• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    The New .. pecka
    traser® H3 more light watches | New models 2014
    http://www.traserh3watches.com/seiten/New_models_2014__mod-kollektion-id-12-sprache-en.html
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALIBAN: UTP kabel a kolikrat se mi veslo CD (12cm) do te delky UTP kabelu :)))

mam asi 22cm +-
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    SLAMITCH: takže tě přijal ne?:)
    DOT
    DOT --- ---
    DROOPI: zes nemlcel...
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    LELI: že jsem s tou konkrétní částkou nemlčel :o))))
    LELI
    LELI --- ---
    DROOPI: Za 10 000 € sezenes hodne peknejch hodinek, ale i drazsi maj svy...
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    FINSON: ale notak dobře hodně jsem to zobecnil no ....... :o)
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    BTW vcera na pohovoru jsem se pana mozneho budouciho sefa zeptal, coze to ma na ruce, ze je to pekne. A ony Pateky! 100% to neni, ale imho slo o ty nize a vypadaly fajn. (I kdyz ja bych si vybral jinak, trochu mne ty soustredne kruznice rusi :o)

FINSON
    FINSON --- ---
    DROOPI: Jako já mám taky rád nadupaný mobily ale příjde mi že pořídit si něco nad 2000 je prostě zbytečný rozmar a prostě jen ukázat já mám prachy čumte
    ... a krom toho bych to určitě někde rozflákal :-)

Jako já mám taky rád hezký auta ale příjde mi že vozit si zadek v něčem nad 400.000 je prostě zbytečný rozmar a prostě jen ukázat já mám prachy čumte
    ... a krom toho bych to určitě někde rozflákal :-)

Jako já mám taky rád hezký košile ale příjde mi že vzít si na sebe něco nad 1000 je prostě zbytečný rozmar a prostě jen ukázat já mám prachy čumte
    ... a krom toho bych to určitě někde roztrhal :-)

;-)
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    DROOPI: .... a krom toho bych je určitě někde rozflákal :-)
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    já jako taky mám rád hezký hodinky ale příjde mi že dát si na ruku něco nad 10.000 je prostě zbytečný rozmar a prostě jen ukázat já mám prachy čumte
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TWISTRABBIT:
    DeTomaso Trend Watch Box for 10 Watches mahogany brown

DeTomaso Trend Uhrenbox Mahagoni braun für 10 Uhren W-053-B: Amazon.de: Uhren
    http://www.amazon.de/...B001C9W3J4/ref=sr_1_4?m=A3JWKAKR8XB7XF&s=watch&ie=UTF8&qid=1388994269&sr=1-4

kaliban poradil...maj tam ted slevy docela
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    KOUDY: dilmah?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Thoughts On The Jaeger-LeCoultre Master Ultra-Thin Jubilee (The Thinnest Mechanical Watch In The World) — HODINKEE - Wristwatch News, Reviews, & Original Stories
    http://www.hodinkee.com/blog/thoughts-on-the-jaeger-lecoultre-master-ultra-thin-jubilee
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    cive co ste to tu za slečinky s 18cm?
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    poměřování pinďourů je prej out, jo? :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ted koukam na tu anketu ze mam 20 takze ty musis mit tak 22 nebo sem si ho meril blbe..az prijdu domu tak si ho premrim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam