• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    JOHN_LENON: cive tak ty fakt nevíš co bys... 007 maj mít černou... šmytec... jetli chceš bondovky kup si bondovky a nepřemejlej vo ušetření petistovce, nebo litru... esli chce Pepsiny kup si je... ke košili uplne v klidu... Seiko 5 si nekupuj:-))
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    ano ano ano, píšete rychlejs než já. navíc lunety jdou měnit, ale já bych určitě chtěl spíš 007, když už.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    WOJTYLA: já vím, to jen, že mám možnost koupit 009 za lepší cenu, ale naživo sem to neviděl, ale přijde mi to kriklavy na to, abych to nosil k modrakum (rozuměj košili)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    pepsi luneta je sx009 ne ?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    JOHN_LENON: Pepsi luneta tam nepatří...
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    No takhle víceméně uvazuju taky. Hlavně sem si už objednal nata na potapky. :) ale když já sem včera objevil tyhle pětky a libej se mi, víc než 007. (což stejně vyřeším časem tak, že koupím obě( což mě přítelkyně zabije))

    btw, má někdo tady Pepsi lunetu?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    JOHN_LENON: vubec neuvažuj a ber skx007, tady vubec neni vo čem se rozmejšlet... fuj náký Seiko sport 5... cive - KLASIKY!!!
    C4RC455
    C4RC455 --- ---
    JOHN_LENON: Za mě rozhodně snzf17 :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    JOHN_LENON: SKX007 - legenda.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    nemůžu se rozhodnout, seika skx007, nebo snzf17? a neberte to hlavou, ale srdcem. :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    JAKE_UP: Na sportovnich hodinkach si nemuzes zkontrolovat stav akcií pri behu.
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    AMSTERDAM: 2 měsíce na korunku je divné... Skoč za Frýdlem na Florenc. Ten sic sežere bez mrknuti lovečak, ale je to ofiko Seiko opravář jakého jen tak nenajdes.
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    AMSTERDAM: Jíst párek bez mrknutí oka je nesmysl.
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    pánové, potřeboval bych na jedněch 40mm hodinkách vyměnit sklíčko za ideálně safírový, popřípadě nějaký hůř poškrabatelný, dále bych potřeboval korunku na jedny vinitage ruhly. Oboje nejlépe v Praze, zkoušel jsem hodinářství u Karlínskýho náměstí, měli byste nějaký další doporučení klidně na chronogu, diky
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    AMSTERDAM: jestli to je nesmysl nevim ale rozhodne bych si nasel jinýho hodináře...
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    Ztratil jsem korunku od mych Seiko 5. Protivny hodinar v Hodinarstvi Borek mi rekl, ze mu tam musim ty hodinky nechat a za pet set budu mesic mesic cekat. Pak zase sel dozadu bez mrknuti oka jist parek. Neni to nesmysl?
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Jak říkám, pro někoho to možná užitečný být může. Já ale nepotřebuju věcdět, kolik mám zrovna tep nebo kolik jsem spálil kalorií. Při aktivitách, kdy bych to vědět možná potřeboval, nosím sportovní hodinky. Notifikace mi je taky k hovnu, natolik mě zase neobtěžuje občas zkontrolovat telefon, ale chápu, že někomu to může ušetřit až tři minuty denně. To s tím budíkem, cos psal někde níž, mě vyloženě rozesmálo. Na to už musíš bejt fajnšmekr. Měření trasy, přehrávání hudby, online kouč - vše v telefonu.

    Neumí to nic, co by neuměla zařízení, která už vlastním. Přitom to oproti nim nepřináší nic nového ani je to nejsednocuje do jednoho.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JAKE_UP: to neni moderni trend..tyhle fitness bandy sou na trhu uz tri roky..mozna dyl..davno to neni moderni..Ale nekolikrat se to v tyhle diskuzi probiralo...Ze je idealni mit na levy ruce svycarsky hodinky a na pravy ruce nejakej notifikacni naramek s displejem kterymu dlouho vydrzi baterka..meri tep..pripadne spaleny kalorie..dokaze ti prinaset notifikace o tom kdo vola, nebo kdo pise jaky smsky....a proto je demence, ze apple udelal misto naramku hodinky..ktery ti nahrazujou stary dobry remeslne krasny svycarsky hodinky....Jinak ja pred bandem pouzival pres rok fitbit a byl taky skvelej...Clovek si hrozne rychle zvykne na to co to umi a jak to dokaze cloveku usetrit cas...rano ho to setrne vzbudit apod.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KOUDY: Ty seš akorát hlásnej trouba moderních trendů, ty sportovče. Někdo pro to určitě využití najde, ale pro mě by to bylo akorát duplicitní zařízení.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JAKE_UP: naopak..dela ti vsechno to, co svycarsky hodinky neumej zejo :))..Kdyz sportujes tak sou tyhle fitness bandy uz nekolik let nedilnou soucasti tvoji ruky
    TEDDYBEDDY: posli foto
    FINSON: urcite..Ja sem nosil doted na ruce ten fitbit hr..tohle je o tri levely dal..takze sem spokojenej :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam