• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze

    Pro nekoho je to soucast ruky, pro nekoho jen modni doplnek - Hodinky vsech druhu a tvaru!..podme se o nich pobavit (pripadne zaslintat :)
    rozbalit záhlaví
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KOUDY: Jo, to je nejdůležitější věc, kterou nevyřešíme. Jestli má rád velký křiklavý věci, tak se mu bude líbit to co posílal MADCAT: nebo třeba tohle:
    TIMEX T22262 - Pánské hodinky Chronograph
    http://www.timex-hodinky.com/timex-t22262/

    Jestli chce nadčasovou klasickou věc, tak nějaký jednoduchý Seiko5 nebo starý Prim. Jestli chce moderní minimalistický, tak MVMT...

    MVMT Watches | Quality Crafted Watches That Don't Break The Bank
    http://www.mvmtwatches.com/
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BOBASH: primky sou good..tam spis zalezi na vkusu majitele..jestli chce neco minimalistickyho nebo neco co ma co nejvic rucicek a hejblatek.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KOUDY: Jo a ještě mě napadlo, že s trochou štěstí by mohly kolem trojky bejt třeba zachovalý Prim Sport, který mají i investiční potenciál...
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    MADCAT: Jinak když už Quartz, tak třeba Timex taky dělá spoustu slušně vypadajících hodinek za pár peněz. Můj otec třeba nosí Timexy už asi 20 let a je s nima naprosto spokojenej, že má hezký hodinky co fungujou. Akorát se mu jednou za 10 let rozbijou, tak si koupí nový...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Prosimvas..tenhke klub je pro vsechny..ne pro lidi s iwc a hublotama..za 3k jdou samozrejme sehnat fajn hodinky..osobne bych mrknu na ebay nebo chromomag kde muze nekdo prodavat psr let stary ktery staly puvodne treba 10k a ted se daj za ty 3-4k poridit.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BAAL: taky je mám v černý...
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Já teda nevím, mám takovej divnej pocit tady z vás, co jí nutíte myšlenku, že než hodinky do 3k, tak radši vykouřit a dát nažrat. Skoro se mně chce říct, že ste hovada. Vůbec nevidím žádnej problém v tom - pokud někdo má limit 3k - koupit hodinky za 3k, a udělat s nima někomu RADOST, kor když zřejmě dárce ani obdarovanej nejsou žádní postiženci, pro který je quartz sprostý slovo. No a co, tak ať jsou to quartzky, pro normálního člověka, kterej chce pěkný funkční hodinky a neřeší značky, na tom hovno záleží.

    Sám mám na ruce tohle:



    a možná byste se někteří divili, jaký částky někteří zkoušeli tipovat, když je viděli. Ne že by mně o to šlo, na to kašlu dělat dojem utracenýma částkama za věci. Chtěl jsem prostě pěkný funkční hodinky, a to i mám.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    NE7RA: Řekl bych, že to naprosto nezáleží na ceně. Starý Seika nebo Primky koupený na Aukru nebo eBay za pár stovek rozhodně hovna nejsou, naleštěný pseudoznačkový hodinky bez ducha, historie a vkusu můžou bejt hovna i za milion.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    od kolika tisic nejsou hodinky hovna? :)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    LEXXA: Nevim, nějak podobně. Když vlezu do "hodinářství" v obchoďáku mimo Prahu, tak tam jsou běžně hodinky sračkovejch značek za nízký jednotky tisíc. Takový ty různý QQ a podobný shity, plus samozřejmě ty Diesely a spol. - a ze "značkovejch" většinou najdeš tak maximálně nějaký Festiny nebo podobný nesmysle.

    V tomhle kontextu mi ty Seika přijdou jako solidní volba. Ještě bych k tomu při předání povyprávěl historku o tom ,že hledala na netu to nejlepší a že Seiko 5 je podle nadšenců na fórech legendární strojek a tak, a je to.

    A nebo ten blowjob a sendvič, no.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    BOBASH: jsou? kilok stoji diesel, storm a podobny hovna?
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    WOJTYLA: Já vím že nesnažil - ale osazenstvo tohohle klubu to má prostě zhusta hozený o dost jinak. Když se tu furt jedou debaty o IWC a fejkovejch Hublotech "jenom" za 30 místo půl mega za originál, tak má člověk tendenci zavrhnout levný hodinky jako nesmysl, zvláště z hlediska dárku.

    Ale pro normálního člověka jsou Seika za 3k furt "drahý hodinky" :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BOBASH: Hele js sam nosim nejvic 007cky seika. Ja se nesnazil nijak snobit. Snazil jsem se ji vazne dobre poradit.

    BOBASH
    BOBASH --- ---
    WOJTYLA: Já jsem svoje SNK809 dostal k třicetinám (na vlastní žádost), jsem s nima nadmíru spokojenej. Pro člověka, kterej není hodinkovej nadšenec, co by si pravidelně kupoval Omegy a Rolexky, to jsou prostě hezký, kvalitní a trvanlivý hodinky.

    Pro běžnýho chlapa by asi byly lepší ty potápky co linkoval BAAL:, protože SNK809 vypadaj dobře jen na malý pracce. Ty SNZH53 jsou 42mm, to bude vypadat solidně a "draze".
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    MONROE: tak o tam nechoď :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BAAL: Jsou to sice "podseiko" jak je trefne nazval Finson kdysi, ale jsou gut to je fakt. V tydle cenovce.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    MONROE: hodinářství v Přemyslovské ulici 13, zajdi tam
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    MONROE: ja bych si tak pral kaktus k 35nam
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    MONROE: me je to srdečně jedno co klapne, to je tvoje vec:-) já ti jen jasně řekl co je ideální z pohledu chlapa... Hodinky za 3k jsou nahovno... a "elegantní" Casia tuplem... nalož s tim jak sama uznáš za vhodný... kdybys to byla schopná navýšit alespon na 6-7k pak už se dá neco v SEIKU najít rozumnýho...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    EDERA: hele sám takový rady nemám rád, ale 3k na hodinky k 30tinám je prostě tak málo že v tom se žádná paráda udělat nedá...
    EDERA
    EDERA --- ---
    WOJTYLA: Je to sice typická rada à la Nyx (odpovězte na něco úplně jiného, než se tazatel ptal), ale nedá se než souhlasit.:-)
    MONROE: Podle mě se i v téhle cenové kategorii dá najít ledacos pěknýho, ale musíš aspoň vědět, jestli hodinky vůbec nosí/nosil by, jestli spíš oblekovky nebo sportovní, jestli něco střízlivě elegantního nebo výstředního nebo... Máš nějaké bližší parametry?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam