• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    FINSON
    FINSON --- ---
    KOUDY: Pokud poznáš, že to jsou fejky.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BOBASH: to je pekna blbost..kdyz si muzes koupit hodinky za 75k z usa..fakt si nebudes kupovat fejky za 70..to nedava smysl..
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KOUDY: Tvoje uvažování je přesně důvod, proč existujou drahý fejky. Když uděláš fakt dobrý falešný hodinky, za kolik je prodáš, aby ti to prošlo? Když budou fakt dobrý, jen idiot by je prodával výrazně pod cenou - nejenže dostaneš míň peněz, ale ještě navíc je větší šance, že se na ně přijde. Protože hodinky za 30% původní ceny jsou podezřelý. Za 90% ceny? To už může projít...
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    TEDDYBEDDY: Řekl bych, ze je to taková ta sedota. K A.D přijde typek, řekne ze koupi 5ry rlx - a ze na to chce slevu. Například na ty největší lezaky 20% ( u rlx bych řekl, ze to budou ty nejdražší modely viz na jomashopu třeba platinové Daytony).
    S tou zárukou je to ale divné.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    asi to odted bude vtipny no..to abych si jeste do kvetna objednal vsechno co potrebuju :D
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    "Bude nutné doložit, že příjemce odesílateli za zásilku nic nezaplatil."
    Nocywe na to musíš mít min. celnickou fakultu :o)

    KOUDY
    KOUDY --- ---
    „Dárek“ od Amazonu se prodraží, celníci zpřísňují pravidla pro zásilky - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/...u-neobchodni-povahy-168-/ekonomika.aspx?c=A160401_111959_ekonomika_chrs
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    KOUDY: Tak super. Co jsem čet na německejch webech, řešil se problém se zárukama na omegy/ rolády, resp. že jsou kvůli ceně pokrytý jen tzv. " jomashop waranty" a ne firemní mezinárodní zárukou. Tzn. museli je tam poslat a dlouho čekat.
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    KOUDY: To je divny, to nic nevydrzi.. :)

    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ARMADILLO: jj..protoze mi spadly na koberec..pak sem je odnesl do karolina..oni je poslali do svajcu do mercieru a rucicku opravili..od ty doby uz fungujou 4 roky bez problemu :)
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    KOUDY: To jsou ty jak jim upadla rucicka?
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    Jak je mozny, ze jsou takhle zlevneny? Myslel jsem, ze tyhle "premiovy" znacky takovyhle slevy nevedou
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    RENDALF: Ty jsou hodně pěkný.
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    je pravda ze teba zde http://www.jomashop.com/baume-mercier-watch-m0a10083.html je teda sleva setsakramentska...ikdyz na Amazonu je mam za podobne...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TEDDYBEDDY: tak zaruka ti plati po celym svete..s hodinkama ze svycarskyho lucernu sem taky nemel problem u dusaka stejne jako sem s fotakem z bhphoto nemel problem u fotoskody...moje prvni tagy sem si taky koupil u dusaka protoze sem tam prisel..vzal si je na ruku..libily se mi a hned sem je koupil..ale pak me nasralo kdyz sem je nekde videl o kus levnejsi...myslim ze kdyz chce clovek ja nevim..treba hubloty..a u dusaka stojej 700k zatimco nekde na americkym amazonu 500..tak uz to je docela rozdil...Samozrejme dalsi stranka veci je, jestli clovek kterej chce hodinky za 700k bude premejslet ze by si je objednal pres net a neco usetril...Ale ja mam treba s tim jomashopem nebo americkym amazonem nejlepsi zkusenosti..doporucil sem ten jomashop uz asi 15ti lidem a nikdo z nich nema zadnej problem..maj odtamtud iwccka..rolady..vsechno spokojenost. Prijde to v krabicce. S certifikatem apod...K mercierum sem si jen objednal svetlejsi pasek.



    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    KOUDY: Foťáky nechejme stranou. Nakupuju a prodávám taky po celým světě, nemám s tím problém. Tak říkáš, že Merciery Ok? Bez toho výpalnýho to dává smysl. Budiž.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TEDDYBEDDY: ja uz sem tu psal niz..z joma mam nekolikery hodinky a nikdy nebyl s overenim pravosti problem...Nevim co si predstavujes u hodinek za zaruku nebo zarucni opravu, ale treba v carolinu mi merciery seridili a vycistili zdarma...stejne jako neverim ze sou dneska fejky ktery stojej 75k a vic...Clo a dph sem u tech hodinek zadny neplatil...preposilal sem to pres shipito..takze zadny riziko tam uplne nevidim...Objednaval sem si z usa i treba drahej fotak..Lkovy canonacky objektivy apod..a vzdycky v pohode...Nikdy mi neprisla cihla v balicku nebo neco rozbityho ci fejkovyho.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    KOUDY: Prosimtě nevím jak máš napnutej rozpočet a jak máš vošéfovaný clo+dph. Za sebe bych neska kvůli vlně top replik do takovýhu kšeftu nešel, kór s drahejma hodinkama. Páč riziko za tu slevu vs papír od ofiko prodejce mi nepřijde adekvátní. A " joma záruka"? ehm mno. Trochu zagůgli.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TEDDYBEDDY: ja nic s 80% slevama nevykupuju..a na jomashopu zadny takovy slevy nejsou..ikdyz tam sou hodinky v nejaky sleve..tak je treba z 90k na 75k apod..maj tam i portuguesky (ikdyz blbe napsany)..za 9.5k dolaru apod - http://www.jomashop.com/iwc-watch-iw500705.html ..na amazonu je maj jeste o sto dolacu levneji http://www.amazon.com/...8&qid=1459497192&sr=8-2-fkmr0&keywords=iwc+portuguese+automatic+black+strap ..Spis sem narazel na to, ze hodinky ktery u dusaka stojej treba 150 koupis v usa za kilo a za tri litry ti je pres shipito dorucej...Takze ikdyz ti da dusak 30% slevu, tak je to furt malo..chces rict ze existujou nejaky replica weby kde sou hodinky za 75k?..uka :)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    KOUDY: Jen tip. Než vykoupíš všechny ty jomashopy s 80% slevama, jukni pro jistotu na replica weby. Je tam spousta novýho zboží za nápadně podobný ceny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam