• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    ICARUS: Precti si vice stranek a pak jeste chronomag forum. Pak zjistis, ze potrebujes Rolexky. Uvery vyridi mistni lichvari na pockani.
    Nebo radsi uz nic necti a mrkni krome tech Seiko jeste i na Tissotky.
    FINSON
    FINSON --- ---
    ICARUS: Hledej v sortimentu značek Seiko nebo Orient - oboje Japonci, slušná kvalita, dobrá cena (s tímhle limitem určitě baterka / možná solár), dělají z velké části spíš menší velikosti a umějí i jednoduché, designově čisté až minimalistické kusy. Nic s lepším poměrem výkon / cena imho nenajdeš. Plandat ti budou podle toho, jak si seřídíš (nebo necháš seřídit) náramek / řemínek, tj. nemusí plandat, když nebudeš chtít.

    PELDA: Taky Seiko, řada Mechanical. Nebo v potápkovém designu Orient Ray nebo Mako.
    Jo i když kolem těch 15k už můžeš koukat i po Švýcarech jako Steinhart...
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Jeste pred hodinou jsem o zadnych hodinkach nepremyslel, nicmene po procteni par stranek tohodle auditka jsem zjistil, ze je vlastne dost nutne potrebuju. Nicmene, o hodinkach nevim vubec nic, takze logicky netusim, co vzit.
    Shanel bych tak neco do 5k, na casual noseni po meste, zadny potapeni/strelba/business schuzky se nekonaji, proste normalne hospoda/skola a tak dale. Chtel bych spis neco minimalistickeho, obrovsky tlusty "kolotocarsky" hodinky s milionem funkci me moc neberou. Taky mam dost stihlou ruku (sirka zapesti 5,5cm, obvod 15), takze mozna budu muset vybirat mezi unisex/nestylizovanymi damskymi.
    Potreboval bych nejake postrceni, kterym smerem se divat, protoze co jsem se dival na obrazky v auditku, nic me vylozene nenadchlo a prislo mi, ze by mi na ruce spis plandaly. Nicmene, jedny hodinky me fakt zaujaly na prvni pohled a asi jediny se mi skutecne libej, a to jsou tyto: GREGI:
    Jasne, nejsou to tradicni hodinky, ale prave ten jejich cisty minimalismus a material mi na nich nejvic imponuji, k tomu jeste fakt, ze jsou rucne delany. Nicmene, priznam se, ze netusim, jak budou v praxi vypadat a hlavne, jestli se vubec daji unosit. Hnedou barvu nenosim vubec, spis modrou, cernou a sedivou, takze se bojim, aby to proste nebylo jako pest na oko. Zkratka nedokazu posoudit, jestli se daji brat/jsou vnimany jako hodinky, nebo jestli to spis je jen modni vystrelek. Rad se necham presvedcit, abych vzal tyhle/nejake jine, klasicke. Diky vsem!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PELDA: pokud je najdeš rozhodne mi dej vedět...
    PELDA
    PELDA --- ---
    Je možné že jsem viděl pár let zpátky Tag Heur pilotky kolem deseti tisíc? Dost se mi tenkrát líbily (ale možná se pletu s tou cenou) a teď nemůžu najít.

    Plus co byste doporučili za automaty ba denní nošení za cca 10 - 15 tisíc?

    Díky
    FINSON
    FINSON --- ---
    HORKY_KAFE: WOJTYLA - tady to většina lidí ví, ale i tak dík za heads up :-)
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    že se mezi vás pletu, pánové, ale ty primky, co postovala NEI, jsou tyhle a doporučuji si především všimnout provozovatele toho e-shopu a srovnat těmito hodinkami
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    NEI: no to bude ze všeho nejlepší...
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    NEI: Kup si tydle. Můžeš je střídat podle nálady.
    Fortis Quartz 2 ks - Prodám - Chronomag fórum
    http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/94286-fortis-quartz-2-ks/
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    NEI: Jasně, ale teď je pro obchodní zástupce večerka takže až po budíčku a rozcvičce se budou zítra ráno hlásit k nástupu.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    NEI: at se ti hlásí do pošty?? LOL
    BONGI
    BONGI --- ---
    NEI: Podivej se na stranku Christian Ward nebo jak doporucuji Seiko.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    21 pánských analogových hodinek, do kterých se vyplatí investovat | Forbes
    http://www.forbes.cz/21-panskych-analogovych-hodinek-do-kterych-se-vyplati-investovat/
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    FINSON: jen v rychlosti
    Seiko Baselworld 2016 - Seiko - Chronomag fórum
    http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/94433-seiko-baselworld-2016/
    musim udelat sveho zemstnavatele o neco bohatsi abych to stihl na ctvrtou
    FINSON
    FINSON --- ---
    LEXXA: Nope, nějak nebyl čas. Jestlis objevil hezké fotky, navrhuji naházet to sem, ať to můžu opluskovat ;-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    NEI: Jo aha, jsem si to nějak smíchal - ale jestli teď sháníš pánský, tak platí víceméně to stejné, co jsem napsal o dámských, Seiko má pro pány široký výběr v automatech i baterkáčích, případně solárech, ani jednoho bych se nebál, za ty prachy těžko pořídíš něco lepšího.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    mimochodem videli jste jake skvosty predstavilo seiko na baselworldu?
    ty nove gmt kousky vypadaji uchvatne. cena asi bude taky hadam uchvatna.
    FINSON
    FINSON --- ---
    NEI: Seiko určitě dělá pěkné dámské hodinky, akorát dost v quartzu, i když z pětkové řady (Seiko 5) by se taky dalo vybrat - hodně i pánských modelů je relativně malých a pěkných i na ženskou ruku. Ideální by samozřejmě bylo ztrojnásobit rozpočet a podívat se na řadu Mechanical, to jsou vymazlené kousky a normálnímu člověku takové hodinky vydrží celý život. Jinak Citizen bude mít taky dámské modely na baterku.
    Od značky Orient bych se podíval na řadu Bambino, něco kolem 5k - 6k by tam být mohlo, asi podle prodejce a slevové akce.
    Primky jedině na parádu, protože staré z Aukra nepůjdou moc přesně a nové stojí raketu. A primky z Číny samozřejmě nebrat ani zadarmo.
    Vyhnul bych se značce Festina, Q&Q a podobným, většina ti nejspíš tak jako tak vypadne z výběru sama díky cenovému limitu.
    MORVAGOR
    MORVAGOR --- ---
    NEI: Tak pokud chceš české, zkus pohledat Primky na Aukru, v kategorii do 6000 se tam vyskytují staré primky, které jsou v prakticky nepoužitém stavu a vypadají podobně. A pokud chceš hodně ušetřit, dají se tam vydražit i o dost laciněji, jen si na ně musíš počkat a mít štěstí na výhru v aukci.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    pokud slušný hodinky, tak naky startér automaty. za mě seiko. gecka jen jako hodinky na volný čas.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam