• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    vostoky ! :-)
    PREMET
    PREMET --- ---
    Zdravím, chtěl bych se zeptat a poprosit o radu ohledně náramkových hodinek. Chtěl bych si nějaké koupit, ale jsem absolutně nepolíben tímto světem.
    Moje představa je následující: ručně natahovací strojek, spolehlivé, jednoduchý a přehledný ciferník, počítadlo dnů, alespoň krapet vodotěsné a poslední co mě napadá je kožený, nebo látkový řemínek, ne kovový.
    Děkuji za jakoukoli radu - značku, obchod,....
    Jo a cena do 8000,-
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MATHY: nejsem si uplne jistej, tak nechci rozvadet nejaky teorie, ale videl sem nejakej dokument o IWC a on tam byl taky a predavali si na podiu nekolika lidem hodinky v krabicce, tak tipuju ze asi dostal taky, bylo to o nejakym veslovani nebo yacht klubu ve svajcu.
    MATHY
    MATHY --- ---
    DRAGON: od koho je dostal?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MATHY: taky bych nosil, kdybych je taky dostal :)
    MATHY
    MATHY --- ---
    KAZAAM_32: tyhle IWC nosi knize :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    vostoky jsou super a za slusnou cenu.

    Vostok Gaz-14 Limousine - 2426/5602059 - Vostok Europe - TimeStore.cz
    http://www.timestore.cz/Znacka/Vostok-Europe/Vostok-Gaz-14-Limousine-6314

    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    MADCAT: vizualne se mi teda libej moc!!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MADCAT: jsou skvely! muj oblibenec je submarine

    Vostok Anchar Submarine - NH25A/5104142 - Vostok Europe - TimeStore.cz
    http://www.timestore.cz/Znacka/Vostok-Europe/Vostok-Anchar-Submarine-6282
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    MADCAT: nevim jak ty nove modely ale kmotr ma serii pro potapece kterou nafasoval nekdy v 70ych letech a nosi je do dnes.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    hodinky vostok europe? máte někdo? doporučeníhodné/nedoporučeníhodné? poslední dobou se mi konkrétně gaz 14 chrono nebo gaz 14 grand chrono docela líbí (případně i gaz 14 limousine jsou hezký)
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    MADCAT: Dle mého bude hodně záležet na agresivitě potu toho kterého člověka. Plus svou roli sehraje i typ a kvalita kůže. Já mám u těch svých hodinek poměrně masivní kožený tah a zatím - po víc jako roce užívání - neshledávám žádný vážnější problém, ať už po stránce únavy materiálu či co se odéru týče. Naopak mi řemínek voní.

    Navíc si myslím, že i ta impregnace je namístě (dokonce jsem to tuším i někde četl). Já to zkoušel na počátku přestříkat sprejem, ale ten vydrží fakt jen chvíli, takže bych to viděl spíše na nějaký ten krém od Granger's, pokud už si s tím ošetřením chceš hrát. Nemluvě o tom, že kvalitní kožený tah by měl jít čistit stejně jako jdou čistit kvalitní kožené boty..
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    PRASOLET: Dekuji. Idealni by bylo na to mit samostatne stelovatko, ale myslim ze i tenhle styl serizeni data je pro me dostacujici.
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    jako chápu, že je někdo schopnej vysolit o hodně větší peníze za méně přesný hodinky, jen proto, že maj duši, ale dát ještě takový peníze za něco, co je dementně vymyšlený, to už nechápu
    PRASOLET
    PRASOLET --- ---
    KALIBAN: tak to jo, ja myslel, ze nejake ty primky. na ty jsem reagoval.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    MADCAT: kozenej reminek proste jednou za cas vyhodis... kdyz to nosis v lete jak se hodne potis a tak, tak ho vyhodis driv... protoze ten fakt nevyperes. Me to fakt prekvapilo, jak rychle sel na certinach do hajzlu... asi tri mesice noseni a byl nekoukatelnej a necichatelnej... ble...
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    KALIBAN: to už bych se skoro sháněl po akušroubováku s nějakým vhodně upraveným bitem (ve tvaru korunky) :)) to by pak bylo, abych ty hodinky neuvařil :))

    jinak teda ještě ohledně pásku - předpokládám, že nějakým způsobem jsou vidět stopy užívání i na koženým řemínku - se teda jako opotřebuje až do nekoukatelna a pak se vyhodí a pořídí novej..? nebo existuje nějaká údržba, která tomu umí zabránit nebo aspoň oddálit (krémovat viksem na boty asi ne, ehm...?? :)) a smrdívá koženej řemínek tím jak se často nosí a člověk se do toho potí? já kdysi měl nějakej textilní a v létě to bývalo občas tak trochu peklo... si říkám, že nato strap musí taky být pěkná "voňavka"...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam