• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DARJEELBreakthrough - prorážení skořápky reality
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    DARJEEL: hm, tak uz me nenapada, nic nez, to ze se indian stal prezidentem. to muze souviset, nebo nemusi. zalezi na tom, z ceho to ze se stal prezidentem vzeslo. pravdepodobnejsi je povrchnejsi pricina nez breaktrough.

ty feelings, jsou zajimavy. i kdyz nic novyho. zajimavejsi by podle me bylo popremyslet, do jaky miri jsou ostatni zive bytosti tady kolem, stejny jako lide. nasli by se asi ruzne, pozoruhodne shody. a treba by se zjistilo, ze co maji lide spolecne navzajem (nazory to nejsou) maji spolecne z prekvapive velke casti, i s zviraty .. a co z toho plyne? :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    http://www.sciencenews.org/view/generic/id/41906/title/Feelings%2C_universal_musical_feelings

MITTRON: Morales nebyl příklad souvislosti vnitřního ticha a prorážení skořápky, to je něco úplně jinýho. Žádnou souvislost tam nevidím
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    DARJEEL: no, ptal ses, jestli ticha mysl ma souvislost na prorazeni skorapky socialni reality. jako priklad si dal morales. takze odpoved by podle me byla, ze by to mohlo mit vliv, zejmena na to za co drzel hladovku. ten zakon. jinak bych souvislost nejak zvlast nevidel.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    E2E4: breakthrough vidím v tom, že je to indián....
    MITTRON: já nemluvila jazyk Tvého lidu...
    E2E4
    E2E4 --- ---
    ale moc pěknej obrázek v záhlaví :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DARJEEL: mno ani bych neřekl, že by to bylo něco výrazně nového - Morales je především levicový prezident, v latinské americe se neustále střídají pravicové zkorumpované diktatury (podporované USA) s levicovými diktaturami (podporované sovětským blokem resp. dnes Ruskem a Čínou).. semtam vojenský puč do toho.. zahraniční intervence a podloudné operace..
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    DARJEEL: chmm :))) .. jakej tam pytel koky hned vedle sebe :)) .. tak tohle bych rek s tim co sem psal ja, rek bych stejne jako cokoliv jiny :) .. tj. nejak extra ne ale muze castecne souviset, zavisi na tom za co drzel hladovku. ne na hladovce samotny, nebo na tom jestli/ze zakon prosadil.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    třeba indián prezidentem je zajímavý breakthrough sociální reality...

http://zpravy.idnes.cz/bolivijsky-prezident-morales-hladovi-za-zmenu-ustavy-a-setrvani-v-uradu-1qd-/zahranicni.asp?c=A090411_105945_zahranicni_jw

jukněte i na příbuzné články
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    KOKES: ztratit prehled, umi kazdy poleno ;) .. zajima me uchopeni/vysvetleni breaktrough socialni reality? ptal jsem se dvakrat a odpoved zadna. ja jsem odpoved dal, ze nebyla pochopena je az dalsi v poradi.
    NICO_PSYCHE
    NICO_PSYCHE --- ---
    No tak jinak... kdo co vidí pod pojmem "proražení reality"? Diskuzi jsem začala sledovat nedávno, tak bych se ráda dozvěděla více (a ano, z vašich poslední příspěvků jsem zklamaná... ).
    KOKES
    KOKES --- ---
    MITTRON: :-D
    o čem se to 50 příspěvků zpět vlastně bavíte?:-)

...co tím myslíš? můžeš to upřesnit?
    ...co já? ty to upřesni!..
    ..
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    SCHWEPZ: pekny
    DARJEEL: dik, no, podle me je sysntaxne optimalni :) .. uz sem psal vickrat jak to s tim mam, proc takle, takze s tim nebudu tapetovat znova a bylo by to neco ve smyslu ze budto to zapadne a neco vyvola a nebo nezapadne a nevyvola, jednoduchy a dulezity princip. Kdyby neco konkretniho, tak to muzu nejako rozvest, dyztak rekni co .. nicmene, zkus pro zmenu ty, pro tebe sytakticky korektne definovat co jsi mel na mysli breaktrough socialni realitu? .. by me zajimalo
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    tohle je moc zajímavé video - v jedné části zapálí přiložením ruky noviny - zcela ovládá svou "energii"

Power of Meditation: Qigong Master Chi Energy
    http://www.youtube.com/watch?v=dfy2Tn52sxU
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    XINDL
    XINDL --- ---
    DARJEEL: souhlasim :D
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MITTRON: a syntakticky korektní bys to cos teďka napsal nedokázal zplodit? Jakože JEDEN přísudek a JEDEN podmět, běžná interpunkce, atd.?
    Hele, ty seš normálně inteligentní borec, co má nevšední a zajímavý názory, ale to jak je prezentuješ se spíše podobá projevu autisty se schizoidními rysy... :-/
    Mně to nejde číst a porozumět tomu, chápeš?
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    vsak jsem ti psal, ze podle me, by to melo byt breattrough "reality" into reality .. jinak, taky, prorazeni krunyru vlastniho podmineni ruznymi predstav/memeticko/kognitivnim ramcm a jasny vedomi si reality i v tom smyslu jaky misto maji myslenky, predstavy, o realite a jak ne/souvisej s realitou, uvedomovani si co je realny, co vim ze je realny .. a co je mozny, co si jen myslim .. a dal, prace s vedomim, schopnost ziskavat, prave skrze tichou/prazdnou/zrcadlici mysl dalsi bezne nevnimane vemy a prohlubovat tak chapani realneho/vnitrniho/vnejsiho, jak pusobi a funguje vse dohromady, duch/psychika/vnitrni prostor, energie, vedomi, vnejsi objekty, atd .. jake jsou moznosti vedomi, jak na nej pusobi (v spojite zrzadlicim/tichem stavu) okolni, predmety, svetlo, slunce, lide, rostliny, vduch, vune, auta, hluk, zivot, hudba, jak funguje rec, co co vyvolava .. atd atd atd atd .. :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MITTRON: co si představuješ Ty pod breakthrough reality?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam