HE11_KNIGHT: ale chapu samozrejme jejich ucel :)..jen mi neprijdou jako hodinky k oblekum..nicmene kdybych treba casto jezdil na kole..tak gshocky a podobny hodinky budou davat urcite vetsi smysl nez nejaky iwc nebo rolady :)
BOBASH: to si mne asi s nekym pletes ne? :)..ve watchanish ani ve forbesu to nepsali no..a kdyz mi clovek u dusaka rekne ze to sou hodinky fakt na vsechno od potapeni az po seskoky padakem a zavody na okruhu..tak predpokladam ze je fakt nemusim sundavat skoro vubec..nevedel sem ze tleskat v divadle je blby nebo ze zvedat s nima cinky je blby.
FINSON: tak to bylo "v mladi" pri tech prvnich nakupech..u auta sem treba dva roky nakup resil..cetl tunu recenzi..koukal se na videa...cekal na facelift motoru a karoserie apod..u hodinek to byl dost impulzivni nakup kdy sem se proste jednou sebral a zasel do dusaka kde sem si vyzkousel na ruce asi patery hodinky a odnesl si tagy...Taky mi tu nekteri z vas tenkrat psali kdyz sem to tu rikal..ze sem magor protoze sem si mel jit do dusaka vyzkouset a pak si je koupit nekde o 10k levneji pres net..ale me to zas prislo blby..stravit tam hodinu rozhovorem s tema lidma a pak jim rict..tak dik..mozna se vratim..mejte se..
FINSON: dneska uz to samozrejme vim a hlavne mam hodinek vic..kazdy na neco :)