• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze

    Pro nekoho je to soucast ruky, pro nekoho jen modni doplnek - Hodinky vsech druhu a tvaru!..podme se o nich pobavit (pripadne zaslintat :)
    rozbalit záhlaví
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    ARMADILLO: Já teda jsem rád za ty Steiny. Nemám s tím žádnej problém, ba naopak. Vůbec se nechci soustředit na to kam a jak strkám pazoury. Omegy na ruce mě přesně takhle votravovaly.
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    To je důvod, proč si člověk má koupit pravé Rolexky/Tudory/Omegy/Pam/IWC/atd.. Aby nemusel řešit tyhle diskuze a měl svatý klid.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    FINSON: Mam problem s tim ze delas ze tam je volna inspirace namisto toho, abys rekl rovnou ze to je kopie. Ale ted kdyz to po sobe ctu tak si uvedomuju ze mi to je vlastne uplne ukradeny, tak uz to neres (;
    BONGI: viz DRAGON. Nehodnotim Lum-tec jako celek, ale kdyz nekdo okopiruje jinou znacku pod svoji (i kdyz ma jine vlastni modelove rady), tak to proste nevypada verohodne, znacka neznacka.
    KALIBAN: a tvarim se ze mam na ruce hodinky za 12tisic jenze kvuli tomuhle si snad nekoupis hodinky jasne okopirovane prave od hodinek za 150K, ne? Nebo si fakt myslis, ze si kazdy vsimne, ze tam je logo Lum-tec namisto Panerai? To je uplna blbost (: Uplne vidim ten rozhovor:
    "Ty vole, ty mas na ruce Panerai?"
    "Ne, to je Lum-tec."
    "Aha, tak to pak jo." a pomysli si "to je v pohode, na ty ma, takze to vlastne nevypada nemistne"

    A ted si za "Lum-tec" dosad "fake z ciny".
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    KALIBAN: pak jsou ale lidi kteri chteji nosit hodinky za 150 ale nemaji/nechteji dat 150. ty chces neco co vypada hezky jako XYZ, nekdo chce XYZ a je jedno jak to vypada.
    nicmene at si kazdy nosi co chce.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    DRAGON: ja ti na to odpovim, protoze kdyz budu mit na ruce lum-tec za 12tisic tak mam na ruce hodinky za 12tisic a tvarim se ze mam na ruce hodinky za 12tisic...
    kdezto kdyz budu mit na ruce fejk IWC portuguese tak se tvarim pred svetem ze mam na ruce hodinky za stopadest tisic a mam na ruce hodinky za litr

    a to pro me osobne je duvod, kterej nekousu... fejky paneraiu jsem mel na ruce asi petkrat a pripadal jsem si jako nejvetsi kokot kdyz se me na ne nekdo zeptal.. lumtecy bych nosil hodne rad protoze vypadaj presne jako hodinky ktery chci nosit , ale nestojej ctvrt mega ktery za hodinky dat nechci
    BONGI
    BONGI --- ---
    DRAGON: Ano - kazda znacka ma hodne vybaveny pravni oddeleni a jakmile nekde neco jedny firme nesedi, netrva dlouho a uz se to resi souhlasim, ale jak je videt, tak Panerai s LumTec v techto pripadech nic neresi, takze to asi nebude tak horke. Vicemene sis odpovedel sam. Ale uz bych tuhle diskuzi ukoncil.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    BONGI: Tady ale vubec nejde o to jestli cejtis tebou zminovany rozdil. Rec je o tom, ze jedna znacka vykrada druhou. A to tak ze velmi okate na urovni nekolika modelu s takrka totoznym designem. Pletes dve veci dohromady, ktery spolu vubec nesouvisej. Ano, jsou firmy, ktere vyrabeji padelky jinych znacek. A?

    Kdyz uz zminujes automobilovy prumysl (pripadne muzu nahodit treba jeste elektroniku), tak kazda znacka ma hodne vybaveny pravni oddeleni a jakmile nekde neco jedny firme nesedi, netrva dlouho a uz se to resi. Tak bych byl mozna s temi vyroky o citu opatrnej, teda pokud si jenom nechtel bejt za chytraka.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Ježišimarjá... mlčim, už mlčim.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KOUDY: To je spíš zmenšená kopie B-Uhr, o kterejch nevím, že by je z rovna Omega dělala...
    BONGI
    BONGI --- ---
    DRAGON: Jestli necitis rozdil mezi fakem, ktery je prodavany pod zcizenym brandem a tudiz nejenze kazi povest znacce ale dela to jako cilene klamavou aktivitu a mezi prebiranim nepatentovanych designu vyrabenych a prodavanych dohledatelnou existujici firmou s vlastnim brandem, tak asi neni moc co vysvetlovat. Podivej se na auta a dalsi, jak rika Koudy. Jde o cit pro neco ..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FINSON: zrovna ty druhy od tebe mi prijdou trochu omegacky..ale sou moc hezky :)

    [ FINSON @ Hodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze ]
    FINSON
    FINSON --- ---
    DRAGON: No každej má cit pro něco...
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---

    ...kdo to tu nedávno prohlásil, že nejhezčí model brajtli je opsanej od rolexu?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FINSON: ja se vtipnej bejt nesnazim, ja jenom rikam, ze ses trapnej, kdyz si z nekoho delas srandu, ze mu prijde podobnost tech dvou modelu (a nejen tech, vykradaj jim nekolik modelu) jako slusny rip off. Pokud to nevidis, tak asi nemas cit pro design, to se stava :P

    FINSON
    FINSON --- ---
    DRAGON: Nápodobně.
    KOUDY: Seiko kopčí Omegu?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    podle me zbytecna diskuze...firem ktery proste vezmou design nejaky zavedeny znacky a okopcej ho pod svoji znackou je tuna..a to vsude..nejen v hodinkarstvi...Co tu tak prochazim obrazky v klubu tak treba ty steinharty co tu maj kluci sou jasny okopceny rolady

    [ TEDDYBEDDY @ Hodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze ]

    [ WOJTYLA @ Hodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze ]

    seiko zas kopci omegu

    tady nejaka znacka kterou vubec neznam kopci iwc

    [ ARMADILLO @ Hodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze ]
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    BONGI: to je hodne vtipny. Takze kdyz si udelas skoro 1:1 repliku a das na ni svuj brand, tak je to v pohode a neni to jako replika jo? Mi to asi budes muset vysvetlit podrobnejc, protoze se obavam ze tomu uplne nerozumim. Jakej je teda rozdil v tom, kdyby ty moje iwc nemely na sobe napis iwc a meli na sobe nazev UCI dejme tomu? Pak by to bylo v poradku?
    Protoze to se presne deje s LumTecem vs Panerai. A co tak googlim na netu, tak nejen mne to tak prijde, ze je vykradli jak mohli.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FINSON: ja ti asi nerozumim, ale verim ze nejakym zpusobem se snazis bejt vtipnej :)
    TOPZTEPU
    TOPZTEPU --- ---
    Omlouvám se těm, kterým jsem hodnotil příspěvek negativně. Nebyl to úmysl..nevyznám se ještě (v appce)..
    FINSON
    FINSON --- ---
    DRAGON: "IWC" ne? Měl jsem za to, že jsou to "přesné repliky" :-)
    BONGI
    BONGI --- ---
    GOSHEWAN: GOSHEWAN: Jasne, ze vnimam. jenze ten podstatny rozdil je v tom, ze fake se vydava za original i znackou, nebo znacku zpotvori aby vypadala podobne. Lum Tec se ke sve znacce hlasi. Takze kdyz si vezmu na ruku Lum Tec, neklamu sve okoli tim, ze mam Panerai. Jinak prebirani designu se deje dost casto, pokud neni patentovany. Koneckoncu LumTec stejne jako Hamilton je renomovana americka firma, ktera uzce spolupracuje se Svycary, tezko by poustela do sveta neco, co je fejk.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam