• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DIABOLUS: ano, to je to "za normalnich okolnosti". Pokud mi ale zena koupi dar, myslim ze je slusne ji to oplatit. Samozrejme jakym zpusobem, je uz na kazdym, nekdo ji da kopacky, nekdo ji vezme do divadla a na veceri, to uz je kazdyho vec :)
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...nebudu...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LAIO: to fakt neřeš tady...

LELI: nevíš, nesud... (btw dostal Primky za 800 vod MQM ...)
    LELI
    LELI --- ---
    LAIO: jako vypadas minimalne trochu jako nevdecnej kokot - jednak ti devce da super darek po kterym si touzil (evidentne o tom musela premejslet a vnimat), pak tu cteme hromadu veci jak ses kvuli tomu v pasti, jak na nic nemas (minimalne to za co si chtel kupovat hodinky mas), jak z toho vybruslis a vyseres se na ni... vylozene na me z toho vyzaruje solidni charakter
    LAIO
    LAIO --- ---
    LELI: ...to je na delsi povidani a sem to nepatri...
    LELI
    LELI --- ---
    LAIO: WTF?
    LAIO
    LAIO --- ---
    ja od ni hlavne odejdu...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    EDERA: za normalnich okolnosti bych s tebou souhlasil, v tomhle pripade bych ji neco koupil, i presto, ze mi valentyn prijde ultra stupidni svatek :)
    EDERA
    EDERA --- ---
    DRAGON: Hele, je to OT, ale mně to jako trapná výmluva nepřijde, protože to taky znám. A na ty dárky typu "podívej, co mi cestou zavadilo o klobouk" se vyplatí počkat.:-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    samozrejme si ale delej co chces :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LAIO: to zni spis ve svetle toho, ze ti dala tak peknej dar k valentynovi, jako trapna vymluva. Spontannost si nech na jindy, ted ti hori koudel u prdele.
    LAIO
    LAIO --- ---
    a ja ji rad neco dam, taky rad obdarovavam, ale ja to delam tak nejak spontane kdyz me osviti nejakej napad...
    LAIO
    LAIO --- ---
    EDERA: ...jasny... z toho vybruslim nejak...
    EDERA
    EDERA --- ---
    LAIO: Tak peněz málo - minimálně máš ty tři tácy, co jsi chtěl dát do hodinek.:-) Za to Valentýna pořídíš v pohodě.
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    Jedna z hor

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LAIO: jaký primky ti dala?
    LAIO
    LAIO --- ---
    nesnasim vsechny kretensky dny kdy se pod zaminkou neceho neco dava...svoje narozky do doby kdy sem byl dite... pak uz me sralo i tohle...
    LAIO
    LAIO --- ---
    EDERA: https://www.timestore.cz/Znacka/Skagen/Jom/Skagen-Jom-29884 ...tyhle uplny obycejky... ale moje draha polovicka mi dnes venovala primky k Valentynu... takze sem se octnul v pruseru, pac ja to nikdy neslavil jinak nez kytkou, nejakou normalni veceri ...a plesk... nemam pro ni ani hovno a jak jiste vite to je obri pruser. ...pac ja neustale mluvim o tom co potrebuju ale ona ne... ...penez malo napad zadnej sem v pasti...a jeste si pripadam jak testovaci verze ale "jak si stim ten kluk poradi" ...aneb jak se darkem dostat pod tlak...
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    LUCKYBSD: ehm.. ja mam na omegackym strojku lozisko z ETA strojku.. prej je absolutne shodny.. a levnejsi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam