• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    MONROE: k třicetinám mu nekupuj hodinky za 3k... za 3k si kup super spodní prádlo... páradně mu vykuř a udělej mu dobrej sendvič... jako vážně...
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    simvaspekne.
    posledni co bych chtel je zase rozpoutat diskusi o fejkach ale dnes jsem se bavil s kolegou a vybavil jsem si clanek. (dokonce myslim ze to sem nekdo hazel) o homage hodinkach na zaklade panerai. bylo tam porovnani originalu, jednoho UK a jednoho HK homage brandu. nikde nemuzu dohledat odkaz. poradite?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ja pouzivam taky vizitky porad..dokonce sem si nechal udelat i dva druhy..jednu plastovou velikosti kreditky se zaoblenejma rohama pro startupisty a hipstery ktery ji budou pouzivat pri snupani koksu a jednu normalni bilou pro zbytek lidstva.:)))

    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    TOMMY_: ja
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    steinharty potapky/pilotky tu někdo má?
    BONGI
    BONGI --- ---
    TOMMY_: Ano, vetsinou se pouzivaji firemni vizitky pri prvnim kontaktu dodavatel/odberatel. Je to rychlejsi nez si zaznamenavat nekam jmeno a spojeni.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    BONGI: on dneska nekdo pouziva jeste vizitky ?
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Já měl jako bejvalej elektrovelkoobchodník docela trabl, že místo sony mám na tv nápis samsung, místo tlf. nokia- samsung a teď mi namísto aeg/ bosch cpou v elektru ledničku beko jako racionálně lepší kvalitu+ levnější. Mý podvědomí evidentně uvízlo v minulým tisíciletí.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    BONGI: jj, o tom bych mohl dlouze povidat :-)))
    BONGI
    BONGI --- ---
    LEXXA: No ten Dante je trochu varujici.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    BONGI: ja bych se jen rad odvolal k te prvnirepublikovosti. ma manzelka se predstavuje jako pani defraudantova a nepripadame si ze bychom pestovali nejake to staromilstvi :)
    BONGI
    BONGI --- ---
    Kazda doba ma neco - za Rakousko-Uherska frcely nazvy funkci dokonce prenesene i na manzelky - pan vrchni rada, pani vrchni radova - a dokonce se davaly i na vizitky, jmenovky i nahrobky, prvni republika mela totez jen vic uz frcely vzdelanostni tituly - pan a pani inzenyrova a tenis do kazde rodiny. Po valce za komunistu byl boom titulu za i pred jmenem a tak se i oslovovalo ( koneckoncu nic jineho vetsina lidi nemela). Po revoluci byly znaky bohatstvi mokasiny, bile ponozky a barevna saka se zlatymi knofliky. K tem se pak pridala jako znak bohatstvi nobl auta - jen misto fejku to byly stare dovezene ojetiny, a ctyrkilove NTSC mobily velikosti cihly. No a tak se to vyvijelo dal saty od Bosse, ktere vam na miru usili v Bangkoku za tri dny za 100 dolaru na miru se vsemi znaky, fejky a repliky hodinek.
    Dnes uz ve velkych podnicich nevidite nazvy funkci ani tituly na dverich a tituly ani na vizitkach, draha auta jsou podezrela jako kamuflaz platbyschopnosti, u satu uz jde i o latku, boty se nechaji delat na miru, u hodinek o zpracovani ...

    No kultivujeme se .. wow, lol :D
    EDERA
    EDERA --- ---
    FINSON: Já viiiiim!:-)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    KOUDY: ... a kurva to nepřizná :o)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Me dava spis smysl ze poctivyho nepali
    DOT
    DOT --- ---
    FINSON: diky, dava to smysl.
    FINSON
    FINSON --- ---
    DOT, KOUDY, EDERA: Fyzikální finta je ve vedení tepla: kovové předměty v sauně člověka nepálí, dokud jsou z dostatečně velké části v kontaktu s jeho tělem, které je stíhá ochlazovat. Pokud to nechá viset mimo, ohřeje se to víc a při následném kontaktu s kůži to pálí.
    EDERA
    EDERA --- ---
    DOT: Když se to dá s náušnicema a náhrdelníkem, tak to asi s hodinkama půjde taky.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DOT: me nikdy hodinky v saune nevadily..retizek jo..hodinky ne..nosim je tam furt..i pri cviceni nebo v nich treba spim..coz sem taky zjistil ze plno lidi nedela a hodinky si pred spanim sundavaj
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Peníze lidi prostě ovlivňují, některé i deformují...

    Ono stačí, že se najdou hlupáci, kteří hodnotí ostatní podle výrazně viditelných log na věcech. Jak se třeba mění výraz prodavačky, když registruje tyhle ptákoviny a "obyč" zákazník je pro ni objekt vhodný na to monitoring, zda něco nekrade.

    Když se majetný člověk dennodenně setkává s podobným přístupem, ale je si vědom ceny nebo citové investice do dané věci, prostě se chrání.

    Pro někoho možná nepochopitelně, ale ve skutečnosti to je prostě jen jeho věc.

    P.S. Mimochodem poměrně častý jev u žen a cestování se šperky...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam