YMLADRIS:
AMBIENTIUM: jj, vcera jsem tu mela rozepsanej prispevek na tema, jak lidi sledujou ty serialy a telenovely a ctou blesk, aby mohli zit zivotem "celebrit" a vymyslenejch spletitejch pribehu ruznejch vztahu, aby si dostatecne zahltili "cache" a odda/elovali se tak od ("problemu") svyho zivota a zivota se sebou samyma. podobne koukam na nektery lidi kolem sebe, ktery potrebujou za vsech okolnosti neco delat nebo "resit" ("pojdte neco delat, je tu nuda!") nebo jakoby neposedej (napr. situace vylet, sedime na skale s peknym vyhledem, ja si to teda uzivam, ale najednou ze teda uz by bylo vhodny se zvednout a "jit neco delat") - nejbliz to vidim na svym brachovi a jeho manzelce, ktery si podle me potrebujou zaplnovat zivot ruznejma aktivitama a jinak se na muj vkus dost hasterej a stekaj po sobe kvuli kazdodennim dmncim, takze maj misto telky jinej kanal (naruzivi horolezci a akcni lidi, co kdyz koukaj na film, musi se tam "neco dit" a musi to mit dostatecnej spad, jinak je to povetsinou nudi... doufam, ze se ke staru vyklidnej a dostanou na level, kdy spolu vydrzej v klidu a pohode posedet u lahve vina)
prislo mi ale, ze za tim treba bude neco slozitejsiho a min prvoplanovyho, tak jsem si rikala, ze se podivam, jestli nekdo neprijde s nejakym napadem, kterej me jeste nepotkal)) takze souhlas - a tys to, Lubosi, napsal sikovnejs nez vcera ja.)))