• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    MULISAK
    MULISAK --- ---
    AMSTERDAM: to ti schvaluji :-) Hamiltonky byly první značka hodinek, které mě uhranuly jakoby tím "pilot style". nakonec jsem si pořídil ještě jiné, s "California dial"
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    chci. moc. jediny natahovaci hodinky na trhu, ktery mi davaj smysl a nestojej milion. cil - do konce roku.

    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    8BB76E1: Větší humus jsem dlouho neviděl.

    LUCKYBSD: To je pokus o monopolizaci trhu a ne úplně fér taktika a jednání vůči servismanům a sběratelům hodinek. Mít vintage sbírku Omega tak jí asi střelím. Ten povinný ceník servisů je vážně overkill. Swatch Group tohle dělal už s ETA strojky, proto se prodávala Sellita, která byla 100% to samé co ETA, ale pod jiným jménem. Myslím, že hodinářský trh potřebuje něco jiného než o co se snaží Swatch Group.

    Na druhou stranu pro nové zákazníky je to jedno a jednoznačně je tlak na prodej nového zboží, což je logické. Jako zákazník si ovšem na Swatch Group nemůžu stěžovat, resp. naopak jsem z Tissot přístupu nadšený, kdy mi nabídli po 10 letech s T-Touch I, upgrade s doplatkem na nové T-Touch II (ceníkovka byla cca 22-25.000 Kč).
    8BB76E1
    8BB76E1 --- ---
    Japonský gigant představil své první hodinky s tourbillonem – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/muzi/401312-japonsky-gigant-predstavil-sve-prvni-hodinky-s-tourbillonem.html

    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    ARMADILLO: uz jsem to sem posilal:
    Swatch Group parts policy [with addendum] | Watch Guy
    http://watchguy.co.uk/swatch-group-parts-policy/

    jako neprekonatelnej problem to neni, ale u aut muzes kamkoliv na servis a u hodinek made by swatch group ne? To odmitam podporovat. Nehlede na to, ze ty samy dily s napisem jiny znacky z jineho swatch "gradu" stoji jinak, coz je dalsi prasarna, ktera se mi prici.
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    LUCKYBSD: Prosím vysvětli
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    Jedina vada je, ze je to opet swatch group :-/
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Hodně povedený crowd-sourcing http://www.autaviacup.com/draw
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    WOJTYLA: to jeste neni uvedeny.. ale pry by to nemela bejt limitka ( remake starejch autavii treba v poctu 2017 - protoze je budou delat v roce 2017 ) ale melo by jit o znovuzavedeni novyho modelu.. takze jako monaka, budou ted i autaviea.. cekam cenu podobnou ( mozna lehce vyssi jako u monak )
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    TOMMY_: co to bude stát cca? nemuzu nikde najít...
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    desny pindy ..

    tesite se na novy autavie ? ja do nich nejspis pujdu :)





    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    TEDDYBEDDY: A ty se zivis cim, jestli se muzu zeptat?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TEDDYBEDDY: ale prd..ja beham nebo jezdim na kole skoro kazdej den a fakt vrcholovej sportovec nejsem
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    ARMADILLO: Tak je to píčovina, co si budeme povídat. Možná pro vrcholový sportovce, když pintlich laděj formu. Ale ani to ne. Prostě to hlavně ladí ke korálkům ;)
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    MADCAT: To patřilo i teddybeddymu .. obecně je lepší se chytře zeptat než něco plácnout ve stylu "že je to hovadina" a "kdo to může potřebovat".
    Bizarní ten příběh moc není, takových lidí je mrtě a nemusíš zrovna honit finanční trhy, ale klidně jen mít malé děti. Pak je sleep hacking najednou dost aktuální věc.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    ARMADILLO: Nevím, co tě vede k tomu mě takhle nálepkovat. Jenom mi ten Koudyho příběh a motiv přišel prostě takovej poněkud bizarní, tak jsem se nad ním nahlas zamyslel, nic víc.
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    KOUDY: četl jsem jen orálek a spánek

    MADCAT: hele jestli jsi státní zaměstnanec, který má už 30 let každý den stejný klidový režim a víkendy tráví na chatě leštěním žigulíka, natíráním plotu a největší adroš je pro něj čtení novin tak fakt trackování spánku nepotřebuješ :)
    Pro všechny ostatní to může mít dobrý / pozitivní účinek, už jen pro to, že se sami o sobě něco naučí a režim si třeba i díky tomu upraví.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MADCAT: Opet..nejde jenom o spanek, ale o to ze ten tracker ti meri dalsich 20 veci..mas v nem notifikace apod..me to prijde proste uzitecny ze kdyz mas nekde doma polozenej telefon..ses v jiny mistnosti a nekod ti vola..tak vis kdo...etc...spanek je jen 10% proc ten band mam a navic spanek ti dneska dokaze monitorovat kazdej lepsi tracker..i ten fitbit za 3k to umel.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    TEDDYBEDDY: Škoda že nejde dát deset palečků. Aneb jsem právě přemýšlel, proč vlastně někdo řeší kvalitu spánku a jeho... ehm.. trackování, grafíky apod., když ve výsledku spí nějaký tři hodiny, z toho vydatnej spánek je půlhodina. To spíš vypadá, že Koudy bude mít dokonale zmonitorovanou cestu ke zplundrovanýmu zdraví.

    Ale ono to sem možná ani až tak nepatří, tak kdyžtak sorry...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TEDDYBEDDY: to by urcite bylo v idealnim svete fajn...nicmene rekni to cinskejm fondum v bitcoin burzach ktery maj navic diky casovymu posunu +9 takze kdyz tady je 1 rano..oni prijdou do prace a zacinaj obchodovat...Pak se stava ze chodis spat ve ctyri..budis se v sedm a za ten tyden se pak rad podivas kolik hodin si celkove naspal..:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam