• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOHNY115MBTI - osobnostní test navržený pro identifikaci osobnosti
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    YBUKO: mastermind je afaik strategist
    SIGRIAPPI
    SIGRIAPPI --- ---
    Sem snílek - Infp, to je něco, o čem sem věděla, jako o vlastních očích. Kterejma to vpravdě je. Ale že chci Enfp? Haha! To mě pasuje do role hrdinky romantický tragédie.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    _BENNY: taky jsem zatim potkala jen ty rozharane, strasne hlucne a vubec...od stredni k nim mam strasny odpor hlavne kvuli dvema spoluzackam :)
    jsem sice taky extrovertni, ale odsud podsud :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    HITOMI: ESFP byvaji dle me zkusenosti rozharani jedinci, kteri nikdy nezjisti co chteji, ale vzdy je bude bavit byt centrem pozornosti. cest vyjimkam i lidem ke kterym to proste patri, ale nejak nevim "co s tim" :-)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    Me vedome pritahuji taky spise INTJ osobnosti a to pak i predevsim pro partnerstvi :) naopak me nejvic dokaze odpudit nejaky vyrazny ESFP, takovym se obloukem vyhybam :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    JOHNY115: me vedome pritahuji INTP osobnosti, protoze jsou na podobne vlne jako ja a presto se na veci dovedou koukat z jine perspektivy.

odrazuji me osobnosti typu ESFx, proste protoze me sensualne pocitovi extroverti nebavi a jsme tak nejak vubec hodne nekompatibilni.
    JOHNY115
    JOHNY115 --- ---
    NAVARA: ted by bylo treba jeste dobre kdyby kazdy napsal proc :) me by treba zajimalo proc INFP nejmene x) .. a zacnu

u me kamaradi ENFP, protoze jsou energicti, spolecensti, miluji zivot a lidi, davaji otevrene najevo sve emoce, jsou pozitivni

s partnerem to nemam tak jasne :)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    NAVARA: ehm, "Kájy"?? no, jak myslíš ;)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ELIZHANNAH: imho kdo nevi, necht nehlasuje :)
    ELIZHANNAH: jak pise NAVARA. jsou lidi, kteri uz alespon tusi jaky typ je nejrozsirenejsi mezi kamarady/prateli a jakemu se vyhybaji.

a tipnout cloveka ktereho duverne zname neni zase tak tezke, kdyz se to vezme pismenko od pismenka.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ELIZHANNAH: to bude otazka spise na _BENNY; vidim to jako - kdyz vecer sviras fotku Kajy Gota, jakou osobnost si predstavujes zeby (ne)mel mit.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ELIZHANNAH: protože já to na lidech fakt nepoznám, co jsou... můžu jenom nesměle a asi i docela nepřesně odhadovat...
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    NAVARA: o co jde? máš na mysli individuální výsledky testu ze similarminds.com who you are attracted to?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    [SERVER ERROR]
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    _BENNY: no, uvadeji ti tam soudce jako jedno z typickych povolani :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    NAVARA: ano. neresim ze prave ted mam chut jit do posilky a tak tam ted pujdu. resim spis kdy jsem tam byl naposledy a kdy tam zase zajdu.

no o vysledky lidi mi neslo. slo mi o nejvice/nejmene oblibeny typ, bez ohledu na typ hlasujicich.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    _BENNY: kdyz se zabyvas domnenkami misto faktu? :)

_BENNY: na nastence jsou vysledky, co tu lidi napsali
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    coz takhle anketu o nejvice/nejmene favorizovany typ?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    VOID: jo, to presne sedi. soustredit se na smyslovy zivot v pritomnosti mi dela docela potize :)

a co teprve to kriklavy J tam na konci. jsem usuzujici ze bych mohl delat z fleku ustavniho soudce :))
    VOID
    VOID --- ---
    NAVARA: ah, sorac naopak.

tak jsem se dival na wiki

Získávání informací

* Smysly (S, Sensing) — Smysly upřednostňují fakta a současnou situaci. Jsou více spřaženi se skutečností, raději věci používají, než aby se zabývali tím, proč a jak fungují.

* Intuice (N, iNtuition) — Intuice upřednostňuje myšlenky, teorie a fantazii. Intuitivové rádi dělají věci pokaždé jinak, zkoumá, co se proč a jak děje, a jak by se to dalo dělat lépe. Spíše než praxe a to, co je, je přitahuje budoucnost a různé abstraktní teorie.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VOID: se 74% intuici? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam