FINSON: j, sor mozna sem se nechal trochu unest. Ja trea na ciferniku swiss made nemam, jen swiss mvmt... Je tam eta, o to mi tak nejak hlavne slo, krom toho ze se mi musely libit samozrejme, to byl predpoklad.
Btw trea do afganu sem si na ruku ale vzal obic quartz co jsem dostal k 40-tejm narozeninam firmy shure, takze reklamni.. Prekvapive sem je jeste ani po navratu nesundal.. :D
Jinak chapu ze jsou hodinky brany jako komodita, nekdo investuje do umeni, nekdo do zlata... Mozna me trochu podrazdilo to cenovy meritko, tyhle nic moc protoze se prodavaj novy za 200, to tyhle jsou od litru... Jako je jasny ze ta cena odrazi kvalitu, ale mam radsi poukazovani na konkretni veci co za tou cenvkou stoji, bo takovy to cenovy hodnoceni mi trochu pripomina rusky nakupci tradice... Aneb priklad ze zivota, obuvnik v karlovejch varech co se snazil prodavat boty za lidovou cenu a malem krachoval, az kdyz mu nekdo doporucil at ty boty zdrazi nekolikanasobne, on se divil ze je to prece proti obchodni logice.. A tak dal na ty samy boty cenovky o mnoho vetsi, a svete div se, rusti zakaznici je najednou zacali kupovat, protoze bota za 1200, to neni nic exlusivniho, ale ta sama bota za tri litry a vic, hmmmmm