• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    to je tak, kdyz ti prijde do mailu slevova akce na Seiko na CreationWatches a v praci celej den nedelas nic jineho, nez aktualizujes svuj wish list :D

Hands-On Review - Seiko Prospex SRPA21 PADI Turtle - A nice, colorful, affordable dive watch for summer (live pics, specs & price) - Monochrome Watches
    https://monochrome-watches.com/seiko-prospex-srpa21-padi-turtle-review-price/
    tyhle by jako sly!
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    PELDA: krasa, ty sem koupil dedovi, mel predtim vintage orienty a ted ma tyhle a od ty doby je nesundal z ruky :))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TOMMY_: Na me uz sou naopak moc preplacany no...globemastery me lakaj posledni dobou mnohem vic..Navic sou modry..coz je velky plus :)

JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    TOMMY_: já myslel, že už je touhle dobou budeš mít dávno. ;)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    KOUDY: to jo.. ale je to takova nuda.. marky me asi bavi vic.. jeste zvazuju ty novy autavie.. ale nevidel jsem je jeste nazivo a podle fotek vypadaji hodne tlusty.. no jeste je casu dost.. jeste mi neni ani 29 :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TOMMY_: ty druhy imho lepsi a vic "omegacky"
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LEXXA: no jo, já vím... :-)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    ja jsem si dneska dal predsevzeti. Pristi rok v cervenci az mi bude 30, si koupim novy speedmastery. zatim to vypada na klasicky hesalitovy moony. ale premejslim i o tech "novejch" markach.. :)

LEXXA
    LEXXA --- ---
    NEVILL: tyhle podpultovy ksefty tohleto, kazi to charakter
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LEXXA: vlastně ani nevím, kamarád má nějakého známého hodináře, tuším že v Liberci, ale nejsem si jistý...
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    NEVILL: kde jsi menil hardlex? ja mam skvely skrabanec na pilotkach a rikam si ze kdyz uz pujdou k dochtorovi at se to splachne vsechno najednou
    PELDA
    PELDA --- ---
    NEVILL: jj... mne se hodne libi tady s Hirsch remenem jako je tady na to blogu. Koukal jsem, ze se prodava i u nas, asi to dam taky.

Review: Seiko 5 SNZH53 Diver in Blue - worn&wound
    http://wornandwound.com/review/review-seiko-5-snzh53-diver-in-blue/

LEXXA: a nebo tak:)

NEVILL
    NEVILL --- ---
    PELDA: přesně tyhle mám, akorát jsem na ně dal kožený modrý řemínek a sklíčko jsem nechal vyměnit za safírové (nevím jak, ale ten hardlex se mi povedlo poškrábat).
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    PELDA: s letem za oknama si tohle vylozene rika o nato :)
    PELDA
    PELDA --- ---
    Jsem si dal rict a konecne vyhodil cinsky primky:)
    Dneska prisla nahrada, inspiroval jsem se tady... vypadaji super, ve skutecnosti lip nez na fotce.
    Za ty prachy (4,5k na nemeckem amazonu) hodne muziky.

NEVILL
    NEVILL --- ---
    JOHN_LENON: Tak jsou dražší, ale myslím že v Německu budou pravděpodobně o dost levnější než u nás...
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    NEVILL: Hezky, moc. Ale s tou cenou prestrelili.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    NASTY: pochopil no. to moje vypada jak prdel. musim to nejak poresit
    NASTY
    NASTY --- ---
    LEXXA: Snad jsem pochopil správně jaký detail tě zajímá :-)

LEXXA
    LEXXA --- ---
    NASTY: muzes postnout detajl okolo stezejky? potrebuji nejak vymyslet jak dat nato na ty moje promethea. prusvih je ze stezejky jsou tak nizko ze to vypada jak prdel
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam