MART1NKA: hej aj nie
myslim si, ze celkom chapem nevyhnutnost typov, ktore su dost rozdielne mojej povahe, aby sa societa nezrutila :) tie typy ako ja, zas kvoli nim napreduje, priekopnictvo je vzdy tak trochu risk, skusanie
a nie vsetko co vyzera ako stabilita naozaj je, vela ludi sa neprestahuje za pracou, nevyskusa, to je obratena strana stability, zotrvanie v pasivite a neaktivite (zivotnej, aj keby sa jednalo o velkeho sportovca, na dusevnej urovni proste trci na tom jendom mieste a stagnuje)
mozno sa spravame ako blazni, ale nemavame tak casto skratove konanie :P respektivne ho mame vzdy a malo, a tym ze vypustame neustale a priebezne, sa v nas nic nenahromadi a nevybuchne :P
a take tie stabilne racionalne typy, skus s nimi byt v kritickej situacii, mam pocit, ze vtedy sa hodi vynaliezavost Pckovych typov, ktori sa ti nerozsypu, ale az vtedy zacnu pracovat na plne obratky
skor sa citim nedoceneny, lebo svoje kvality neukazujeme bezne ani ich nemame potrebu demonstrovat, zijeme mimo zazite zvyklosti a hierarchiu, co uz
nikdy som nikoho neopustil ani vo vztahu ani v priatelstve a nerozumiem ako dokaze muz opustit svoje deti a vybodnut sa na ne, napriek tomu som povazovany za nestabilny typ?! o com potom tento svet je? to je potom iba sprosty konformizmus, ziadna stabilita
mam rad stabilitu, ale nie iba ako proformu, ale ked je naozaj vo vnutri, nie ked sa ludia hraju na stastnu rodinu, ale ked naozaj je, nie ked sa ludia hraju na lasku, ale ked naozaj je
kolko krat stacilo drzat jazyk za zubami, zeny sami davaju muzom do ruk navod ake iluzie na nich maju pouzivat, ale mna ta hra nebavi, taku zenu by som si nevedel vazit, kolko veci si clovek pokazi iba uprimnostou alebo kriticnostou i ked sa to snazi povedat zbohu a zhovieve :P
vobec ma nemrzi, ze mi ludia netlieskaju, ambicie nikdy nebolo moje, len ma obcas mrzi, ten vedlajsi efekt na vztahoch, lebo to je vec ktora naozaj zalezi
emocie su fasa, bez nich by sme ostali iba robotmi :)