• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    www.baguswatch.com
    kdyby nekdo neco chtel, tak dejte vedet, byl sem se tam dneska podivat na IWC a Monaka a krasny kousky
    kdyztak posta, at tu pany podnikatele neurazi debata o replikach :-)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    HE11_KNIGHT: takové krásky :)

    Seiko SNXG53K1 - Helveti.cz
    http://www.helveti.cz/seiko-snxg53k1
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    MONROE: A nebyly by už fakt lepší ty "pětky"? Cenově je to do 3k .. a tak proč nejít do legend :)

    Pánské hodinky Seiko 5 SNK361K1 | BRAWAT.cz
    https://www.brawat.cz/panske-hodinky-seiko-5-snk361k1?gclid=CN3yx_LO48wCFRYTGwod30IK0Q
    EDERA
    EDERA --- ---
    A teda momentálně řeším, kde vzít novej řemínek ke svejm milovanejm Skagenkám, protože u hodinek za tři tisíce mi tisícovka za řemínek přijde skoro jako hřích.:-)
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    MONROE: paypal je to nejmensi. otazka asi 5 minut. blby je ze na balicek pak cekas klidne i 2 tydny
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    MONROE: slusne i kdyz bych par poznamek mel.
    tak ci onak bych rozhodne doporucoval (pokud mas casovou rezervu) zapatrat po zahranicnich eshopech. tady jsou ceny nastavene tak ze napriklad hodinky co jsem postoval staly v dobe meho nakupu pres 14 000
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    BOBASH: Ony nejsou zas tak velký - to dělá to široký ohnisko foťáku na mobilu, takže na té fotce vypadají větší než ve skutečnosti jsou. Pouzdro je 41 mm.
    EDERA
    EDERA --- ---
    MADCAT: No, já se na to koukala z toho úhlu, že vybrat někomu jinýmu ty správné hodinky považuju za extrémně složité, takže Wojtylův alternativní návrh mi přišel jako sázka na jistotu.:-)
    Ostatně když nepočítám hodinky, co jsem dostala k nástupu do první třídy (značky Čajka takovýhle nějaký), tak jsou všechny moje hodinky quartz.
    Dneska mám na ruce asi deset let starý Junghansy (ani se mi nepodařilo na netu najít jejich pořádnou fotku:-)
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    dneska mam hodinky za trojku ( 3150,-)



    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KOUDY: Jo, to je nejdůležitější věc, kterou nevyřešíme. Jestli má rád velký křiklavý věci, tak se mu bude líbit to co posílal MADCAT: nebo třeba tohle:
    TIMEX T22262 - Pánské hodinky Chronograph
    http://www.timex-hodinky.com/timex-t22262/

    Jestli chce nadčasovou klasickou věc, tak nějaký jednoduchý Seiko5 nebo starý Prim. Jestli chce moderní minimalistický, tak MVMT...

    MVMT Watches | Quality Crafted Watches That Don't Break The Bank
    http://www.mvmtwatches.com/
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BOBASH: primky sou good..tam spis zalezi na vkusu majitele..jestli chce neco minimalistickyho nebo neco co ma co nejvic rucicek a hejblatek.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KOUDY: Jo a ještě mě napadlo, že s trochou štěstí by mohly kolem trojky bejt třeba zachovalý Prim Sport, který mají i investiční potenciál...
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    MADCAT: Jinak když už Quartz, tak třeba Timex taky dělá spoustu slušně vypadajících hodinek za pár peněz. Můj otec třeba nosí Timexy už asi 20 let a je s nima naprosto spokojenej, že má hezký hodinky co fungujou. Akorát se mu jednou za 10 let rozbijou, tak si koupí nový...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Prosimvas..tenhke klub je pro vsechny..ne pro lidi s iwc a hublotama..za 3k jdou samozrejme sehnat fajn hodinky..osobne bych mrknu na ebay nebo chromomag kde muze nekdo prodavat psr let stary ktery staly puvodne treba 10k a ted se daj za ty 3-4k poridit.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BAAL: taky je mám v černý...
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Já teda nevím, mám takovej divnej pocit tady z vás, co jí nutíte myšlenku, že než hodinky do 3k, tak radši vykouřit a dát nažrat. Skoro se mně chce říct, že ste hovada. Vůbec nevidím žádnej problém v tom - pokud někdo má limit 3k - koupit hodinky za 3k, a udělat s nima někomu RADOST, kor když zřejmě dárce ani obdarovanej nejsou žádní postiženci, pro který je quartz sprostý slovo. No a co, tak ať jsou to quartzky, pro normálního člověka, kterej chce pěkný funkční hodinky a neřeší značky, na tom hovno záleží.

    Sám mám na ruce tohle:



    a možná byste se někteří divili, jaký částky někteří zkoušeli tipovat, když je viděli. Ne že by mně o to šlo, na to kašlu dělat dojem utracenýma částkama za věci. Chtěl jsem prostě pěkný funkční hodinky, a to i mám.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    NE7RA: Řekl bych, že to naprosto nezáleží na ceně. Starý Seika nebo Primky koupený na Aukru nebo eBay za pár stovek rozhodně hovna nejsou, naleštěný pseudoznačkový hodinky bez ducha, historie a vkusu můžou bejt hovna i za milion.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    od kolika tisic nejsou hodinky hovna? :)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    LEXXA: Nevim, nějak podobně. Když vlezu do "hodinářství" v obchoďáku mimo Prahu, tak tam jsou běžně hodinky sračkovejch značek za nízký jednotky tisíc. Takový ty různý QQ a podobný shity, plus samozřejmě ty Diesely a spol. - a ze "značkovejch" většinou najdeš tak maximálně nějaký Festiny nebo podobný nesmysle.

    V tomhle kontextu mi ty Seika přijdou jako solidní volba. Ještě bych k tomu při předání povyprávěl historku o tom ,že hledala na netu to nejlepší a že Seiko 5 je podle nadšenců na fórech legendární strojek a tak, a je to.

    A nebo ten blowjob a sendvič, no.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam