• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    presne., know how., zakladni marketing., vyborni technologuie., a ja nevim co jeste tam bejt zahrnuty bejt musi., protoze bez toho bys nebyl schopnej to vyrobit.,m to uz bysme mohli skoncit na tom ze 100mg zlata a 200g slitiny ( hliniku., nebo ja nevim z ceho to delaj ) stoji tolik a tolik., .. hodnotu ma kazdej vyrobek takovou koilk je clovek za to ochotnej zaplatit., vsechno ostatni jsou nesmyslny cisla., ...

    k cemu je mi informace ze vyrobit rohlik stoji 0.0001 kc., kdyz ho pak prodavaji za korunu ? sam ho doma nevyrobim za min jak za 5kc kus.. informace jakz takz zajimava., ale co s tim ?
    LELI
    LELI --- ---
    este to taky muze pocitat na cenu kovu ve vykupu ve smelcu, ... :-) Proste cumet nad jednou castkou o ktery ani nevi co znamena - clovek co naprosto nema paru o tom, jak funguje firma, co je C1, co je profitabilita, co je nekolik urovni ceny, ktery ceny obsahujou i logisticky naklady, ...
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    lépe řečeno něco vymyslel a při tom u toho nejedl, nebydlel....., čili levitoval zcela bez nákladů.
    LELI
    LELI --- ---
    AUDIAC: ty umis neco vyrobit, aniz bys to predtim vymyslel?
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    no asi jo., jeze je to fakt ciste akademicky cislo., proc te to zajima ?
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    TOMMY_: to si spíš myslím, že to byla nákupka... výroba bude podle mě ještě o dost nižší, taky bych tipoval těch 15 max...

    LEXXA: mě právě zajímá ta výroba. marketing a vývoj je jiná věc, jde mi o to, kolik ty hodinky reálně stojí vyrobit. já třeba čuměl jak puk, když jsem zjistil jak to chodí s blbejma šamponama: obyčejnej za osm pětek stojí výroba 12Kč a ty profi řady za rámcově 400Kč+ stojí 16 kaček :)
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    TOMMY_: tak vyrobni cena neni celkova cena, ze? navic tyhle mamuty plati hodne na vyvoj a marketing a to je drazsi nez vyroba a nekdo to musi zaplatit :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    DOT: rikal mi to jeden znamej., ze pro ne neco delal., nejaky foceni tusim., a ze jim pak prodali dva kusy za vyrobni cenu., takhlemi to vypocet ., za carrery automaty..
    DOT
    DOT --- ---
    TOMMY_: kde jsi to vycetl? ja bych typoval jeste mnohem min. Tak 10-15
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    vim ze tagy jsou tak 25-30K
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Máte někdo představu jaká je reálná výrobní cena hodinek, např. Seamasterů nebo Submarinerů? jsem zvědavej, kolik z celkový ceny dělá příplatek za to, že je to Rolex/Omega/cokoli jinýho. vím, že to bude hodně, ale obávám se, že to bude ještě víc, než čekám :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Watches - Daniel Wellington
    http://www.danielwellington.com/

    ERGIEN
    ERGIEN --- ---
    PANPOSPA: Díky, zkusím se tam pozeptat :) ale kdyby měl někdo tip na osvědčené hodinářství v Praze, určitě by to taky nebylo k zahození :)
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    ERGIEN: zkus distributora značky Boccia firmu Designtrade - kromě záručních oprav dělají také pozáruční servis - asi nebudou uplně nejlevnější, ale máš jistotu, že to udělají pořádně - http://www.designtrade.cz/
    ERGIEN
    ERGIEN --- ---
    Zdravím, mám hodinky od značky Boccia Titanium ale něco v nich přestalo fungovat a jsou už po záruce, tak sháním nějakého šikovného hodináře v Praze. Nemáte někdo nějaký tip? Díky :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KEITHHSTER: prima, diky.
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    NAGASAWA: nebo se zeptat v hodinářství wildt na andělu ..
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    NAGASAWA: natostraps.com ... až domů ..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Nemate nekdo tip, kde v cechach sehnat NATO Bond 18mm? Nechci se registrovat na ebay a zbytecne dlouho cekat. Diky za pripadnou radu.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam