TOMMY_: j, ještě na ně kouknu. Mam v plánu se stavit do toho chronoshopu osobně a něco tam prohlédnout, vyzkoušet.. Také bych rád i do toho Helveti obchodu, bo tam maj zase jiny kusy. Ono i ta Seiko škála hodinek mě zajímá, a i ty levnější modely. Nijak to nezatracuju, ba možná naopak. Když nenajdu něco co by mi sedlo po všech stránkách a budu dělat kompromisy, tak ať to nestojí moc :)
TOMMY_: A jak choděj, zkoušel jsi někdy sledovat odchylku trochu? Maj hacking? že už něco zažili je na nich trochu vidět, maj svůj příběh už.. :) A co lumi? tam je ta pověstná Seiko Lumibrite? ta prej svítí jako ďas..
BYZSKO: Hmmm, musim říct že se mi líběj, moc! A maj tu správnou velikost.. :) Cena je taky celkem příznivá.. Se o tý myiotě budu muset něco dozvědět, radši bych tu etu, co si budem povídat. Ale jako větší překážku než to, vidim že maj teď k mání jenom pískovaný matný pouzdro. To mě moc neba, to kartáčovaný na té fotce co jsi postnul je super!
BTW: a co řikáte na tyhle?
Je to re-edice hodinek který v letech 1981-82 fasovalo britský námořnictvo. Zajímavost je i to, ře jejich armádní identifikační kód byl sdílenej ještě pro Rolex a CWC..
Cena taky příznivá, okolo 12k, ETA, safír, ocel, 40mm.. Jediná piha na kráse je pro mě trochu ta "snake head" minutová ručíčka, jednak ten tvar, ale taky mi přijde moc dlouhá prostě. Imho by vypadalo o dost líp, kdyby ty minutový indexy nebyly zakrytý..
Taky na ně teda neni žádnej přesně padnoucí tah kterej by vyplnil mezeru u stěžejek, ale na tý kůži vypadaj teda super!
Objevil jsem je včera, chvíli nad nima přemítal, a večer je hodil do košíku se slovy "buď jak buď, aspoň se to vyřeší", protože se v tom čim dál tim víc motám.. O co víc objevuju nový modely, o to víc je těžký to nějak rozhodnout.. :D No, nakonec jsem je ale nevzal, protože pan Eddie má do 25. dovolenou, takže mi to moc neulehčil :D