• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze

    Pro nekoho je to soucast ruky, pro nekoho jen modni doplnek - Hodinky vsech druhu a tvaru!..podme se o nich pobavit (pripadne zaslintat :)
    rozbalit záhlaví
    VACA
    VACA --- ---
    MADCAT: zkus tady: http://www.digitron.cz/nabidka.htm můžeš si tam i vybrat jaký lampy do toho osadit.
    Ale sázim boty (raději jen ty děravý:) že BATOO si to postavil sám. Někde na netu na to byl návod jako stavebnici, a lampy se kupovali jaký jsi chtěl.
    Oni už se tyhle "flašky" ale snad ani nevyráběj, většina toho pochází z nějaký sovětský produkce z dob kdy tohle ještě bylo aktuální.

    Jeden můj kamarád si tohle taky postavil, on ale jako řídící obvod použil arduino.. (má tam dokonce i víc programů jak hodiny můžou zobrazovat, a že např každou půl hodinu rychle procyklej všechny číslice aby se lampy nezapejkaly) Když jsem ho však oslovil tak řikal že znovu už by se s tim j*bat nechtěl :) ty lapmpy jsou prej vetchý, patice tuhý apod... Ale to arduino by mi prej naprogramoval.. :)


    MADCAT
    MADCAT --- ---
    BATOO: To je pecka, kde se něco takovýho dá koupit?
    BATOO
    BATOO --- ---
    Moje milovane stolni...

    SCHAGI
    SCHAGI --- ---
    TOMMY_: Presne tak to vnimam taky, neni nutne mit uplne nove...ale zase je to castka, u ktere bych rad mel jistotu, ze nepujde o nejaky fake :)
    JANCHR: no nasly by se, zrovna ty, ktere me zajimaj (http://www.watchexpress-hamburg.de/index.php/uhren-details/Rolex+Datejust+II+Blue+Index)...ale informace o tom serveru jsou dost nekonkretni
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Chrono24 je cajk. Výprodeje novejch kusů od evropskejch AD, paráda. Např. za 1/2 cenu zovna dorazily z Bavorska další Alpiny.

    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    SCHAGI: Sleduj forum.chronomag tam mnohdy sezenes hodiny vyhodnejs nez na chrono24. Ja osobne hodinky-stejne jako auta- novy nekupuju..
    JANCHR
    JANCHR --- ---
    SCHAGI: ja bych se na zanovni vyprd..... objednaval jsem ted tady http://www.watchexpress-hamburg.de/index.php/uhren
    SCHAGI
    SCHAGI --- ---
    Zdravim vespolek, uvazuju o novych hodinkach a cim dal tim vic se priklanim k nejakym zanovnim (chrono24), neb si tak nejak myslim, ze v pomeru cena/vykon je to vyhodnejsi. Mate nejake obecne tipy a zkusenosti cemu se vyhnout, v jakem pomeru lze narazit na fake, apod.? Pripadne zda je obecne vhodne o tom vubec uvazovat :D Predem diky
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    BONGI: Jsem furt četl "smažák vs. NHL", a marně přemýšlel jak ty dvě věci spolu sakra souvisejí :-)
    BONGI
    BONGI --- ---
    PHAILO: :D Nesouhlasim je to spor dvou skupin a zadny oficialni nazor neni. Je to jako spor mezi tatarka a kecup nebo smazak versus NH. :D
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    BONGI: To nezachráníš. Prostě spona kdykoliv po roce 99 je těžce de mode. Stejně jako fialové sako.
    BONGI
    BONGI --- ---
    BEEBLEBROX: Ano, nicmene tupe porad maskuje realitu pro vytvareni urciteho klamneho dojmu. Spona nikolivek. :D Mit spatne tupe je spolecenske faux pax, spatna spona sice take, ale muze se bez zmeny vzhledu sundat.
    BONGI
    BONGI --- ---
    PHAILO: Mimochodem, na rozdil od tupe, kravatova spona nic nemaskuje ani nevytvari klamny dojem. Je soucasti obleku pro vhodnou prilezitost. Takhle by jsi mohl odsoudit i motylek. Prijatelnost pro spolecnost zavisi na te konkretni spolecnosti a tvem posouzeni vhodnosti ci nevhodnosti daneho doplnku. To je o citu pro vec a zkusenosti.
    BONGI
    BONGI --- ---
    PHAILO: Ale pochopil jsem te. Jen se snazim vysvetlit, ze spona na kravate je i prakticka zalezitost a hodne zalezi na tom, jestli zvolis takovou, ze si ji druzi vsimnou driv nez kravaty, nebo naprosto nenapadnou. Je to hodne o citu pro prostredi a situaci. To, co rikas plati spis o kravatove jehlici.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    BONGI: Já tím chtěl říct, že spona na kravatu je v dnešní době společensky přijatelná asi jako tupé. Leč zjevně jsem zůstal nepochopen.
    BONGI
    BONGI --- ---
    PHAILO: Ja, treba sponu nepovazuji za nic moc snobskeho, naopak je nosim s kravatou i do neformalnich obleku u sak, ktera maji vic otevreny vystrih. Zabrani kravate vypadavat ven a smacet se v polevce. :D
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    TWISTRABBIT: Protože když takový saka vznikly, tak se nosily na sport (konec 19. století třeba).
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    BONGI: Ja to chapu a respektuji. Nicmene rikam, ze ten, kdo si vezme sponu, tohle uz fakt resit nemusi.
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Zamiloval jsem se:





    BONGI
    BONGI --- ---
    TWISTRABBIT: No, ber to tak, ze co neni spolecenske, je sportovni. :D Ale jinak, samozrejme, ze mas formalni spolecensky oblek, ktery se nosi jen na formalni spolecenske akce spis VIP strihu, pak normalni spolecensky odev ( obycejnejsi plesy, neformalni vecerni seslosti..) pak sportovni, kde muze byt sako doplnkem - napriklad golf, rozhodci pri nekterych sportech, sachiste ci v podstate vylet s navstevou. Pojem sportovni sako najdes bezne v nabidkach butiku. To deleni je spis nase specifika, na zapade je to formal nebo black tie, semi formal nebo business, business casual, casual, smart casula.
    Dost toho najdes, kdyz si vygůglujes "dress code"
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    BONGI: ale proč se tomu říká sportovní, to nechápu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam