KONOPASLIK: ok. rychlokurz
reknem ze mas rozpocet 5 000 a chces hodinky ktere nebudou na prvni pohled od tamanu.
to co sis vybral vypada dobre (vlastne vazne se mi nelibi ale je to muj nazor a nemam narok ti o vzhledu cokoliv rikat) ale strojek muze byt jakykoliv. takze das za hodinky cca 4000 a strojek se vysere. co udelas? v CR ti nekdo dost tezko udela servis. hodne mozna pujde na to napasovat jiny strojek ale to se bavime o castce prevysujici cenu hodinek.
jaka je alternativa?
kup si hodinky od vyrobce ktery ti aspon neco (i tobe jako laikovi) neco rika.
podobne dela seiko, do 5000 se vejdes i s citizenem (z druhe ruky pro-master, nove eco-drive)
nekupuj v CR protoze nejak nechapu ceske prirazky. nehlede na to ze pokud objednas z asie tak mne se jeste nestalo ze by mi balicek spadl do celniho rizeni takze usetris za clo a dph (coz je ale vzdy hazard a nemuzes se na to spolehnout).
jen tak pro tu prdel jsem nasel neco co vice mene odpovida tvemu rozpoctu
Citizen Eco-Drive Gents Chronograph Titanium Watch CA0021-02E
http://www.skywatches.com.sg/...ws/citizen-eco-drive-gents-chronograph-titanium-watch-ca0021-02e.htm
urcite se tu najdou i jini co ti poradi mene zname znacky ale vesmes co se snazim napsat je ze noname hodinky za tuto cenu neni uplne nejlepsi napad.