• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HE11_KNIGHT: ale chapu samozrejme jejich ucel :)..jen mi neprijdou jako hodinky k oblekum..nicmene kdybych treba casto jezdil na kole..tak gshocky a podobny hodinky budou davat urcite vetsi smysl nez nejaky iwc nebo rolady :)
    BOBASH: to si mne asi s nekym pletes ne? :)..ve watchanish ani ve forbesu to nepsali no..a kdyz mi clovek u dusaka rekne ze to sou hodinky fakt na vsechno od potapeni az po seskoky padakem a zavody na okruhu..tak predpokladam ze je fakt nemusim sundavat skoro vubec..nevedel sem ze tleskat v divadle je blby nebo ze zvedat s nima cinky je blby.
    FINSON: tak to bylo "v mladi" pri tech prvnich nakupech..u auta sem treba dva roky nakup resil..cetl tunu recenzi..koukal se na videa...cekal na facelift motoru a karoserie apod..u hodinek to byl dost impulzivni nakup kdy sem se proste jednou sebral a zasel do dusaka kde sem si vyzkousel na ruce asi patery hodinky a odnesl si tagy...Taky mi tu nekteri z vas tenkrat psali kdyz sem to tu rikal..ze sem magor protoze sem si mel jit do dusaka vyzkouset a pak si je koupit nekde o 10k levneji pres net..ale me to zas prislo blby..stravit tam hodinu rozhovorem s tema lidma a pak jim rict..tak dik..mozna se vratim..mejte se..
    FINSON: dneska uz to samozrejme vim a hlavne mam hodinek vic..kazdy na neco :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    DOT: Nižší řady Seiko a Orient platí za nejdolnější mechaniky - ani ty se ale nemůžou srovnávat s quartzem. Je ale fakt, že občas vydrží neuvěřitelné věci (a občas ne).
    Dnešní ceny švýcarských mechanik (potažmo hodinek švýcarských značek vůbec) mají původ v tzv. quartz vlně před 30 - 40 lety (takže za to tak jako tak můžou Japonci :-) ) a překvapuje mě, že to Koudy nevěděl - v 70. letech stály Rolexy a Seika zhruba to samé / Rolexy fasovaly lepší jednotky US Army - dnes mají Géčka...
    DOT
    DOT --- ---
    na druhou stranu, videl jsem s mechanickejma seikama za bura, nebo kolik stoji ty nejlevnejsi, delat takovy veci, ze bych neveril ze to muzou prezit. . .
    FINSON
    FINSON --- ---
    KOUDY: Ale dnes už doufám víš, že i sportovní mechanický Tagy nejspíš nerozdýchají nárazy při jízdě na MTB v terénu, při tenisu, golfu apod. a že jim neprospěje ani ta sauna? To jsou úplně jiný rázy, než jaký dostanou při plavání nebo běhání...
    BOBASH: No jo, tohle asi švýcarští markeťáci trochu přehnali, ani "sportovní" hodinky, pokud jsou mechanické, se prostě odolností nemůžou měřit s čínskými quartzy...
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    FINSON: Když to v reklamách ani v GQ nebo Maximu nepsali, tudíž to Koudy nemůže vědět :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    KOUDY: To mě u tebe trochu překvapuje, upřímně. Cena Panerai, Rolexů, FC a spol. rozhodně není v odolnosti - na prasení jsou Géčka - a ani ty bych nebral do sauny :-)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    KOUDY: Jak chceš :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HE11_KNIGHT: takovyhle hodinky sem nosil kdyz mi bylo 13..ted bych si vubec nedokazal predstavit ze je mam na ruce covece :))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KALIBAN: tak to je jasny..ja je kupoval u dusaka ty tagy tenkrat a ptam se typka..muzu v nich plavat v mori..cvicit..etc?..a on,.samozrejme..sou to hodinky na kazdodenni pouziti..mate tam specialni rucicku na mereni kol na okruhu..muzete se s nima potapet..skakat padakem..nejsou to vecerni oblekovky ale hodinky ktery muzete nosit porad...
    KALIBAN: nosim je jen vecer a nedelam s nima zadny picoviny..byly na vycisteni a serizeni u toho hodinare na florenci nekdy v lednu..takze v pohode :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tak jo bobku :)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    KOUDY: Tak o ceně to ale není žejo :)

    Si kup G-Shocky .. jako já .. s těma vopravu můžeš dělat coliv .. kupoval jsem je jen tak, protože se mi dycky tak nějak líbily (bez nějaké vidiny toho, že bych je někdy pořádně nosil), ale už cca 3 roky je nedám z ruky..

    podle mě jedny z nej G-Shocku vůbec:


    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    KOUDY: hlavne je predtim nech nekde seridit at se nezpozdujou vo pul minuty :-P
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    koukam ze ty merciery furt stojej 5000 dolaru a pri tom jak sel dolar o 30% nahoru sou jeste drazsi..to je asi taky zdrazim :)

    Baume & Mercier #8786 Men's Classima Executive Watch | Salvex
    http://www.salvex.com/listings/listing_detail.cfm?aucID=182940283
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    KOUDY: no s IWC pujdou delat jiny veci nez s festinama... ale rozhodne mechanicky paneraie vydrzej min nez quartzovy certiny... proste je v tom miliarda malejch citlivejch vecicek ktery se hejbou a vibrace jim vadi
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DRAGON: ja sem v realnym svete dlouho..jen sem proste cekal ze paneraie vydrzej hrubsi zachazeni nez nejaky stormy a ze s iwcckama pujdou delat jiny veci nez s festinama...To ze nejdou ale ty hodinky stojej 10x vic je pro mne bylo trochu zklamani..na druhou stranu pak dava smysl mit tech hodinek vic a kazdy pouzivat na neco jineho.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KOUDY: welcome to the real world, Neo
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    si pak koupis drahy hodinky a zjistis ze si je muzes vzit max vecer do divadla ale nesmis v nich tleskat :)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    nedej boze golf, ten je uplne v prdeli
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    KOUDY: to je tak nejak presne ot tom, ze kdybys si jich vazil, tak bys nekde nacetl, ze automaty fakt kobimace sauna bazenek para fitko more kolo masturbace levou rukou fakt ne
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KALIBAN: ale vazi..spis sem cekal ze kdyz si koupim hodinky za kilo tak proste vydrzej vic nez hodinky za deset..merciery to samy..dalsi kilo za hodinky a pak mi upadnou v koupelne na rohozku a upadne z nich rucicka..pak je opravujou tri mesice ve svajcu...To sou proste veci ktery sem od drahejch hodinek necekal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam