GOSHEWAN: Nevytvářím iluzi. Prostě to beru tak, že buď na tu věc mám a nebo nemám a zůstávám "jen" u toho obdivu.
DRAGON: Nepostřehla jsem, že by ho tu někdo nazýval nebo z něj dělal hulváta, ale postřehla jsem označení zdejších ID za slintaly. A od toho se odvíjela má reakce.
Pro změnu nazveš můj osobní názor blábolem - zajímalo by mne, jak by ses tvářil, pokud by si někdo tvou fotku z potápění přivlastnil a prohlašoval, že on je jejím autorem.
Já beru, že to má každý jinak. A že ne každý musí mít originál. Někdo ani nemá vůbec potřebu vlastnit jakékoliv hodinky.
Ale není fér, pokud někdo přijde s hnusnou napodobeninou do klubu lidí, kteří mají rádi kvalitní hodinářskou a design práci, aby k nim byl hrubý, protože mu nezačnou plácat po rameni, jak je to kluk šikovný.
P.S.
Tím, kdo nevlastní žádné hodinky, jsem např. já - prozatím jsem u všech narazila, že mi vyvolávaly kožní alergii. Ale díky vám jsem měla možnost udělat radost svému muži a koupit mu k narozeninám kvalitní hodinky za pro nás dostupné finance.
A zamilovala jsem se tady do jedněch, co tu sem vkládala Martinka. A i přes předchozí akce s hodinkami, jsem rozhodnutá do nich jít. Jen si na ně prostě počkám a našetřím (respektive muž se tváří, že by se toho ujal rád on). To čekání mi za to stojí.