• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    BOBASH: přesně tak .. každej je nějakej .)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KEITHHSTER: Jo, a přijde jim normální nosit ručník místo čepice. Jejich problém.
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    Věřim že jsou lidé kteří je nosí a říkají že zhovadilost jsou ty co máte na ruce ... hmm ))
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    GILDARIUS: Člověk, kterej si koupí tuhle zhovadilost, si může koupit i novou občanku.
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    TAARA: člověku co si koupí tuhle zhovadilost by měli sebrat občanku :-D
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    Takže tohle budou asi ty šunty co ? :D ale jsou hezký
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    hlavne firmy fungujici pod jmenem prim jsou dve., jedna nejaky sunty na baterku a s podivnejma strojkama a pak puvodni elton.. pokud prim tak http://prim.cz
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    Hojte mám v merku tyhle hodinky
    http://im9.cz/iR/importprodukt-orig/8f4/8f450519d6787fac49ac33bb401c3ef5.jpg

jak jsou na tom tyhle levnější primky s kvalitou (vím že jsou tohoto jména firmy dvě) dělaj to v čechách nebo to frkaj někde v číně ? Jak funguje to nastavení data a dne ?

popřípadě podobny hodinky řekněme do 5k, musí mít safírový sklíčko

před tím jsem měl hodinky lorus, koupil bych je znova ale ten typ už asi nedělají :(
    FERNIE
    FERNIE --- ---
    Tak jsem si díky Bobashovi konečně koupil pořádný hodinky. Jsou to Seiko 5, nejspíš z roku 1986. Ještě před pár minutama mě zlobilo kolečko ukazující den v týdnu, ale jen co jsem dopsal dotaz, tak koukám, ukazuje to správně. Tak snad to tak zůstane :)
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    SLAMITCH: Souhlasím, tyhle jsou fakt skvělé.
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    STEPNI_VLK: Tohle je uchvatny!

Kdyztak neco je tady :o)
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    KOUDY: První IWC co se mi libi ..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    KEITHHSTER: koscomu .. :)))
    FINSON
    FINSON --- ---
    KROMANON: Za mě Seiko, Casio nebo možná Orient, ale ti myslím dělají "jenom" mechanické, což každému nesedí. O švýcarech do 3k prostě nevím, leda tak Swatch. Realita je prostě taková, že pokud chceš pořádný hodinky, bude tě to stát podstatně víc než 3k...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam