• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici

Nejstarší zmínka o obci se váže k zápisu z roku 1250, kdy je zmiňován Bruno z Chocerad, nejspíše vladyka či majitel zemanského statku.
    Malá vesnice na velkém nyxu
    rozbalit záhlaví
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    MARTINA00:WEWA: díkes za odpovědi a ochotu..ale pátek je pozdě ;)) vychytám to hold jinak ;)) ale děkuji vám oběma!
    WEWA
    WEWA --- ---
    SLANECZ: já bych ráda ale dorazím až v pátek :( ...ale pokud ti to pomůže, tak ho vyzvednu a dovezu, to je jasný... nebo ještě vydrž, zkusím se domluvit s Dášou, měla by být v Praze a říkala, že pojede do Choc tak bych jí ho předala... ale teď mi nezvedá tel. no :/
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    sháním pražsko-choceradskou spojku!! .. kdo jede v týdnu z prahy do choc??.. dnes,zítra??.. potřebuju v žábě vyzvednout laser a dopravit ho nejlépe ke mě.. WEWA?MARTINA?PROSKY?WAWE? PLLLSSÍM
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: hale Marti a co kdyby ses někdy ozvala ty? Myslím, že jsme o víkendu dost špekulovaly co a jak, že máš volno a že něco podniknem. O pátku jsem ti říkala, věděla jsi, že budeme u vOčka. Ale proč se mam furt snažit (ať už já nebo někdo jiný) tě někam vytáhnout když neprojevíš sama trochu zájmu nebo to pak nakonec odpískáš? Sorry ale není to poprvé a ty pak ještě napíšeš, že se ti nikdo neozval...
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    SLANECZ: Nevěřila jsem vlastním očím, když jsem Zdendu viděla dneska na I.Páku, ptal se klasicky lidí po nějakých drobných, dělal trochu kulhavýho, aby to jako víc fungovalo asi :D
    Jinak již uplynulý víkend sem měla skvělý, i když se teda nikdo neozval..
    Ten příští dělám, ale tak po práci se v Shambale na chvíli stavím
    MURENA
    MURENA --- ---
    Tak to by chtělo hlavně z těch serpentyn z hrádku :) jinak my zítra jdem na půl 3 k tetě na kafe, ale kolem 1 hidinova prochajda proč ne. A kdyby to nevyšlo tak večer na pivu u černých. S Míšou se nějak vystridame
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    takhle stopuje i Zdenda!! -.. třeba taky tak dopadne :D
    WEWA
    WEWA --- ---
    JANITA: jooo prochajda by šla, když se mi bude chtít vylézt s postele... mam v plánu ultra válecí víkend ;)))
    JANITA
    JANITA --- ---
    ... a já píšu, že v sobotu jsme u vás.. už mám tý Prahy plný zuby, takže na viděnou! :)
    Venčení či procházky jsou beru ve velkém :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    ...zrovna včéra jsem sem nahlídla, že něco napíšu po takové době, ale už mě nějak nenapadlo co :))
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    tak já hodím po měsíci příspěvek :/ - SLANECZ: dáme mejdan!!! [ BASS FREQUENCY / partyparty / 29.11.2013 / CR - Stredocesky kraj - Shambala Sázava ]
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    jsem taky pro!!

jinak ozval se mi dnes Jim ze Shambaly.. co ?? dáme mejdan ??? ;)
    MURENA
    MURENA --- ---
    jee tak to bych si dala taky filmovou neděli :) ale buď jeden nebo druhej. nebo ukecám babičku na hlídání...
    WEWA
    WEWA --- ---
    ...tak určitě :)))

JANITA: to se budeme těšit ještě víc ;)
    JANITA
    JANITA --- ---
    Františkové jsou totiž nejlepší :)
    APPU
    APPU --- ---
    Tak hlavně je to František
    JANITA
    JANITA --- ---
    Holky a vezu vám ty Lidi s polární září.. František Zvadroň je fakt mistr fotograf!
    JANITA
    JANITA --- ---
    Tak to se moc tesim!!!!
    Marti, tak si vymen sluzbu
    WEWA
    WEWA --- ---
    anooooo, filmovou neděli, prosím!!! :)
    APPU
    APPU --- ---
    můžeme i v neděli když je v pondělí volno
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    JANITA: Hodně dobrej nápad, ale bude to asi v so večer, co... chjo, bych do toho kopla, dělám i ve sváteční pondělí a tak pořád dokola :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam