• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    SUPERMARIO
    SUPERMARIO --- ---
    TEDDYBEDDY: ANDR3_I: no, vidis ze nekecam :)
    SHAMAN99: ja sem to hodne zvazoval, ale svajc je trochu risk, nemecko neni zas o tolik levny a dubai je znama tim, ze mezi origosema sou sem tam kvalitni fejky i ve znackovejch kramech. O netu sem ani nepremejslel jako o variante. Takze nakonec dusak a 70k navic no :/
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    SUPERMARIO: jj tatovi taky takhle zabavili, jedny mel na ruce a druhy v kufru nebo tak, dostal je zpatky az nekdy ted (cca rok?) a stejne musel doplatit clo a navic se mu na pravnikovi etc. mnohonasobne prodrazily tak uz se z nich ani netesi...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    DOT: mně se víc libí klasik.. :)
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    Jak to teda je s nakupem hodinek ve svycarsku? Mne dneska tvrdili, ze navstevnici z jinejh zemi tam neplati dan na hodinkach, ze je jen treba predat nejakej papir na hranicich, ale jestli by me tam hnedka zkasli celnici, tak se to moc asi nevyplati ne? :)
    DOT
    DOT --- ---
    Archimede Pilot H nebo Pilot klasik? nemuzu se rozhodnout.
    Archimede Pilot | CHRONOSHOP.cz
    http://www.chronoshop.cz/katalog/Archimede-Pilot
    vs.
    Archimede Pilot H | CHRONOSHOP.cz
    http://www.chronoshop.cz/katalog/Archimede-Pilot-H
    PRASOLET
    PRASOLET --- ---
    BEEBLEBROX: 15. bylo oficiální otevření pasáže a už by to mělo být funkční od 13. (prim). takže je to podivné. no uvidím, až tam skočím :)
    PRASOLET
    PRASOLET --- ---
    byl jste se někdo už podívat do nově otevřeného obchodu Prim Manufacture na Příkopech v Pánské pasáži? Aá se chystám, hned jak bude čas, tak jestli to stojí za to. :)
    SUPERMARIO
    SUPERMARIO --- ---
    TEDDYBEDDY: vim ja...
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    SUPERMARIO: Jako kdo ověřoval/ zabavoval? Němci? A jakože švýcarská fabrika poskytuje online německejm celníkům data prodejů podle výrobních čísel nebo keroupiču?
    SUPERMARIO
    SUPERMARIO --- ---
    TEDDYBEDDY: tak tohle mam zrovna z prvni ruky. Znamej koupil ve fabrice limitku. Dal si to samo hned na ruku a na hranicich chteli videt doklad o zaplaceni cla, tvrdil jm ze je ma roky, oni telefon overili kdy bylo prodano a zabavili nez doplatil clo.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    SUPERMARIO: " Zabavování na švýcarských hranicích"...hahaha, pobavils.
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    SUPERMARIO: Ja si klidnej dojedu do svajcu, ale potreboval bych tam tip na nejakej levnej obchod, jinak si to muzu rovnou koupit u dusaka. Jaky zabavovani na hranicich?!
    SUPERMARIO
    SUPERMARIO --- ---
    SHAMAN99: jen vylet za hranice, pres net bych nekupoval a i kameny kramy jsou obcas pochybny. Celt jsem nejaky urban legendy o "znackovejch" sopech v dubaji i jinde, zabavovani na svycarskejch hranicich atp.
    SUPERMARIO
    SUPERMARIO --- ---
    dovoluji si upozornit na vystavu HODINY A KLENOTY 2011 http://hodinyaklenoty.cz listky jsem jiz obdrzel, budu rad pokud se tam s nekym z mistnich potkam .)
    GREGI
    GREGI --- ---
    MADCAT: jj to jsou oni
    ELDERIK: safir nemaj to vim, ale uz sem s nima parkrat drhul o zed a zatim ani skrabanecek... a jinak souhlasim taky se mi moc libej a myslim ze jsou jedny z nejhezcich ne jen mezi Zeppelinama:))
    ELDERIK
    ELDERIK --- ---
    MADCAT: Tak koukám, že ani ten safír nemaji ;-) Jinek je to opravdu jen design inspirovaný hodinkama co se dělaly před sto lety. A IMHO nejlíp vypadající quartz Zeppeliny co se daji koupit.
    ELDERIK
    ELDERIK --- ---
    GREGI: IMHO jen design hodinek a lepší materiály (safír atd.). Jinak sem žádnou informaci o limitované edici (omezené množství) těhle quartz hodinek nenašel.
    GREGI
    GREGI --- ---
    CRANK: zajimalo by me proc je to limited edition... jestli je to jen reklamni tahak nebo je to fakt nejak limitovano coz se mi u tehle ceny opravdu nezda... :)
    CRANK
    CRANK --- ---
    GREGI: Zeppelin Centennial Anniversary 100 Jare, Limited Edition
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam