• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze

    Pro nekoho je to soucast ruky, pro nekoho jen modni doplnek - Hodinky vsech druhu a tvaru!..podme se o nich pobavit (pripadne zaslintat :)
    rozbalit záhlaví
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    ARMADILLO: Njn. ale takovou toleranci mi solární Seika za bůra daj za tejden taky :)
    VACA
    VACA --- ---
    ARMADILLO: jj, však já je nechtěl pohanit. Já jim skládám obdiv za jejich četná prvenství a standarty který v hodinářskym světě nastolili. Včetně toho designovýho, líbí se mi..
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    VACA: To sice jo, ale zato zase mají tým 250 lidí ve vývoji a registrují každý rok několik inovativních patentů, krom toho drží prvenství v mnoha hodinářských milnících. Teď třeba garantují +2/-2s per day odchylku o čemž se třeba mnohem dražších Audemars Piguet může jen zdát :)
    Takže u Rolád je to o tom, že si spíš zefektivnili výrobu a navíc dosahují vyšší kvality.
    VACA
    VACA --- ---
    ARMADILLO: Zejmena pak u rolad, ktery sekaj stroje na automatizovany lince... :)
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Vyrobni naklady jsou 10% ceny hodinek.
    Dalsich az 20% jde na marketing a R&D.
    20% je profit pro vyrobce.
    50% je maloobchod marze.
    JAZZWEC
    JAZZWEC --- ---
    hodinky su drahe kvoli tomu, ze je to luxusny tovar a preto si nan obchodnici davaju velky mark up. napriklad v anglicku mavaju renomovane klentnictva v ramci sales 50% zlavy na vybrane typy hodiniek. hodinky co bezne stoja 4k sa daju kupit za 2k etc a pochybujem, ze su to fakes. ked si taketo zlavy moze dovolit male klenotnictvo v uk neviem preco by jomashop nemohli mat podobne aj vacsie zlavy. je to velky, znamy shop ktory pravdepodobne denne toci dost velke mnozstvo tovaru tak urcite nemaju problem nakupovat za velmi dobre ceny.
    ak moze nejaky predajca v cesku poskytnut zlavu v desiatkach percent nevidim dovod preco by globalny obchod ako jomashop nemohol ponukat ovela vacsie zlavy.
    ak by jomashop predavali fakes tak by to zu davno bol well known fact.
    tiez su based v usa. nemyslim si, ze tamojsie zakony by im umoznili legalne riesit obchod s fake hodinkami.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Já na joma sledoval nějaký levný Alpiny, resp. Zena za cca 500- 1k baků. Během kvartálu hejbali s cenama v rozmezí 250- 700. Se mi prostě nezdá taková fluktuace. Přičemž na fejkshopech sou ty samý modely právě za tu samou nižší cenu. Mi nikdo nevymluví, že nejde o ten samej výrobek. Teda logicky, proč by se fejkaři vůbec namáhali ( a na čem by vydělávali) dyž stačí počkat na slevu originálů?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ADDALBERT: neprijde mi to jako sedota..je to proste velkoobchod..koupis hodinky ktery sou pravy..od vyrobce...Ja uprimne ani nevim co to znamena u hodinek mit zaruku..jako ze ti prestanou jit a ty je nekam odneses a tam ti je zadarmo opravej?
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    KOUDY: Nicméně to nic nemění na tom, co jsem psal ja, ze je to sedota.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FINSON: tak vzhledem k tomu ze k nim dostanes certifikat apod..tak to poznas ne?..kdybych si koupil z jomashopu fejky tak by me na to v carolinu hned upozornili prece..jomashop je na trhu pres 20 let..psal sem tu niz ze sem ho doporucil dost lidem kteri si tam koupili iwc..rolady atp..nikdo s nima nema zadnej problem ikdyz je treba odnesli do dusaka na serizeni po dvou letech..kdyby to byly nejaky fejky..tak to u dusaka nebo v carolinu ci jinde zjistej behem peti vterin.

    About Jomashop
    Jomashop has been in the retail and wholesale trade of luxury goods, such as watches, fine writing instruments, handbags, fashion accessories, crystal and gift items since 1987. We pride ourselves on our ability to deliver the best prices, most varied selection and finest service for well over 25 years. Our goal has and always will be to earn the trust and satisfaction of our customers. We understand that this means providing the perfect combination of competitive pricing, an honest and reliable corps of customer service specialists that are always ready to assist, and a state of the art, New York City based fulfillment center capable of delivering products to every corner of the world.

    Our success over the years can be attributed to our loyal commitment to our customers. Whether you’re shopping with us for the first time or are a valued repeat customer, we’re here to make your shopping experience as easy, reliable and especially fun as possible. But equally as important to us is that you are comfortable and confident in shopping with us. You can always reach out to our professional customer service department online or, for a more personal experience, by telephone.

    Remember, all transactions are digitally encrypted using the latest technologies and we never, ever share your information.


    Authenticity Guarantee
    Jomashop.com purchases goods via authorized dealers and Jomashop.com will warranty watches purchased from our website. We buy all of our products from authorized dealers and respected industry wholesalers/distributors; therefore we have no pricing restrictions. In turn, we pass the huge savings on to you.

    ALL OUR PRODUCTS:
    are brand new, first quality, with all original parts and authentic
    have the original manufacturer’s serial numbers intact
    are not refurbished, factory seconds, or replica products
    have a 1 to 5 year warranty program - see warranty reference for more information
    GUARANTEED AUTHENTICITY & WARRANTY
    All products sold on Jomashop.com are guaranteed to be 100% authentic. Our goal is to provide the best service with the best possible pricing. Since Jomashop.com does not follow manufacturers suggested retail prices (MSRP), we are not authorized to provide a manufacturer’s warranty. We understand that having a warranty is a major concern when purchasing a watch, therefore Jomashop.com provides its own warranty to replace the manufacturer's warranty. To view our full warranty policy, please click here.
    FINSON
    FINSON --- ---
    KOUDY: Pokud poznáš, že to jsou fejky.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BOBASH: to je pekna blbost..kdyz si muzes koupit hodinky za 75k z usa..fakt si nebudes kupovat fejky za 70..to nedava smysl..
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KOUDY: Tvoje uvažování je přesně důvod, proč existujou drahý fejky. Když uděláš fakt dobrý falešný hodinky, za kolik je prodáš, aby ti to prošlo? Když budou fakt dobrý, jen idiot by je prodával výrazně pod cenou - nejenže dostaneš míň peněz, ale ještě navíc je větší šance, že se na ně přijde. Protože hodinky za 30% původní ceny jsou podezřelý. Za 90% ceny? To už může projít...
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    TEDDYBEDDY: Řekl bych, ze je to taková ta sedota. K A.D přijde typek, řekne ze koupi 5ry rlx - a ze na to chce slevu. Například na ty největší lezaky 20% ( u rlx bych řekl, ze to budou ty nejdražší modely viz na jomashopu třeba platinové Daytony).
    S tou zárukou je to ale divné.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    asi to odted bude vtipny no..to abych si jeste do kvetna objednal vsechno co potrebuju :D
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    "Bude nutné doložit, že příjemce odesílateli za zásilku nic nezaplatil."
    Nocywe na to musíš mít min. celnickou fakultu :o)

    KOUDY
    KOUDY --- ---
    „Dárek“ od Amazonu se prodraží, celníci zpřísňují pravidla pro zásilky - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/...u-neobchodni-povahy-168-/ekonomika.aspx?c=A160401_111959_ekonomika_chrs
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    KOUDY: Tak super. Co jsem čet na německejch webech, řešil se problém se zárukama na omegy/ rolády, resp. že jsou kvůli ceně pokrytý jen tzv. " jomashop waranty" a ne firemní mezinárodní zárukou. Tzn. museli je tam poslat a dlouho čekat.
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    KOUDY: To je divny, to nic nevydrzi.. :)

    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ARMADILLO: jj..protoze mi spadly na koberec..pak sem je odnesl do karolina..oni je poslali do svajcu do mercieru a rucicku opravili..od ty doby uz fungujou 4 roky bez problemu :)
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    KOUDY: To jsou ty jak jim upadla rucicka?
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    Jak je mozny, ze jsou takhle zlevneny? Myslel jsem, ze tyhle "premiovy" znacky takovyhle slevy nevedou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam