• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici

Nejstarší zmínka o obci se váže k zápisu z roku 1250, kdy je zmiňován Bruno z Chocerad, nejspíše vladyka či majitel zemanského statku.
    Malá vesnice na velkém nyxu
    rozbalit záhlaví
    WEWA
    WEWA --- ---
    ...tak určitě :)))

JANITA: to se budeme těšit ještě víc ;)
    JANITA
    JANITA --- ---
    Holky a vezu vám ty Lidi s polární září.. František Zvadroň je fakt mistr fotograf!
    JANITA
    JANITA --- ---
    Tak to se moc tesim!!!!
    Marti, tak si vymen sluzbu
    WEWA
    WEWA --- ---
    anooooo, filmovou neděli, prosím!!! :)
    APPU
    APPU --- ---
    můžeme i v neděli když je v pondělí volno
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    JANITA: Hodně dobrej nápad, ale bude to asi v so večer, co... chjo, bych do toho kopla, dělám i ve sváteční pondělí a tak pořád dokola :(
    JANITA
    JANITA --- ---
    No a to jsme si s Františkem včera říkali, jestli do toho prodlouženého víkendu nevložíme ještě trochu kultury... a neuděláme si u Černejch promítání tohoto filmu :)

Punkový syndrom | Promítej i ty!
    http://www.jedensvet.cz/pit/filmy-materialy/27
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: jůůů, já už se těším až odsud vypadnu... a krásný 4 dny volníčka mě čekaj, juch :))
    nicméně od dob LaZ, kdy piji převážně stříček, jsou mé kocovinky celkem balada... a bez těch cigár, co ti budu povídat ;)) ...jen ty nespoutané panákové bitvy mi to občas "pokazí" :D
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    Tak aktuální stav počasí z Posázaví.. Přes vydatnou mlhu se prodírají paprsky sluníčka, teplota více než příjemná, vzduch božský! Jak všichni víme, čeká nás opravdu krásný víkend, přátelé! Škoda jen, že musím v so na noční...
    Večer na viděnou přátelé, pijme tak, ať z té krásné soboty něco máme :)
    Těším se!
    JANITA
    JANITA --- ---
    SLANECZ: facebook LaZ, babe!
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    ???
    WEWA
    WEWA --- ---
    JANITA: achjo, ty mě taky hned prokoukneš ;) :D
    JANITA
    JANITA --- ---
    WEWA: a vyhrát foto workshop :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    SLANECZ: tak super :)
    a hudba bude? "Zhasněte lampióny, lampióny, jáááá chci vidět tmu!" ;)))
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    WEWA: to víš... bude mega lampiÓn ;)
    WEWA
    WEWA --- ---
    MURENA: hale a půjdete v pondělí na lampionový průvod? ...je to od 18:00hod., šla bych si udělat pár fotek ;)
    MURENA
    MURENA --- ---
    jee a tenhle víkend zatím nic nemáme teda alespoň my s Majdulkou. Tak přijeďte!
    WEWA
    WEWA --- ---
    JANITA: ou jééé, to naprosto chápu :) já už se taky nemůžu dočkat, kor jak krásně tyjo... tak snad nám vyjde ta prochajda, silnice na mandu stále uzavřena takže dost vhodné a ty místa na rybaření Františku?! ;)) ...šli jsme minulý týden s hafanama a Tomáškem a super :)
    JANITA
    JANITA --- ---
    Milí moji, to počasí se nedá vydržet :)) , takže jsem plánovanou cestu na SK přehodila na další týden a jedu s Františkem za vámi.. myslím, že dáme i ten kocert! (ať už je zítra, ať už je zítra) :))
    WEWA
    WEWA --- ---
    mno uvidíme, ale asi tam taky zabloudím ;)
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    MARTINA00: zda-li dostanu odvahu přejít silnici a vlízt do "Ó" ... tak se možná uvidíme
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam