TL;DR: xNTP here. Zaměstnání měním pořád, dokud nenajdu dostatečnou variabilitu pracovní náplně.
lol, ten test jsem si dělal už snad tak po milionté a neustále to mám mezi I/E, takže se tajpuju jako xNTP (záleží na položených otázkách a možná i dané zkušenosti či rozpoložení v jakém jsem, když si test spustím).
Zaměstnání nevím, to měním nesutále. Zejména jsem měnil mnoho aktivit, který mě nějakým způsobem buď omrzely anebo jsem si představil čas, který do toho musím vynaložit, abych vůbec danou věc zmastroval a taková představa dala dané aktivitě okamžitou stopku. Což se vyjímá hudbě a dělání videí. To je něco, co mě neustále nabíjí a rozvíjí. Zkoušel jsem psát hororové povídky, dělal jsem rozhovory se squatterama, nafotil fotodokument o ostravském podchodu, koupil jsem si grafickej tablet, abych si mohl kreslit komiksy, zapl několikrát ilustrator a zkoušel grafický cypoviny, ale u ničeho jsem nevydržel dýl jak rok. Hudba se mě drží snad od mala. Nevím jakým způsobem se v hudbě vyobrazuje Ti nebo Ne, ale vím, jak se vyobrazuje v mých videí (přesný tajming na rytmus a různý asociace zdánlivě nesouvisející ))))
To jsou však koníčky. Zaměstnaní jsem dělal různá, ať už to bylo uklízení na stavbách, pomoc při stavbě areálu Colours nebo odlet na Aljašku balit ryby do krabic, tak pokaždé to byla pro mě nová zkušenost. Minimálně k pochopení daného procesu s případnými návrhy na zlepšení, na což nebylo moc prostoru, protože jsem tam byl za obyčejného brigoša, ale i s tím jsem se vždycky dostal aspoň na vyšší pozici. V současnosti makám pod Bastl Instruments a tady už si návrhy na změnu systému dovolit můžu, protože začínáme od píky, takže jsem ve výsledku spokojený. A hlavně to mám úzce propojený s hudbou, což je naprostý ideál )))