TOMMY_: a to je presne pristup, kterej nejenze naprosto nechapu, ale taky neuznavam... ja sem asi divnej, kupuju si hodinky, protoze se mi libej a ne protoze jsou od ferdy, nebo rolexu... je mi jedno jestli to jsou automaty, nebo quartzy.
O znacce victorianox jsem do patku neslysel a deebeep inzeroval hodinky, ktery se mi fakt libily nehlede na znacku, ted je mam na ruce a sem naprosto happy, protoze to sou hodinky, ktery se mi libej, maj safirovy sklicko (coz je nutnost) a jsou to quartzy a nestaly miliardu...
proc bych mel za hodinky, ktery se mi budou libit stejne, nebo min, ale bude to nejaka Onanizujici (heh to je slovo) znacka, zaplatit desetkrat tolik mi zatim nedochazi. Nerikam, ze bych nechtel IWC portuguese za ctvrt milionu... ale hlavne proto, ze jsem hotovej z toho, jak vypadaj... (a i kdyz dostanu milion minusu, tak i dobre udelanej fejk tehle hodinek, mi udela temer identickou sluzbu, pokud nebudu ve spolecnosti, kde s hodinkama nad 100k dostanes automaticky blowjob vod nejaky modelky, to by me ty fejky sraly)