• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    pripadne jeste:

IWC Schaffhausen | Fine Timepieces From Switzerland | Collection | Da Vinci Family | Da Vinci Chronograph
    http://www.iwc.com/en/collection/davinci/IW3764/
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    STEPNI_VLK: no jasne., monaka.. ! nejvetsi klasika klasik.. :)

STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Asi to bude znít divně (a pro výběr hodinek je to vyloženě katastrofální), ale mně se prostě nelíbí klasický kulatý tvar hodinek. Kolikrát mě i docela dost zaujme design ciferníku, ale ve výsledku to zabíjí právě ona kulatost.

Dělají vůbec takové ty (nejen v této diskusi) uznávané, kvalitní a drahé značky nějaké hranaté designy? Poněvadž z těch obrázků, co sem občas házíte, jsem nabyl dojmu, že přes kulatost nejede vlak..
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    Tak nejaky ty lepsi obrazky...

DEEBEEP
    DEEBEEP --- ---
    Prodám Omega seamaster quartz,uz jsem je jednou inzeroval tady,ted jsou navic po vycisteni a serizeni,oboji u Dušáka kde menili i lunetu a baterku,takže jsou po velkme servisu . Jsou to big size 41 mm krásný Bondovky .
    Prodávám hodinky v přepravnim boxu a s kartou . Cena 20000.-

post-22760-063921600 1349377003.jpg (1752107 B)
    LELI
    LELI --- ---
    Na turbo mam jinou otazku - proc casto hodinky s tourbillonem nejsou automaty a maji jen manualni natah?
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Asi naivni otazka, ale ma Tourbillion nejakej realnej pozitivni efekt na chod hodinek?
    Nebo je to "jen" velmi impresivni kousek strojariny na ruku?
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    KOUDY: Greubel Forsey jsem cca dva tydny zpatky videl v Marcus Watches v Londyne a prekvapilo me, jak jsou obrovsky, podle me az nenositelny. Ale jsou to teda pekelny strojovny. Nenositelny uz jsou teda cenou, to jsou stovky tisíc EUR/liber.)
    DEEBEEP
    DEEBEEP --- ---
    RCROW: nemam zadnou uroven...
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    Mne je ten Hoblot tak proti srsti.)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RCROW
    RCROW --- ---
    DEEBEEP: Jasný vždyť jsme přece lidi- přátelé a navíc mě je už 70, takže bys mě přece nechtěl urážet, to by snad bylo pod tvoji úroveň, nemám pravdu?
    DEEBEEP
    DEEBEEP --- ---
    RCROW: myslel jsem obchod...
    DEEBEEP
    DEEBEEP --- ---
    DRAK00LA: velkej :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam