• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze

    Pro nekoho je to soucast ruky, pro nekoho jen modni doplnek - Hodinky vsech druhu a tvaru!..podme se o nich pobavit (pripadne zaslintat :)
    rozbalit záhlaví
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    JOPS: podle toho jak znam dragona, tak tohle se rovna tomu, jako kdyby ti nekdo jinej postavil pomnik ;)) ja bych se radoval ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    DRAGON: takze to mam brat jako muj uspech ? :))))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JOPS: jo tak sice bych si je na ruku nedal, ale jsou aspon minimal, takze v pohode, prvni rolexky, ze kterejch nebleju, no pekny :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    DRAGON: no jasne, moje favoritky, nejobycejnejsi z nejobycejnejsich. Zrovna proti mne sedi pan co ma tyhle rolexky akorat v jine barve a jsou proste krasne



    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    DAVIDOWITCH: jako právě ono to v součtu může udělat minuty týdně...záleží od kusu, proto to nedoporučuju
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    DRAGON: Co sem tim chtel rict je, ze, zcela mimo jakekoliv moje financni plany, jsou hodinky ktery jsou pekelne drahy protoze jsou to sberatelsky kousky jako obraz, spis nez hodinky na bezny noseni. (a jelikoz to vysvetluju tretim prispevkem, tak priste pujdu radsi spat, nez zase neco placnu, sorry)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DAVIDOWITCH: jasny, tak takovyhle castky uz jsou fakt unreal, to si koupej jenom blazni (imho).
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    DRAGON: No, ja se chytl spis tech hodinek od milionu vejs. (A musim priznat, ze sem tam automaticky doplnil jako menu eura, takze one-off-a-kind veci).
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JOPS: IWC reknes wow, ale Rolex? clovece postni sem obrazek rolexu, ktery se ti libej, uz sem jich prosel stovky a nenasel snad ani jeden model, o kterym bych nerekl, ze je to preslazenej kyc :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MADCAT: souhlas :)

    ELDERIK: vsak taky zensky,ktery na velkym diamantu trvaj, by u mne nikdy neuspely,i kdybych mel 200 miliard na kazdym prstu, jsou u mne kravy :)
    DAVIDOWITCH: no tomu teda rikam srovnani, lol, seriove vyrabeny hodinky a umelecky skvosty maliru :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DRAGON: tak vyreseno, fyi je to fce Chime, uz nepipaj :)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    MADCAT: To nechci vedet co si myslis o pitomy mazanici od nejakyho Picasa. Je to jen kus platna s barvama, a na tiskarne to vyjedes mnohem lip a trvanlivejc.
    ELDERIK
    ELDERIK --- ---
    MADCAT: To je stejný jako řikat holkám, že ten prsten nemusí být s diamantem a že kus broušenýho křišťálu je na pohled úplně stejný a stojí zlomek toho co diamant. Prostě Lidi jsou různý a ti co si to můžou dovolit a chtěji se odlišovat si kupují drahý věci a ti ostatní si kupují jen to na co maji ;-) .
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    já mám s (většinou hodně drahejma) mechanickejma hodinkama problém - snobárna a póza, chlubení se před stejně postiženýma jedincama a předvádění svýho společenskýho postavení a bohatství. to já naprosto nemám rád. kdyby ty hodinky stály tolik, aby se pouze pokryly výrobní náklady + nějaká ta propagace + přiměřená marže výrobce, tak si to nikdo nekoupí. ale jelikož to stojí nesmysl, tak se můžou někteří lidi posrat, aby to na té ruce co nejdřív měli. jako s tím někde zmiňovaným batohem v outdoorovým shopu v moskvě, kterej se ve slevě ne a ne prodat, ale jakmile na něj nasadili +1000 %, tak byl hned pryč.

    jasně, je to kolikrát i vrchol jemné mechaniky, a huba člověku padá na zem když vidí, co všechno se dá do toho relativně malýho pouzdra nacpat a ono to funguje. ale do stejně pěkně provedenýho pouzdra se dá nacpat i slušnej quartz strojek, bude to fungovat taky, ba dokonce líp, a stát to bude zlomek.

    a ještě se k tomu přidává jeden "vyšší-nebo-jak-bych-to-nazval" aspekt, a sice ty statisícový nebo i milionový ceny - přijdou mi prostě totálně nemravný z toho hlediska, že za ty prachy by celá vesnice blahobytně žrala třeba měsíc, a někdo si za to koupí s prominutím blbý hodinky. přijde mi to iracionální a v konečným důsledku zhoubný pro lidstvo. nejsu žádnej komunista, kterej by chtěl aby byli všichni stejný a všichni měli stejný hovno, ale prostě mi to přijde zvrhlý...
    JOPS
    JOPS --- ---
    THE_SECOND_GUY: o hodinkach se rika, ze jsou jeden z mala modnich doplnku pro chlapa.
    Nekomu, jako jsi treba ty, staci Casia za 150Kc a mysli si, jak je cool.

    Ja mam na ruce taky Casia, hodne podobna tem, co jsou o 30 prispevku niz.

    A ver mi, ze ja hodne koukam lidem po rukach a rikam si, hmmm, moooc pekne hodinky. A kdyz pak vidis nazivo napriklad Rolexky (ktere se mi na obrazcich proste nelibi) ci IWC, tak si reknes, nadhera.

    Ale chapu, ze nekteri to proste tak nevidi.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DAVIDOWITCH: mrkni na rusky Poljot, Vostok a Komandirskij nebo jak se to jmenuje, jsou kvalitni, technicky zpracovany a pomerne presny (do tvych potreb se vejdou) a hlavne nestoji tolik, levne uplne nejsou, ale nic posh..
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Necekal sem ze se moje otazka strhne ve flamewar (ok, alespon naznak).
    Ja bych asi celkem rad mechanicky kde je videt strojek (sem technik, kdyz uz to mam mit, tak at je to technicky zajimavy).
    Ale zase radsi slusny hodinky nez smejd. (A na treti stranu, pokud to neujizdi o minuty tejdne, tak mne to az tak netrapi).
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jenom slabe pipnou kazdou hodku, sice slabe, ale desne mne to dycky poleka, nejsem na to zvyklej :))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tak to vyhraly tyhle, v realu jsou fakt krasne sladeny, cernej Midnight titan, miluju je!
    a maj uplne vychytany fce, no ja snad zacnu mit rad digitalky nebo co :)



    a navic jak maji ten reverzni display, tak prekrasne v noci sviti :)
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    ad Casio ( :D )

    mel sem tyto http://www.fototime.com/958D891C9D281DD/standard.jpg
    GA 100 po tom co se mi zamlžily v -15 už never .

    ps : MIL-PRF-46374G
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    názor -

    automaty jedine 1000m watch do vody

    pro mě jedině quartz - mám rád přesnost ...ta ronda má silnej motorek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam