WOJTYLA: Samozřejmě .. :) proto mám radost z těch suunto, to jsou hodinky co vypadaj k světu, mají extra fce jako Barometr, výškoměr, kompas a jsou odolné. K hodinkám si vždy vytvořim takové lehké pouto, patří ke mě, je to moje součást. Na ty suunta jsem si dlouho netroufal, ale teď když je mám, už vím že z ruky nepůjdou.
Takže prostě proto pro mě nemá smysl mít víc jak dvoje hodinky. Géčka si nechám a to jenom z jediného důvodu, prožily semnou toho víc než dost a mam k ním vztah citový, takže proto. Ty Seika jsem měl na ruce cca týden potom několik měsícu smrděli u pana Frýdla v servisu a zjisil jsem po dvou měsících, že mi vůbec nechybí, takže tam fungovalo jenom to první poblouznění, který hned vyprchalo, hodinky jsou to super, ale nevzal bych si je místo Elementum nebo Géček ..
zaprvé chodim dolovat trilobity - jak Géčka tak Elementům s tím nemají problém ..
zadruhé používám hodinky jako budík, Géčka mě nevzbudí, Elementum ano .. Seika se o to ani nemůžou pokusit
pár faktoru, na kterých mi neskutečně záleží.. jelikož mám rád na ruce nástroj, ne okrasu :) Seika byl krásný rozmar, který mi je ale k ničemu.