• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze

Pro nekoho je to soucast ruky, pro nekoho jen modni doplnek - Hodinky vsech druhu a tvaru!..podme se o nich pobavit (pripadne zaslintat :)
    rozbalit záhlaví
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    INSEQUI: tohle jsou moje TOP ever hodinky, v teto kombinaci:

jednou, az se nekde objevi na bazaru, tak nebudu vahat :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    DRAGON: Hezkej kousek
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MADCAT: proste klasiky nejvetsi ;)

MADCAT
    MADCAT --- ---
    DRAGON: podíval bych se, ale ty nezobrazitelný připojený soubory na chronomagu mě serou...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LAUNCHER: a co takhle si kousicek priplatit a mit jenom ty nejkrasnejsi hodinky na svete?

IWC Portuguese Chronograph - Chronomag fórum
    http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/58839-iwc-portuguese-chronograph/page__pid__897996#entry897996
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    vostoky ! :-)
    PREMET
    PREMET --- ---
    Zdravím, chtěl bych se zeptat a poprosit o radu ohledně náramkových hodinek. Chtěl bych si nějaké koupit, ale jsem absolutně nepolíben tímto světem.
    Moje představa je následující: ručně natahovací strojek, spolehlivé, jednoduchý a přehledný ciferník, počítadlo dnů, alespoň krapet vodotěsné a poslední co mě napadá je kožený, nebo látkový řemínek, ne kovový.
    Děkuji za jakoukoli radu - značku, obchod,....
    Jo a cena do 8000,-
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MATHY: nejsem si uplne jistej, tak nechci rozvadet nejaky teorie, ale videl sem nejakej dokument o IWC a on tam byl taky a predavali si na podiu nekolika lidem hodinky v krabicce, tak tipuju ze asi dostal taky, bylo to o nejakym veslovani nebo yacht klubu ve svajcu.
    MATHY
    MATHY --- ---
    DRAGON: od koho je dostal?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MATHY: taky bych nosil, kdybych je taky dostal :)
    MATHY
    MATHY --- ---
    KAZAAM_32: tyhle IWC nosi knize :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    vostoky jsou super a za slusnou cenu.

Vostok Gaz-14 Limousine - 2426/5602059 - Vostok Europe - TimeStore.cz
    http://www.timestore.cz/Znacka/Vostok-Europe/Vostok-Gaz-14-Limousine-6314

KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    MADCAT: vizualne se mi teda libej moc!!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MADCAT: jsou skvely! muj oblibenec je submarine

Vostok Anchar Submarine - NH25A/5104142 - Vostok Europe - TimeStore.cz
    http://www.timestore.cz/Znacka/Vostok-Europe/Vostok-Anchar-Submarine-6282
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    MADCAT: nevim jak ty nove modely ale kmotr ma serii pro potapece kterou nafasoval nekdy v 70ych letech a nosi je do dnes.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    hodinky vostok europe? máte někdo? doporučeníhodné/nedoporučeníhodné? poslední dobou se mi konkrétně gaz 14 chrono nebo gaz 14 grand chrono docela líbí (případně i gaz 14 limousine jsou hezký)
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    MADCAT: Dle mého bude hodně záležet na agresivitě potu toho kterého člověka. Plus svou roli sehraje i typ a kvalita kůže. Já mám u těch svých hodinek poměrně masivní kožený tah a zatím - po víc jako roce užívání - neshledávám žádný vážnější problém, ať už po stránce únavy materiálu či co se odéru týče. Naopak mi řemínek voní.

Navíc si myslím, že i ta impregnace je namístě (dokonce jsem to tuším i někde četl). Já to zkoušel na počátku přestříkat sprejem, ale ten vydrží fakt jen chvíli, takže bych to viděl spíše na nějaký ten krém od Granger's, pokud už si s tím ošetřením chceš hrát. Nemluvě o tom, že kvalitní kožený tah by měl jít čistit stejně jako jdou čistit kvalitní kožené boty..
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    PRASOLET: Dekuji. Idealni by bylo na to mit samostatne stelovatko, ale myslim ze i tenhle styl serizeni data je pro me dostacujici.
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    jako chápu, že je někdo schopnej vysolit o hodně větší peníze za méně přesný hodinky, jen proto, že maj duši, ale dát ještě takový peníze za něco, co je dementně vymyšlený, to už nechápu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam