• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    TANTRAMAN: no to ti nepovim páč nejsem hodinář a hodinkofil, sama nosim miband 3 v ceně tří kil :)))
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    NOPOLICE: model?
    TANTRAMAN: To je jako ptát se, co má navíc Pollock oproti obrazu z Ikey. Je to prostě osobní preference.
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    Poradíte kam v Praze na reminky k hodinkám? Na léto, takže nylon (ne NATO) nebo jiný co se dobře nosí když je vedro.

TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    ATARKA: tu cenu proste nikdy nepochopim. co maji technicky navic nez podobna seika za 5k-10k?
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    JOPS: ulyssky no, taky pěkný :) tak oni ty diverky maj tenhle dizajn a jen se přídávaj nový barvy... a taky co maj furt vymejšlet že jo :) ...se kouknu na tu ulysse cenu jestli máme
    JOPS
    JOPS --- ---
    ATARKA: ja si clovece nemuzu pomoct

ATARKA
    ATARKA --- ---
    JOHN_LENON: 65 900 :)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    JOHN_LENON: člověče se přiznám,že sem ani nekoukala, juknu rano
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    ATARKA: ty maj retail kolik? 65?
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    A tady celá novinkova bronz sada

ATARKA
    ATARKA --- ---
    JOHN_LENON: co tě nemá, sedej jak ulity ! :)))
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    ATARKA: nejsou ti malý? :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    ATARKA: :-)

ATARKA
    ATARKA --- ---
    Tak jsem se dočkala mých favoritů, v prodeji by měly být od července, což je dle myho unreal teda ... ale jako jo, jsou krásný, ani nevazej tunu díky keramice a gumovymu pasku

SYDO
    SYDO --- ---
    AMSTERDAM: Ne, 36mm, jsou to ty nove 124270.
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    SYDO: 39mm ?
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    SYDO: super univerzály. a kdyby ses náhodou rozhodl lézt na Everest, taky se neztratí. ;) gratuluji.
    SYDO
    SYDO --- ---
    Tak jsem se dočkal svých dream watch :)

SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Zamiloval jsem se asi, tak snad to brzy přejde :) Pragmaticky bych totiž radši nějakýho day date diver Islandera, ale bohužel ty, co se mi nejvíc líbí, jsou na mě nejenom moc velký, ale hlavně mají lume na vteřinovce na druhý straně, což mě prostě autisticky sere tak, že se přes to zatím nepřenesu.

Islander Hi-Beat Automatic Dress Watch with Salmon Dial, AR Sapphire Crystal #ISL-37
    https://longislandwatch.com/islander-hi-beat-automatic-dress-watch-with-salmon-dial-ar-sapphire-crystal-isl-37/

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam