• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze

    Pro nekoho je to soucast ruky, pro nekoho jen modni doplnek - Hodinky vsech druhu a tvaru!..podme se o nich pobavit (pripadne zaslintat :)
    rozbalit záhlaví
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    AMSTERDAM: 2 měsíce na korunku je divné... Skoč za Frýdlem na Florenc. Ten sic sežere bez mrknuti lovečak, ale je to ofiko Seiko opravář jakého jen tak nenajdes.
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    AMSTERDAM: Jíst párek bez mrknutí oka je nesmysl.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    AMSTERDAM: jestli to je nesmysl nevim ale rozhodne bych si nasel jinýho hodináře...
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    Ztratil jsem korunku od mych Seiko 5. Protivny hodinar v Hodinarstvi Borek mi rekl, ze mu tam musim ty hodinky nechat a za pet set budu mesic mesic cekat. Pak zase sel dozadu bez mrknuti oka jist parek. Neni to nesmysl?
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Jak říkám, pro někoho to možná užitečný být může. Já ale nepotřebuju věcdět, kolik mám zrovna tep nebo kolik jsem spálil kalorií. Při aktivitách, kdy bych to vědět možná potřeboval, nosím sportovní hodinky. Notifikace mi je taky k hovnu, natolik mě zase neobtěžuje občas zkontrolovat telefon, ale chápu, že někomu to může ušetřit až tři minuty denně. To s tím budíkem, cos psal někde níž, mě vyloženě rozesmálo. Na to už musíš bejt fajnšmekr. Měření trasy, přehrávání hudby, online kouč - vše v telefonu.

    Neumí to nic, co by neuměla zařízení, která už vlastním. Přitom to oproti nim nepřináší nic nového ani je to nejsednocuje do jednoho.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JAKE_UP: to neni moderni trend..tyhle fitness bandy sou na trhu uz tri roky..mozna dyl..davno to neni moderni..Ale nekolikrat se to v tyhle diskuzi probiralo...Ze je idealni mit na levy ruce svycarsky hodinky a na pravy ruce nejakej notifikacni naramek s displejem kterymu dlouho vydrzi baterka..meri tep..pripadne spaleny kalorie..dokaze ti prinaset notifikace o tom kdo vola, nebo kdo pise jaky smsky....a proto je demence, ze apple udelal misto naramku hodinky..ktery ti nahrazujou stary dobry remeslne krasny svycarsky hodinky....Jinak ja pred bandem pouzival pres rok fitbit a byl taky skvelej...Clovek si hrozne rychle zvykne na to co to umi a jak to dokaze cloveku usetrit cas...rano ho to setrne vzbudit apod.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KOUDY: Ty seš akorát hlásnej trouba moderních trendů, ty sportovče. Někdo pro to určitě využití najde, ale pro mě by to bylo akorát duplicitní zařízení.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JAKE_UP: naopak..dela ti vsechno to, co svycarsky hodinky neumej zejo :))..Kdyz sportujes tak sou tyhle fitness bandy uz nekolik let nedilnou soucasti tvoji ruky
    TEDDYBEDDY: posli foto
    FINSON: urcite..Ja sem nosil doted na ruce ten fitbit hr..tohle je o tri levely dal..takze sem spokojenej :)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Hoši, čendžuju právě svý vintage seamastery za bondovky- modrásky ref. 2531.80
    Kovovej origo tah pude do šuplíku. Potřebuju nějakou parádu namísto něj. Mesh, guma, strap by to pěkně lícovalo ... nějaký návrhy?
    FINSON
    FINSON --- ---
    KOUDY: OK, takže zacházet s tím jako s vintážníma Seamastrama, jasný :-) Ale jak už jsem psal v nožích, když se ti to líbí a dělá ti to radost, proč ne.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Takže přesně jak jsem si myslel, k ničemu. Akorát další duplicitní zařízení.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    WOJTYLA: achtak..ja je videl na alze asi za 19..ale koukam ze tam maj i za 13..:)..tohle stalo 7.5k no..
    FINSON: je tam klasickej amoled..ale nebude na nem imho safir nebo neco takovyho..kazdopadne v reklamach je v 90% nosenej tim displejem dolu..kamos ho takhle nosi asi tri mesice a rikal ze ho jeste neobouchal..ikdyz ho nosi pri praci u kompu apod..takze nejspis dobry..Ja ho nosim displejem nahoru.

    FINSON
    FINSON --- ---
    KOUDY: Z čeho to má display prosím? Podle fotek je konvexní, bál bych se, že ho podřu...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUDY: mn za třetinu, za dve třetiny, nebo o třetinu levnejší:-) todle tojí 8k a AW stojej 13k:-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    je to fakt dobry tyjo..po ani ne 24 hodinach uz sem nadsenej a fitbit hr sem dal brachovi..ale je to asi spis pro lidi kteri alespon trochu sportujou no..
    -pocita to pocet ubehnutejch km a spaleny kalorie, meri to tep
    -sou na tom videt akcie, pocasi
    -trackuje to spanek a budi vas to rano vibrovanim kdy si nastavite - takze zadnej otravnej budik na mobilu
    -ma to notifikace na maily, smsky..takze nemusite furt vyndavat mobil z kapsy..ukazuje to kdo vam pripadne vola.

    takovy apple watch za tretinu ceny ktery vydrzej 3x dyl a clovek je hlavne muze nosit na pravy ruce a na levy mit normalni svycarsky hodinky :)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    BEEBLEBROX: a esi ses dobře vyspal
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    K čemu to je?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUDY: dej ok vedet dost jsem o nem uvažoval...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    tak sparovani s iphonem bez jedinyho problemu..Je to krasne rychly a intuitivni..nice..Sem zvedavej na vydrz a notifikace.







    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BAAL: vodotesny bohuzel nejsou ani podobne drahy fitbity nebo jawbony..taky me to sere..stejne jako ze tomu nevydrzi baterka alespon tyden (ted mam fitbit hr a tam baterka vydrzi ctyri dny..coz uz jde..u apple watch mi vydrzela baterka 14 hodin)...tak uvidim co band
    LEXXA: prosimte mam jak iphone 6s tak lumii 950xl a zkusim to samozrejme s obema telefonama (predpokladam ze s lumii to pujde lip:)
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    KOUDY: blbecku. tak aspon platformu a verzi. a protoze jsem hodnej kluk mi staci abys mi to napsal a nechci fotku shodinkama a fakturou
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LEXXA: sedy
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    KOUDY: jaky mas telefon?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam