• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici
    JANITA
    JANITA --- ---
    jéééé, já už se těším :)
    MURENA
    MURENA --- ---
    WEWA: Melda mi teď psal že by to u něj taky šlo...a že snad celý volný byt, že by jel spát k přítelkyni. takže asi nebude prob se spaním i když nás bude víc. máma bude prkovat na kubáni, a Melda bydlí někde na žižkově viď...takže se nějak dohodneme :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    MURENA: sice plánuju ten bus ale znám se, takže spacák asi beru s sebou :D
    MURENA
    MURENA --- ---
    Tak nakonec jsem majdičku udala tetě, takže jsem free. Dělejte si se mnou co chcete :D
    spát když tak kdyby nebylo místo můžu zkusit oskvotit bratra ':)
    a myslím že i Melda my nabízel nocleh že na zemi je místa dost :) takže spacáky s sebou?
    WEWA
    WEWA --- ---
    APPU: :DDD chápu...
    APPU
    APPU --- ---
    WEWA: no já mám jasno. S kocovinou dojedu sotva do chocerad natož někam 600 kiláků kde vítaj borovičkou
    WEWA
    WEWA --- ---
    APPU: dva dny předem je to vždycky úplně jasný ty plány :P
    WEWA
    WEWA --- ---
    JANITA: se spaním na zemi nemam probléma :) ...ale uvidím, ještě se dnes dohodnu s tou Wízou a Makym a uvidíme co vykoumáme... každopádně díky ;)
    APPU
    APPU --- ---
    nezmuchlujem ráno odjíždíme směr bratia takže fresh :)
    JANITA
    JANITA --- ---
    WEWA: klidně.. jako místa dost, ale na zemi, no :) Ale nějak to dáme a zmuchlujem se :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    no v poho, možností je dost... Františkovic teda už utiskovat nebudeme ;)) a případně máme na výběr: bus, Hostivař nebo Wíza (snad :)
    ...ale jak o tom tak přemýšlím, bus by pro mě byl ideál docela.
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    APPU: To dává velký smysl :)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    WEWA: To bych nechala v Praze auto teda.. Ok, hale uvidím, ozvu se kdyžtak určitě!
    APPU
    APPU --- ---
    no u nás to bude zajímavý právě vyklízim jeden pokoj a všechno nastěhoval do druhýho :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: no a co 23:30hod. bus - Háje? ...jela bych též a spát bys mohla u mě abys nemusela v noci do Hvězdo ;)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    WEWA: dík, guesthaus u J&F tam už bude plno..
    Zjišťuju právě, co a jak, aby nebylo zbytečné mazat ještě ve štrupnách a nepít třeba celej den, abych byla rychleji na Náplavce autem, když bych pak zase mazala zpátky..
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: Lee, Máňa s Majdičkou a mamčou, já... dál nevím, pak ještě Wizínka a Maky když stihne večer Fandu a fireshow dorazí též :))
    a holky tuším že spěj u Františka s Jančou a já... ještě nevím, asi u Wizínky nebo v Hostíku... dle situace ;) možná bych případně poprosila Františka a Janču, zda-li bych eventuálně mohla složit hlavu u nich abych se ráno mohla svést s holkama zpět do Choc... ? :)
    Každopádně stihneš-li to vyhrát brzo, tak doval, venku tě určitě spát nenecháme ;))
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    Kdybych náhodou stíhala alespoň podvečerní a noční program LaZ, kdo z mimopražských jedete, kde spíte?
    JANITA
    JANITA --- ---
    MURENA: Jeee, to je parááádní!!!!
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    MURENA: To je skvělý! Dej sem: [ PŘED A PO ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam