• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze

    Pro nekoho je to soucast ruky, pro nekoho jen modni doplnek - Hodinky vsech druhu a tvaru!..podme se o nich pobavit (pripadne zaslintat :)
    rozbalit záhlaví
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KOUDY: Tvoje uvažování je přesně důvod, proč existujou drahý fejky. Když uděláš fakt dobrý falešný hodinky, za kolik je prodáš, aby ti to prošlo? Když budou fakt dobrý, jen idiot by je prodával výrazně pod cenou - nejenže dostaneš míň peněz, ale ještě navíc je větší šance, že se na ně přijde. Protože hodinky za 30% původní ceny jsou podezřelý. Za 90% ceny? To už může projít...
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    KOUDY: Foťáky nechejme stranou. Nakupuju a prodávám taky po celým světě, nemám s tím problém. Tak říkáš, že Merciery Ok? Bez toho výpalnýho to dává smysl. Budiž.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TEDDYBEDDY: ja uz sem tu psal niz..z joma mam nekolikery hodinky a nikdy nebyl s overenim pravosti problem...Nevim co si predstavujes u hodinek za zaruku nebo zarucni opravu, ale treba v carolinu mi merciery seridili a vycistili zdarma...stejne jako neverim ze sou dneska fejky ktery stojej 75k a vic...Clo a dph sem u tech hodinek zadny neplatil...preposilal sem to pres shipito..takze zadny riziko tam uplne nevidim...Objednaval sem si z usa i treba drahej fotak..Lkovy canonacky objektivy apod..a vzdycky v pohode...Nikdy mi neprisla cihla v balicku nebo neco rozbityho ci fejkovyho.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    KOUDY: Prosimtě nevím jak máš napnutej rozpočet a jak máš vošéfovaný clo+dph. Za sebe bych neska kvůli vlně top replik do takovýhu kšeftu nešel, kór s drahejma hodinkama. Páč riziko za tu slevu vs papír od ofiko prodejce mi nepřijde adekvátní. A " joma záruka"? ehm mno. Trochu zagůgli.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TEDDYBEDDY: ja nic s 80% slevama nevykupuju..a na jomashopu zadny takovy slevy nejsou..ikdyz tam sou hodinky v nejaky sleve..tak je treba z 90k na 75k apod..maj tam i portuguesky (ikdyz blbe napsany)..za 9.5k dolaru apod - http://www.jomashop.com/iwc-watch-iw500705.html ..na amazonu je maj jeste o sto dolacu levneji http://www.amazon.com/...8&qid=1459497192&sr=8-2-fkmr0&keywords=iwc+portuguese+automatic+black+strap ..Spis sem narazel na to, ze hodinky ktery u dusaka stojej treba 150 koupis v usa za kilo a za tri litry ti je pres shipito dorucej...Takze ikdyz ti da dusak 30% slevu, tak je to furt malo..chces rict ze existujou nejaky replica weby kde sou hodinky za 75k?..uka :)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    KOUDY: Jen tip. Než vykoupíš všechny ty jomashopy s 80% slevama, jukni pro jistotu na replica weby. Je tam spousta novýho zboží za nápadně podobný ceny.
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    KONOPASLIK: To jde, gratuluju. Je vidět, že jsi obchodník :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ADDALBERT: ja si porizoval u dusaka jedny gran carrery a tusim ze mi dal slevu asi 10%...ale pak sem je stejne v usa nasel levnejsi :)..nekdo tu tenkrat psal, ze nejlepsi je si ty hodinky u dusaka nebo v carolinu vyzkouset a pak si je treba objednat pres net..ja si takhle dvoje hodinky objednal z jomashopu a pres shipito..pokazdy dosly uplne bez problemu a dokonce i bez cla.
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    Náhodou, neslysel jste někdo o tom, ze Dusak/Kverka údajně konci se svyma "mega" slevama na hodinky v radu desítek procent ( ty, co jdou usmlouvat, nebo když konci nějaký starší model)?
    Docela by mne zajímalo, co je na tom pravdy…
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    A jináč souhlas, ty modrý co sem dával Koudy jsou pecka. :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KONOPASLIK: hezkypekne
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    KONOPASLIK: Gratulace. To je fajn cena.
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Díky všem za komenty, prodáno mimo internet. A protože je mi jasné, že byste se zeptali, tak za 75.
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    WOJTYLA: Tudor Heritage Chrono Blue
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ADDALBERT: ty sou... cvo je to přesne za model?
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    KALIBAN: Sorry, myslím hojerky a píšu IWC :DDD No tím hůř!!!
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ARMADILLO: vis ze jsou to Tagy ze jo? :) (oni teda vypadaj upljne jako portuguese ale co uz :)
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    ADDALBERT: Solidní cenovka :)) To už je skoro teritorium Dayton, to bych radši šel do Rolád, které by se unosily víc než vintážky.
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    KONOPASLIK: Dej je Kalibanovi na prodej, za 10% provizi. Chronomag je na prodej hodinek dobré místo, kdybys je dával na Aukro apd. tak za ně dostaneš "málo". Problém je v tom, za kolik jsi je koupil, né, že by ti lidi nabízeli vyloženě málo.
    Dají se koupit za ekvivalent $2.650 USD nové, což je cca 65.000 Kč. Takže v nich máš uloženo přibližně 50.000 Kč. Podle toho jak procházím hodinkové aukce a sleduju prodeje/trendy, na IWC se nedá vydělat. To nevylučuje, že z nich vytřískáš víc než to páďo :) Good luck!
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    ARMADILLO: Ty vintazni jsou parádní. Líbilo se mi(viz Tudor Submariner), kdy Tudor "parazitival" více na Rolexu.
    Bohužel nejlevnější Tudor Montecarlo stojí od 250k vejs :(
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    ADDALBERT: Parádní, ty Heritage můžu :) viděl jsem i ty vintážní a nemůžu říct, že by mi ten kyklop nad datumovkou u nových chyběl, čte se to dobře.
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    Dnešní prochazka

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam