• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze

Pro nekoho je to soucast ruky, pro nekoho jen modni doplnek - Hodinky vsech druhu a tvaru!..podme se o nich pobavit (pripadne zaslintat :)
    rozbalit záhlaví
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    BAAL: tvoje si nech .), ja budu mit mozna svoje! .)
    DRAGON: ruzove lodicky nenosim, ale jinobarevne ano. A dneska maji hodinky doprovod kralovsky modre saty .). Jen jsem se chtela zeptat mimo sve bubliny, co si mysli jini. Me je to fuk, jestli se mi neco libi, tak to nosim i kdyz to je oznaceno jako "panske". A SARAJ me kolegialne podporuje take .)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    ELWERINE: nejsem zdejsi,ale ja bych si je na ruku vzala:)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    asi by je rozhodne mela pred nakupem videt a rict jestli se ji libej :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ELWERINE: zalezi, co je dama zac. Jestli je to holka, co beha Spartany, tak asi klidne, jestli nosi ruzovy lodicky, tak asi ne.
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    Dobra, tak dodatecny dotaz (ciste zvedavost a nazor zdejsiho osazenstva), tyhle hodinky ELWERINE na damske ruce. Jo nebo ne? :)
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    ELWERINE: nepremyslej a kupuj!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ELWERINE: jedny z mala "rolexovek" ktery jsou pekny. Protoze minimal.
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    A jsem tu zas.

Mam nebo nemam?

ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    Tak jsem si udelala trochu radost a me prvni (low cost) hodinky. Porad si ale styskam po zelenem ciferniku, stribrnem okoli a kozenem pasku...

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZELENYCAJ: Kolik za to hcces v korunach? Mozna bych mel zajem vo ty pepsiny.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    COUDAK: a co přesně?
    COUDAK
    COUDAK --- ---
    Začínají se mi líbit tag heuer connected :-D
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    SLAMITCH: tam je riziko jestli si neusmysli ze alpinist je vlastne prospex.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    SLAMITCH: jo, skywathces jsou ok. Když jsem od nich bral skx, tak mi je čerti nechytli. Ale spoléhat se na to nedá.

odkaz na ten ebay: https://www.ebay.co.uk/itm/272353793994
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Co tady?

Seiko Alpinist Automatic Watch SARB017 SARB017J
    https://www.skywatches.com.sg/reviews/seiko-automatic-watch-sarb017-sarb017j.htm
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    KALIBAN: někdo tu házel tušim před dvěma měsícema odkaz na ebay. Já ho teď nemůžu najít. Zkus filtr.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    JOHN_LENON: kde jsi je bral? jako vypadaj fakt vytecne este v ty zeleny ... :)

LEXXA
    LEXXA --- ---
    COUDAK: pilotky od seika nebo divery od citizenu jsou okolo trojky a udelaji fakt paradu. ale porad je to moc velka parada na raptora
    COUDAK
    COUDAK --- ---
    LEXXA: něco se musí najít, pro delnickou třídu...
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    LEXXA: no právě - cenu určuje trh - a ten kdo je prodává za 23 trh zjevně nesleduje. :)

Nicméně, je docela zarážející, že šly takhle dolu. Loni sem po nich koukal a nenašel jsem je levněji, než za 15. To přece neudělalo uvolnění koruny, ne?
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    COUDAK: hodinky k rapidu? takove se jeste nedelaji. :)
    JOHN_LENON: proc te tech 23 zarazi? ja dostal nabidku vymenit promethea za paneraie co stoji tak 10x+ tolik co jsem za ty svoje dal. proste trh urcuje cenu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam