• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOHNY115MBTI - osobnostní test navržený pro identifikaci osobnosti
    FRAKTALEK
    FRAKTALEK --- ---
    JOHNY115: mam napad s pomerne velkym potencialem v tomhle smeru, ale je to beh na dlouhou trat a v podstate vyzkumne tema a psychologie neni ma primarni domena, ale nektere pribuzne obory ano.
    JOHNY115
    JOHNY115 --- ---
    FRAKTALEK: proc ? x)
    FRAKTALEK
    FRAKTALEK --- ---
    nechodi sem nahodou nejaky odbornik na psychometriku? Pripadne student psychologie se zajmem o toto tema?
    OTZ
    OTZ --- ---
    KU13AR: já:)
    ALBERTO
    ALBERTO --- ---
    MBTI a slavné seriály
    Grafologie a Psychologie: MBTI a slavné seriály
    http://ografologii.blogspot.com/2011/12/mbti-slavne-serialy.html
    MLOK_
    MLOK_ --- ---
    _A5_: mam to podobně :)
    _A5_
    _A5_ --- ---
    Tak ja budu asi schizofrenni; INFP x INTP mi vyslo presne 50/50:

Introverted (I) 62.5% Extroverted (E) 37.5%
    Intuitive (N) 66.67% Sensing (S) 33.33%
    Thinking (T) 50% Feeling (F) 50%
    Perceiving (P) 66.67% Judging (J) 33.33%
    OJIRIO
    OJIRIO --- ---
    OTZ
    OTZ --- ---
    FRAKTALEK: díky!:)

ENFP's dominant function of Extraverted Intuition is best matched with a partner whose dominant function is Introverted Intuition.
    FRAKTALEK
    FRAKTALEK --- ---
    OTZ: myslim,ze na to jsou ruzne teorie... myslim, ze podle jedne se "uplny opak podle MBTI" bere jako dual, ktery se doplnuje.... mne to tak prislo, ja jsem nejspis INTJ (obcas mi vyslo INFJ, ale T ted sedi asi vic..) a hodne moc jsem si rozumel/rozumim s holkou, co je shodou okolnosti ENFP

INTJ Relationships
    http://www.personalitypage.com/html/INTJ_rel.html
    ENFP Relationships
    http://www.personalitypage.com/html/ENFP_rel.html

OTZ
    OTZ --- ---
    - uvědomit si co vyhledáváte na partnerovi, co vám vyhovuje a podle toho výběr partnera uzpůsobit

když jsem ENFP, jakýho partnera bych měl hledat?:) notně mi vyhovují ESFP:)
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    hahá, dobyvatel :D ale popisek vcelku odpovídá ;)

HITOMI
    HITOMI --- ---
    Zase jsem se upsala dablu a rozhodla jsem se na jeden predmet vypracovat urcity rozbor teto typologie osobnosti. Ukazuje se totiz, ze vetsina z podobnych typologii je spise zamerena na muze a v tomto pripade se mi zda, ze funguje vcelku dobre pro obe pohlavi. Nemate nekdo z vas tipy na nejakou zajimavou odbornou literaturu ci clanky, ktere toto nejakym zpusobem rozebiraji? Byla bych za ne vdecna :))
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    HITOMI: jj, rozhodně, nesměly by být tvoje
    GHOST
    GHOST --- ---
    HITOMI: pro sadisty doporučuji stickk.com :-)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    GHOST: kez bych dokazala sama sebe obelhavat drivejsimi deadliny :)) ty by musely prijit z vnejsku :)
    GHOST
    GHOST --- ---
    Zrovna s tou prokrastinací si říkám, jestli je úplně dobrý to házet na MBTI. Sice to něco do sebe má (vliv je tam patrný), na druhou stranu každý člověk má (až na nějaké extrémní případy) v sobě všechny složky (EISNTFJP), takže jde spíš o určitou reaktivitu (sám rád odkládám nepříjemnosti, nebo se rád vezu s tím, na co mám zrovna náladu), kterou je nejlepší odstranit nějakou formou kvalitního time managementu (osobně mám nejradši od FranklinCovey) a opravdu se soustředit na integritu (dodržování daných závazků). Pro extrémní případy doporučuju dát si svůj osobní deadline dlouho před skutečným :-)
    DIVA
    DIVA --- ---
    HITOMI: tak mi naposled vyšlo P snad 95% a taky perfektní match. závazná rozhodnutí jednoduše nedělám, a to ani v podružnostech .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam