• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOHNY115MBTI - osobnostní test navržený pro identifikaci osobnosti
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ALONSY: taky jsem nerozhodná, a to jsem INFJ. Z čeho nerozhodnost asi plyne? Někteří lidé jsou si vším hned jistí, já ne.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ALONSY: Haha :). Založíme klub nerozhodných. Najhoršie je, že to nemá nič spoločné s nezodpovednosťou. Práve naopak je to snaha urobiť čo najlepšie rozhodnutie. A keď sa zíde moc faktorov, vznikne z toho katastrofa. Ja som zistila, že vedľa seba potrebujem niekoho, kto túto vlastnosť nemá, inak sa obaja cyklíme a nerobí to dobrotu. 2 INTP spolu nefungujú dobre.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Nerozhodnost na svém INTP nesnáším asi ze všeho nejvíc.
    Občas je fakt přehnaná a u každého sebemenšího nesmyslu.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    MART1NKA: to je muj denni stav. Extrovertni intuice neustale generuje nejake co by kdyby moznosti a obsedantne si mysli, ze cim vic tim lip. Nedokaze se drzet nejakych priorit nebo tak. Resim to tak, ze se snazim si to uvedomovat (uz zase vidim ty moznosti a vsechno bych to chtela) a vracet se k principum - proc vlastne ziju atd

Nebo si muzes rict, ze "Byt zena znamena chtit vsechno."
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    MART1NKA: nejdriv panikarim, pak si vymyslim nejaky hodnotici system, ke vsemu napisu plusy a minusy (nebo to mam aspon v hlave), resim to hrozne se svym INTJ partnerem a pak se rozhodnu casto pro to, co se mi ze zacatku zdalo nejlepsi :D
    MUZA
    MUZA --- ---
    Me vyslo ENXJ... Kdyz procitam charakteristiku, asi budu o pidu vic F...
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    NTP kolegovia. Jak riešite situácie, keď sa vám otvorí priveľa možností?
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    Ahoj, četl jste někdo knihu/práci zaměřenou na MBTI v kombinaci s pojmem "synergie"? Nebo běžící diskusi, poznámky, jakékoli informace... Do pošty nebo sem, předem díky!
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ALONSY: Máš ju v požičateľnej podobe?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MART1NKA: Četla jsem celou tu její knihu. Je skvělá. :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MART1NKA: No uvidím tak za půl roku, ale zatím vcelku jo.
    Jen si holt musíš zvyknout na to, že tě bude trochu "dusit", přestože to tak úplně nemyslí, no.
    Mám dojem, že znalost MBTI docela pomáhá pochopit tyhle vztahové rozdíly, takže byste měli být v pohodě.
    Tohle, přijde mi, docela odpovídá. :-)

How Does Each Personality Type Ask, "Do You Love Me?" - Personality Type and Personal Growth | Personality Hacker
    http://www.personalityhacker.com/personality-type-ask-love/
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Je tu nejaká T žena, ktorá má doma F chlapa? Jak vám to ide?
    BONDA
    BONDA --- ---
    Několikrát jsem se setkala s udáváním jména Michal Kolesa jako typického INTP. V té souvisosti doporučuju jeho hodně dobrý umělecký portrét.
    Český rozhlas Vltava (archiv - Hry a četba)
    http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3795783
    Nevím, jak dlouho to tam bude k dispozici.
    René Levínský: Rekvalifikační kurz | Poslechněte si hry a četby z Vltavy
    http://www.rozhlas.cz/vltava/stream/_zprava/rene-levinsky-rekvalifikacni-kurz--1695952
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    FRAKTALEK: mně vyšlo
    INFJ 74%
    INFP 12%
    ENFJ 4%
    ISFJ 4%
    INTJ 2%
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    FRAKTALEK:
    Hodně zajímavej test. Jsem totiž poměrně divný ISTJ a říkala jsem si čím to je. Ten podíl ISTP mi teď docela dává smysl.
    “Mistr” Osobnost (ISTP-A / ISTP-T) | 16Personalities
    https://www.16personalities.com/cs/istp-osobnost

36% ISTJ
    24% ISTP
    18% ESTP
    7% ESTJ
    3% INTJ
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    FRAKTALEK: shoduje se s předchozíma testama i celodenním firemním školením takže asi funguje :)

86% ENTP
    4% ENFP
    4% INTP
    2% ENTJ
    1% ESTP
    PATKA
    PATKA --- ---
    SUNNYRAIN - zcela souhlasím, jsem INFJ, dominantní Ni, a taky vidím chyby a výjimky. Myslím, že je to jedna z věcí, na kterých Ni pracuje. Ni je opravdu hodně odlišné od Ne, to pracuje zcela odlišně. Je to jako by Ne měli obrovský, ale necílený výkon. Jako by je k jedné věci napadlo obrovské množství myšlenek a k těm zase další asociace
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam