• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze

    Pro nekoho je to soucast ruky, pro nekoho jen modni doplnek - Hodinky vsech druhu a tvaru!..podme se o nich pobavit (pripadne zaslintat :)
    rozbalit záhlaví
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    DRAGON: Prosimte muzes se pokusit vysvetlit, proc jsou hodinky neco jinyho?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    EDERA: aha, tak prstynek bych si asi nekupoval, to je fakt :) ty hodinky jsou neco jinyho trochu, navic ty moje repliky jsou zcela shodny (pokud na ne nejdes s lupou, okem neznalce naprosto nezachytitelny detaily) s originalem a na rozdil od originalu mi bez jakyhokoliv zasahu jdou uz dva roky, to mi celkem vyhovuje :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    GOSHEWAN: Jasný, chápu, žes tu předchozí diskusi vzal osobně, však jsem psal, že téhle mentalitě rozumím. Akorát ji neuznávám.
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    ILLUZE: Co třeba keramika od RADO?

    Mají fajnové dámské hodinky z kolekce Ceramica a další..
    All Collections | RADO
    http://www.rado.com/collections

    Jsou nejpohodlnější co jsem kdy nosil.. keramika se za minutu zahřeje na teplotu těla a zapomeneš, že máš hodinky :) třeba oblafneš ekzém :D
    FINSON
    FINSON --- ---
    DRAGON: Který konkrétně? Yacht Club nebo Perpetual Calendar? Je fakt, že podobných moc není právě kvůli tomu kalendáři, kterej pravda kdekdo neumí.
    DRAGON: Život je pes, no :-)
    EDERA
    EDERA --- ---
    DRAGON: Ale takovejch věcí přece je, který jsou sice krásný, možná i nejkrásnější, ale pořád jaksi nechápu, proč by to mělo vést k tomu, abych si pořídila jejich napodobeninu.:-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    LELI: Já ale už mám vybráno :-)) Nechci jiné :)
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    FINSON: Co mas presne na mysli? Klauny? Lidi bez vkusu? Vazne? Tak se podivej na predchazejici diskuzi, byla vedena v uplne stejnem duchu. Hlavne pokracuj s tim fejkonosem, rozhodne ti to dava vetsi autoritu v diskuzi (;

    Na svedomi jsem narazel kvuli tomu, jak se vyvijely predchozi diskuze.

    (a kdyz uz jsem si to cetl, tak tyhle jsou automaty, ne quartz, ale to uz nech bez reakce, ano?)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FINSON: jak sem psal, kdyby se mi libily jiny hodinky, tak uz je mam, bohuzel mi padly do oka zrovna tyhle, my bad :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ILLUZE: ok, pokud byl nekde goshewan na vas osklivej, tak sorry, to sem nezaznamenal. Ja jenom cetl, jak ste si z nej tady delali srandu a to dost nevybiravym zpusobem.

    btw pokud nekdo bude prohlasovat, ze moje fotografie je jeho, tak mi to 1) bude asi jedno a 2) pokud by toho nejak zacal komercne zneuzivat nebo se tim planoval proslavovat, tak se asi ozvu tu spolecnosti, kde by tak cinil, uz jen z ty srandy, co by nasledovalo. To nebyl imho zrovna dobrej priklad. Spis by me stvalo, ze nekdo treba dela stejny fotky jako ja, coz ale neni uplne pravdepodobny. Ale ze bych se z toho hroutil, to asi ne.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DRIZDIK: ok, muzes mi ukazat aspon jedny, kteroy jsou tak krasny jako IWC Portuguese Marina Blue? fakt sem hledal. nejsem ten typ cloveka, kterej ma nekolik hodinek a strida je. Mam jedny a chci mit jedny a to jsou tyhle. A az najdu nejakej fajn deal, tak si je koupim. Do ty doby mam, co mam. A sem s nima spokojenej.
    FINSON
    FINSON --- ---
    GOSHEWAN: Dívám se: CROME a LEXXA ti napsali, že ty hodinky jsou hnusný. První urážka zdejšího osazenstva přišla od tebe tady, nikde před tím na tvoji osobu nikdo neútočil. Jinak když tvrdíš, že koupit si fejky je OK, protože originál značku jsi tím nepoškodil, proč ta narážka na svědomí hned na začátku?
    ---
    Jsi naprosto učebnicový příklad fejkonoše tak, jak ho "snobové" a "slintalové" znají. Jak jsem psal, veškerá diskuse je zbytečná. Užij si své Tagy za sedm stovek.
    LELI
    LELI --- ---
    ILLUZE: Mas alergii i na zlato? Ze treba fullgoldy by mohly bejt reseni...
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    FINSON: "Fejkonos" s tim nezacal, podivej se znovu. Naopak tu vetsina diskutujicich zacala vyvozovat zavery o me osobnosti (;

    DRIZDIK: Tohle proste neni pravda a musis to vedet i ty, ledaze bys hodinky stale vnimal jen jako nastroj k pochybnemu machrovani.

    ILLUZE: Tim hur, protoze ses tedy pasovala do role instantniho odbornika na to ceho si vazim a ceho ne. A hruby jsem vazne k nikomu nebyl.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---

    Fake hodinky

    29 hlasy od 29 respondentů

      STEPNI_VLK
      STEPNI_VLK --- ---
      FINSON: Ty si navymýšlíš. :) Ok, tak ji tedy nahodím ještě jednou...
      FINSON
      FINSON --- ---
      LEXXA: Jop, konkrétně 904L, je prý trochu měkčí, ale líp se leští. Nejsem si ale jist, jestli se do toho Illuze chce hned zkraje až tak obout ;-)
      LEXXA
      LEXXA --- ---
      FINSON: rolex pouziva nejakou vlastni hypoalergenni 316L
      FINSON
      FINSON --- ---
      ... a nebo si holt pořídíš fullgold hodinky :-)
      FINSON
      FINSON --- ---
      ILLUZE: Ještě se vlastně myslím dělají hodinky i z bezniklové nerez oceli - akorát teda zkusit si je od někoho na čas vypůjčit, abys vyloučila vzácnější alergie na jiné kovy, je trochu krkolomný quest. Ale když vidím, jak tě hodinky oslovují, asi by to stálo za to - pak budeš vědět, z čeho můžeš vybírat.
      EDERA
      EDERA --- ---
      ILLUZE:
      FINSON: Mívala jsem na zápěstí ekzém bez ohledu na materiál hodinek nebo řemínku/kovového tahu. I pod titanovejma. Ale asi to bylo psychosomatické, protože pak jsem dostala jeden rok k Vánocům Longiny s pohrůžkou, že jestli se osypu i pod nima, tak už mi tu ruku vážně uříznou, a ekzém to vzdal.:-)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam