• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    VACA
    VACA --- ---
    NEVILL: Me to prijde taky dost dobry score tahle odchylka. Vetsi byva bezna.. Vsak i rolady maj v certifikatu snad -2/+5s, ale to uz jsme v jine cenove..

    Automaty jsou obecne mene presne nez natahovaci mechaniky...

    Dalsi vec je, pokud je trea na noc odkladas, tak jakym zpusobem je odkladas. Jinou odchylku budou mit sklickem nahoru/dolu, jinou na boku korunkou nahoru/dolu apod. To si musis vychytat. Kazda poloha ma na strojek jinej vliv, pri nektere zrychluji, pri jine zpomaluji apod..

    Dalsi vec je novej strojek, chvili mu trve nez si sedne a ustali se. To same kdyz je nekdo vycisti a znovu namaze, strojku bude zase nejakej cas trvat nez se zajede a ustali..
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    GREGI: Napůl barbar...jo, tak nějak to bude... :-))
    GREGI
    GREGI --- ---
    NEVILL: to je malo! Sundane hodinky jsou smutne hodinky... Tak si napul barbar teda no....
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    GREGI: Tak mají aspoň průhledné dýnko že se můžu podívat když je sundám... :-)
    GREGI
    GREGI --- ---
    NEVILL: jo to je duvod proc mi mechaniky davaj smysl akorat u skeletonu. Zakrejt takovej klenot, kterej navic nefunguje tak dobre jako mnohem levnejsi ekvivalent, mi prijde... barbarsky;D
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    GREGI: Tak to určitě jo, co mám ty quartz Tissoty tak ty jsou hodně přesný. Automaty mám teprve pár měsíců tak mě to tak napadlo poptat se jestli ty odchylky nejsou moc.

    TEDDYBEDDY: Pravda, v dokumentaci tuším píšou že v limitu je asi až rozdíl 25s za den, tak hádám že to je pořád docela dobrý, nechám to teda raději být...

    Díky oběma za reakce! :-)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    NEVILL: To seš v COSC limitu hádám. Radši na něj vůbec nesahej :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    NEVILL: to je u mechanickejch normalni ne?:) Myslim ze i ty nejlevnejsi quartzy sou presnejsi nez hodne drahy mechaniky.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Ty moje hodinky se Seiko 6R15 mají docela odchylky. Když je nosím tak ob den a vydrží rezerva natažení tak udělají něco kolem +5 sekund za den. Teď jsem je nosil posledních deset dní každý den, do pátého dne šly napřed stále méně a méně, jeden den byly úplně přesně a pak dalších pět dní začaly ztrácet každý den zhruba -3 sekund. Včera jsem je ráno seřídil nechal být a vzal jsem si jiné hodinky, dnes ráno jsem si zase vzal tyhle s 6R15 a opět jsou na těch +5 s. Hádám že to je asi normální, co? Nebo bych je měl raději dát seřídit?
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    COWBOY: neboj já svoje B taky nechávám na ruce
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    NEVILL: Přiznám se, že jsem barbar a svoje Rada z ruky nikdy nesundavam. Ani když dělám třeba se sbijeckou nebo bruskou.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    GREGI: Dost hrozný teda, můj táta si nedávno koupil za pár stovek nějaký čínský hodinky (tak jako na zahradu aby si tam neničil ty svoje Edox co nosí normálně) a proti tomuhle mají řemínek úplně luxusní... :-)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    GREGI: Moc hezky. :)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    GREGI: Tak obecne vzato, ceny, co si za ty svoje stroje v eltonu rikaj, jsou z jinyho vesmiru. Jako diplomaty za horni desitky tisic, to se fakt zblaznili. To uz si radsi prihodim na jety omegy a udelam vic parady.

    A to rikam jako nekdo, kdo by hezky diplomaty chtel.
    GREGI
    GREGI --- ---
    Moje posledni varka:)
    GREGI
    GREGI --- ---
    FINSON: proste nepochopim kolika rukama to muselo projit nez se to do te skrinky dostalo.... a vsem to asi bylo putna nebo nevim. Bych se stydel to dat na sve hodinky ktere prodavam v uplne jine cenove kategorii....
    FINSON
    FINSON --- ---
    GREGI: Nejsi.
    GREGI
    GREGI --- ---
    Sem se byl vcera podivat do kotvy na primky... A docela me spadla celist kdyz sem videl tu kvalitu pasku na hodinkach za 75000! To snad kupujou na aliexpressu.. Sem jedinej nebo je to fakt silenost?

    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    NEI: a co trochu extravagance?



    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    NANUQ: Fakt hezky ! K&M jsou mistri, delali mi dvoje omegy.. pocitej cca 7K + - cenu dilu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam