VAJCE: ptal jsi se, ktery z tech hodinek... odpoved je, ze zadny z nich. Sorry ale i kdyz s tou odpovedi nesouhlasis, tak je to odpoved. Kdybys prisel s tim ze mas vybrany jedny konkretni, ze se ti strasne libej tak jsem nerek ani popel, rekl jsem ze se mi nelibej a ze si myslim, ze to je blbej kup. Nicmene jsi dal na vyber tim padem pro jedny konkretni rozhodnutej nejsi a tak ti pisu, ze jsou vyrazne lepsi a vkusnejsi a kvalitnejsi za podobny penize (treba certiny)
ta fotka s grand carrerama a prdelkou co jsem daval je moje zapesti a toho casu moje hodinky (uz jsem je zase prodal), to ze ty na takovy hodinky nikdy nedosahnes a vylejvas si frustraci je mi uplne u prdele
a ten zbytek kterej pises je naprostej blabol z deset let stary akce kterej v tomhle auditku nema co delat... nechapu na cem si ficis ze mas potrebu takovyhle demence placat, ale enjoy
btw navazet se do Leliho ze je socka pri aktualni situaci asi deseti ruznejch aut, fakt hodne moc drahejch hodinek a everyday car ktery ma spotrebu jako mensi letadlo je taky hodne mimo