• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze

    Pro nekoho je to soucast ruky, pro nekoho jen modni doplnek - Hodinky vsech druhu a tvaru!..podme se o nich pobavit (pripadne zaslintat :)
    rozbalit záhlaví
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HE11_KNIGHT: takovyhle hodinky sem nosil kdyz mi bylo 13..ted bych si vubec nedokazal predstavit ze je mam na ruce covece :))
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    KOUDY: Tak o ceně to ale není žejo :)

    Si kup G-Shocky .. jako já .. s těma vopravu můžeš dělat coliv .. kupoval jsem je jen tak, protože se mi dycky tak nějak líbily (bez nějaké vidiny toho, že bych je někdy pořádně nosil), ale už cca 3 roky je nedám z ruky..

    podle mě jedny z nej G-Shocku vůbec:


    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    KOUDY: hlavne je predtim nech nekde seridit at se nezpozdujou vo pul minuty :-P
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    koukam ze ty merciery furt stojej 5000 dolaru a pri tom jak sel dolar o 30% nahoru sou jeste drazsi..to je asi taky zdrazim :)

    Baume & Mercier #8786 Men's Classima Executive Watch | Salvex
    http://www.salvex.com/listings/listing_detail.cfm?aucID=182940283
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    KOUDY: no s IWC pujdou delat jiny veci nez s festinama... ale rozhodne mechanicky paneraie vydrzej min nez quartzovy certiny... proste je v tom miliarda malejch citlivejch vecicek ktery se hejbou a vibrace jim vadi
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DRAGON: ja sem v realnym svete dlouho..jen sem proste cekal ze paneraie vydrzej hrubsi zachazeni nez nejaky stormy a ze s iwcckama pujdou delat jiny veci nez s festinama...To ze nejdou ale ty hodinky stojej 10x vic je pro mne bylo trochu zklamani..na druhou stranu pak dava smysl mit tech hodinek vic a kazdy pouzivat na neco jineho.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KOUDY: welcome to the real world, Neo
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    si pak koupis drahy hodinky a zjistis ze si je muzes vzit max vecer do divadla ale nesmis v nich tleskat :)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    nedej boze golf, ten je uplne v prdeli
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    KOUDY: to je tak nejak presne ot tom, ze kdybys si jich vazil, tak bys nekde nacetl, ze automaty fakt kobimace sauna bazenek para fitko more kolo masturbace levou rukou fakt ne
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KALIBAN: ale vazi..spis sem cekal ze kdyz si koupim hodinky za kilo tak proste vydrzej vic nez hodinky za deset..merciery to samy..dalsi kilo za hodinky a pak mi upadnou v koupelne na rohozku a upadne z nich rucicka..pak je opravujou tri mesice ve svajcu...To sou proste veci ktery sem od drahejch hodinek necekal.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    KOUDY: to je proste ukazka toho, ze kupovat si hodinky za kilo jen tak znamena ze si jich pak clovek uplne nevazi...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KALIBAN: ja to taky nevedel..jinak bych to nedelal :)..kdyz sem tam sel do pary a sauny poprvy tak tam byli asi ctyri dalsi chlapi z nichz jeden mel nejaky me neznamy hodinky a druhej mel rolady..tak sem to bral jako normalni ze se proste do virivky,sauny a pary hodinky bezne nosej
    DOT
    DOT --- ---
    FINSON: pozitivni zdravotni aspekty saunovani jsou taky prokazany fakt ! :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    DOT: Proč tam posíláš mě, kdyžs to sám nezkusil? Zkus a uvidíš ;-)
    HE11_KNIGHT: Není to pocit. Tepelné šoky vadí jakékoliv mechanice, to je prokázaný fakt :-)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    FINSON: ono to teda není teď ani tak jen o hodinkách .. ale máte pocit, že jemná mechanika má radost, když je vystavená cca 15 minut 60°C a potom náhled je ponořená do vody o teplotě cca 10°C (bez možnosti jakékoliv aklimatizace)?

    Tohle je otázka, ne sarkastická poznámka .. takže pozor přátele! :)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    DOT: mam do sauny vzdycky prstynek, piercing, pravda s hodinkama jsem to nezkousel, ale jak je to na tele, tak se to v pohode ochladi. nou problem
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    DOT: nezvladnou... rad bych rekl ze takhle se chovat k automatum je uplne epicka kundovina ... nutno dodat, ze to jsem tou dobou nevedel. na behani, cviceni, saunovani.. jsou idealni nejaky quartzy se safirem.

    a od ty doby co jsou mobily stejne na hodinky kvuli casu nikdo nekouka :)
    DOT
    DOT --- ---
    FINSON: jo? tak jdi do sauny s prstenem/hodinkama a natoc video jak tam 10 minut sedis :)

    ne, rozumim tve uvaze a pri nejblizsi prilezitosti to zkusim. Mam jeden titanovej pasek, jeden hlinik a jeden z nerez oceli. Hlinik si myslim ze by mohl fungovat tak jak rikas, kvuli dobry tepelny vodivosti. Ocel si myslim ze se od kuze chladit nestihne.
    FINSON
    FINSON --- ---
    DOT: Kovové předměty v sauně jsou OK, dokud zůstávají v kontaktu s tělem - chladí se o něj. Jakmile si něco (řetízek, tah od hodinek) necháš viset volně ve vzduchu, ohřeje se to víc, než je příjemné, což poznáš potom, až se ti to zase připlácne na kůži...
    FINSON
    FINSON --- ---
    KOUDY: Taky na ně koukám i v noci - na digitálky - mám je nasazené na příčce pelesti u hlavy. A ráno mě budí ;-) Hodinky sundávám proto, že s hodinkama na ruce se cítím jako oblečený, a oblečenému se mi špatně spí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam