• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOHNY115MBTI - osobnostní test navržený pro identifikaci osobnosti
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ELIZHANNAH: Mám spíš práci blíž k INFP, ale je fakt, že F byla moje "startovní pozice" a k T jsem se spíš propracovala životními zkušenostmi.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Kdo z vás dělá to, co je pro vás z hlediska MBTI vhodná práce?

The Best Jobs for All 16 Myers-Briggs Personality Types in One Infographic | Paul Sohn
    http://paulsohn.org/the-best-jobs-for-all-16-myers-briggs-personality-types-in-one-infographic/
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    tak v https://www.16personalities.com jsem typ ENFP-A

zatímco v http://jupiter-34.appspot.com/
    mám ENFP zastoupenej na 7%

tak to někde kulhá, asi
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: já to tak pochopil
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: otázky typu "prakticky nebo kreativní", nebo "chci mít spíš laskavé než chytré dítě" nechápu. ale tak doufám že mají hluboký mnou netušený význam ;)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    chtěl jsem si to udělat, ale neumím odpovídat na otázku typu "Považujete se více za praktického než kreativního." jako tyhle atributy jsou nějak v protikladu ?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: no co jsem všechno o intp načetla, a že toho bylo dost, tak všude ta nerozhodnost zmíněná byla. Stejně jako další strašný věci, ve ktereých se nacházím. V zásadě jen v těch negativních. :D
    DIVA
    DIVA --- ---
    Tak tje fakt zajimave .) ja zrovna naopak. Podstatne otazky intuitivne rovnou vim. Ty bezvyznamne, ke kterym nemam vztah bud rozhoduju nahodile, resp necham aby dopadly bez korekce, nebo musim fakt slozite hledat spravne reseni.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    ALONSY: je to tak, no. Nejhorsi, kdyz v krame dostanu task, at vyberu neco na veceri -_- pokud nemam uz predem jasny plan, klidne muzu chodit pul hodiny kolem regalu a vymyslet....
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    SATOO: INTP jsou vedle analyzování těžce nerozhodní i ve věcech běžného denního provozu. :( Vzhledem k tomu, že za to může myslím hlavně TP, tak dává smysl, že to máš víc na pohodu. :D
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ALONSY: taky jsem nerozhodná, a to jsem INFJ. Z čeho nerozhodnost asi plyne? Někteří lidé jsou si vším hned jistí, já ne.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ALONSY: Haha :). Založíme klub nerozhodných. Najhoršie je, že to nemá nič spoločné s nezodpovednosťou. Práve naopak je to snaha urobiť čo najlepšie rozhodnutie. A keď sa zíde moc faktorov, vznikne z toho katastrofa. Ja som zistila, že vedľa seba potrebujem niekoho, kto túto vlastnosť nemá, inak sa obaja cyklíme a nerobí to dobrotu. 2 INTP spolu nefungujú dobre.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Nerozhodnost na svém INTP nesnáším asi ze všeho nejvíc.
    Občas je fakt přehnaná a u každého sebemenšího nesmyslu.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    MART1NKA: to je muj denni stav. Extrovertni intuice neustale generuje nejake co by kdyby moznosti a obsedantne si mysli, ze cim vic tim lip. Nedokaze se drzet nejakych priorit nebo tak. Resim to tak, ze se snazim si to uvedomovat (uz zase vidim ty moznosti a vsechno bych to chtela) a vracet se k principum - proc vlastne ziju atd

Nebo si muzes rict, ze "Byt zena znamena chtit vsechno."
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    MART1NKA: nejdriv panikarim, pak si vymyslim nejaky hodnotici system, ke vsemu napisu plusy a minusy (nebo to mam aspon v hlave), resim to hrozne se svym INTJ partnerem a pak se rozhodnu casto pro to, co se mi ze zacatku zdalo nejlepsi :D
    MUZA
    MUZA --- ---
    Me vyslo ENXJ... Kdyz procitam charakteristiku, asi budu o pidu vic F...
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    NTP kolegovia. Jak riešite situácie, keď sa vám otvorí priveľa možností?
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    Ahoj, četl jste někdo knihu/práci zaměřenou na MBTI v kombinaci s pojmem "synergie"? Nebo běžící diskusi, poznámky, jakékoli informace... Do pošty nebo sem, předem díky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam