• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze

    Pro nekoho je to soucast ruky, pro nekoho jen modni doplnek - Hodinky vsech druhu a tvaru!..podme se o nich pobavit (pripadne zaslintat :)
    rozbalit záhlaví
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    EDERA: protoze nekdo kdo si koupi hubloty za pul mice si fakt nekoupi casia aby je nosil do hospody zejo..:D
    EDERA
    EDERA --- ---
    KOUDY: Tak tohle nechápu tuplem. Pokud někdo nechce riskovat, že drahé hodinky přijdou během kalby k úhoně, tak proč nemá dost stylu a sebevědomí na řešení typu INSEQUI? :-O
    DOT
    DOT --- ---
    WOJTYLA: jasny, ja si taky dovedu predstavit ze mi to nekdo vtipne poda a chvili si budu rikat: "jo, ma k tomu vtipnej pribeh, je ok" no, ale po chvili si reknu: ne, no :D
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    KOUDY: hubloty... hmmm
    FINSON
    FINSON --- ---
    WOJTYLA: Nejvíc se mi líbí ta poslední věta.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    KOUDY: Tohle řeším vícero hodinkama, mám jedny Casia co nosim na kalby abych nebyl naštvanej když se s něma něco stane.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    WOJTYLA: Taky jsem byl takhle nachytán na dovezený hodilnky, odpověď byla "já se v tom nevyznám, ale líbí se mi že to vypadá jak budíky v autě". Dál jsem to neřešil, je to každýho věc, sám bych si je nekoupil, ale když to někdo chce, ať si to koupí.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ja znam zas lidi kteri maj treba hubloty za 500k a k nim maj uplne ty stejny fejkovy za 10 a kdyz jdou nekam chlastat tak si vezmou ty fejkovy protoze nikdy nevedej kde skoncej..pripadne co ozrali udelaj..
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    DOT: čoveče mel jsem obchodní jednání s chlapíkem co měl Paneraie... tak když jsme končili řikám, jste fanda do hodinek? (páč jeho pozice uplně neodpovídala tomu že by mel bežně na takový hodinky ale jistě si na ne mohl ušetřit) a vn řiká: "nééé to jsem si koupil v Thajsku za XY$, ale nejste první kdo se na to nachytal, mě se líbili tak jsem si je koupil, až když jsem přijel do ČR tak mi lidi furt řikaj, ty musíš mít teda penez když máš na takový hodinky..."

    a chlapík je prostě rád, že si lidi myslej že má pravy Paneraie a že má hodně peněz... ale když se zeptá nekdo tak mu řekne že jsou to fejky a přijde mu to celý vlastně jako dobrej for...

    neodsuzuju lidi co nosej fejky... je mi jich možná trochu líto, nebonevim jak bych to nazval.... takovýto když se koukáte na nekoho kdo neumí zpívat a je vám trapně se na to byt jen koukat....
    DOT
    DOT --- ---
    ja si nedokazu predstavit situaci, ze mi nekdo rekne: "jee ty mas hezky hodinky, co to je?" A ja mu bud zalzu, coz bych neudelal, nebo mu budu muset rict: "no vis, jsem socka, ale mam rad pocit ze mam veci na ktery ve skutecnosti nemam, tak nosim fejky a doufam ze se v tom nikdo nebude moc stourat" :D

    Nebo jeste lepsi scenar, ze se potkam s nekym kdo hodinkam rozumi, pozna je a zaroven vi ze sem normalni kluk co jezdi autem z bazaru, takze hodinky za pul mice ke me tak nejak nepasujou.

    Proste trapas at uz se na to koukate z jakrehokoliv uhlu pohledu. Nemuzu si pomoct.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    DRAGON: kozenej tah ? to si predstavuju nejak takhle :D





    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    LELI: ty omegy ale ne nejak moc. cca do 15K. je jich vsude plno. ty primky mozna udas na chronomagu.. ale fotit to a psat k tomu inzerat bude vetsi srani nez kolik za ne dostanes penez.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    DRAGON: Prosimte muzes se pokusit vysvetlit, proc jsou hodinky neco jinyho?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DRAGON: tohle sou nejhezci iwccka proste
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FINSON: ani ve snu :)
    ty arma jsou mnohem lepsi, ale plati to samy
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    DRAGON: 100x radši tyhle než fejky IWC
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    DRAGON: Nafoť to.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jinak dnes sem se byl podivat v tom shopu s replikama. Jako vam by asi jeblo, ale tam jsou teda neskutecny kousky. Ja to snad nafotim :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FINSON: IW371446. Neexistujou ZADNY podobny a to je zlocin proti lidskosti. (1st world problems, ehm .)

    DRAGON
    DRAGON --- ---
    EDERA: aha, tak prstynek bych si asi nekupoval, to je fakt :) ty hodinky jsou neco jinyho trochu, navic ty moje repliky jsou zcela shodny (pokud na ne nejdes s lupou, okem neznalce naprosto nezachytitelny detaily) s originalem a na rozdil od originalu mi bez jakyhokoliv zasahu jdou uz dva roky, to mi celkem vyhovuje :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam