• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze

    Pro nekoho je to soucast ruky, pro nekoho jen modni doplnek - Hodinky vsech druhu a tvaru!..podme se o nich pobavit (pripadne zaslintat :)
    rozbalit záhlaví
    JAZZWEC
    JAZZWEC --- ---
    KOUDY: super, dik za info
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JAZZWEC: tam si to nastavis primo u tvyho uctu..dojdou ti tam treba tri ruzne baliky..Ja si objednam neco z jomashopu..neco z amazonu..neco z bhphoto apod..necham si to vsechno poslat na shipito..prijde mi mail ze tam baliky dosly a ty si muzes ve svym uctu nastavit ze chces aby ty veci vyndali z krabic a prebalili je do novy krabice treba dohromady a poslali najednou v jedny krabici..etc...Vybiras si jak rychle to chces dorucit..pres jakyho dopravce..na kolik chces balik pojistit..co na nej chces napsat atp..Vanhara to za ta leta hezky vychytal k dokonalosti.
    JAZZWEC
    JAZZWEC --- ---
    KOUDY: oh ok. musel si ich o to poprosit, alebo to robia automaticky so vsetkimi zasielkami? na webe sa tvaria velmi oficialne (asi musia) ohladne custom declarations.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JAZZWEC: v shipito mi je prebalili do krejkejch baliku a poslali jako nejakej darek nebo neco takovyho..takze to byl risk z toho duvodu ze byly pojisteny treba jen na 20 dolaru..ale zaroven to proslo pres celnici v pohode..ani to neotvirali nebo neco imho.
    JAZZWEC
    JAZZWEC --- ---
    KOUDY: dufam, ze nie som uplne ot, ale ako je mozne, ze prisli bez cla/dph? jomashop ma vynikajuce ceny ak by nebolo treba platit clo...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUDY: díky gut.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    WOJTYLA: ja kupoval dvoje hodinky pres net z usa..oboje kolem 5-6k usd..na tomhle shopu - http://www.jomashop.com/ posilal sem si je do skladu shipito a pak do cr..prisly bez cla/dph..s celosvetovou zarukou..certifikaci apod..uplne bez problemu
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    kluci kde spolehlivě koupit Breitlingy online? (neřešte značku ani proč online - nejni to pro me tadle informace)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KOUDY: Já nepsal že tam jsou JEN módní hodinky. Ale jsou tam a je jich tam poměrně dost, což je známka toho, že GQ je módní časopis a ne časopis o hodinkách. Na zmiňovanejch Hodinkee.com by se asi o Dieselech nepsalo.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BOBASH: musis scrollovat i dolu..nejsou tam jen modni hodinky..:)..na druhou stranu za 500 dolaru zadny omegy apod nekoupis.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KOUDY: O Shinolách ani Seikách jsem nemluvil. Mluvím o Dieselech, CK a podobně.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LEXXA: ja nevim kdo tam vyrabi boty nebo parfemy...beru hodinky ktery se mi tam libej a splnujou limit 500 dolacu..treba ty Tissot Quickster Nato nebo 88 Rue du Rhone Double 8 Origin mi prijdou supr..stejne tak shinoly..
    BOBASH: shinoly sou i na hodinkee a jinde.
    FINSON
    FINSON --- ---
    WOJTYLA: Mně se líbí, jak se s tím nemažeš :-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FINSON: vtip je v tom, že žádný fešn hodinky nejsou pěkný a proto si je nemusíme kupovat:-D páč fešn hodinky si koupí leda debil...
    FINSON
    FINSON --- ---
    TOMMY_: Vtip je v tom, že ty pěkný fashion hodinky s těma nejlevnějšíma shitovýma strojkama vevnitř vůbec nejsou levný ;-)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    TOMMY_: Se tam podívej. Diesely za 379 liber, CK za 235 liber. Takže to v tom seznamu jsou spíš dražší hodinky, nejlevnější Citizeny za to budeš mít tak dvoje až troje.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    BOBASH: nevim kolik stoji diesel nebo CK.. ale radsi budu mit nejaky laciny pekny fashion hodinky od nich .. nez nejlevnejsi citizeny nebo certiny a rozhodne radsi nez casio
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    BOBASH: hele na druhou stranu takovy cartier nebo bvlgari... ne ze bych to chtel nosit ale jako investice dobry. prodam hodinky a mam splacenou hypoteku a zbyde mi na auto :)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    TOMMY_: Nevím, co mají chlapáci, ale nadšenec do hodinek si asi nekoupí hodinky Diesel nebo Calvin Klein...
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    BOBASH: presne .. chlapaci maji prece hodinky na telefonu !
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KOUDY: GQ je módní časopis a je to na tom vidět...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam