• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    SAKALICEK: Amateri, mohli si koupit aspon lyzarskou kuklu. Taky kdyz uz bych tam sel, tak bych vzal Seika, co jsou vic vzadu. A jedny Junghansky.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    CHEVALIER: Citizen Super Skyhawk JY0080-62E
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    SAKALICEK: tak bacha na Hubloty bez papírů
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    87HIGHFLYER: co to máš za hodinky prosím Tě?
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    VIDEO: Krádež za miliony korun. Tři ozbrojení lupiči ukradli v pražském obchodu luxusní hodiny | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/loupez-luxusni-hodinky-praha-siroka-ulice_2201152022_ern
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    87HIGHFLYER: Já pár lidí co si je nechávali na ruce viděl, s tím že na druhé ruce měli plnohodnotný počítač. Ale všechno to bylo Seiko nebo Citizeny, a ne hype hodinky, jak píše AZIM.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    AZIM: tak ja mam treba rad pilotky, letectvi me zivi ac pilot (krom obcasnyho poskoceni s kamaradama) nejsem vubec. Mam hodinky, kde je mozny lunetu pouzit jako logaritmicky pravitko, na vypocet navigace, prevod feety metry, galony litry apod. Ale i jako pilot bych to k tomu nepouzival, proze na to jsou mnohem lepsi pristroje. Proto by me to prave prekvapilo. Delam si ted potapecskej kurz a nikdo tam mechanicky hodinky nepouziva ani nezna nikoho kdo jo.
    AZIM
    AZIM --- ---
    87HIGHFLYER: vsadim barák, že 95% patek nautilů, omega seamasterů, panreai submersiblů a rolex submarinerů nikdy nebylo ve vodě hlouběji než jeden metr ... lidi co to kupují to kupují pro hype. Rok jsem dělal divemastera v thajsku, nevzpomenu si na jediného člověka co by šel pod vodu s mechanickýma hodinkama, jasně meli tam ty lidi rolexy, ale všichni to sundali a vzali si suunto potapky, tyhle hodinky pod vodu bude tahat opravdu clovek co je je zapalenej jak do potapeni, tak do mechanickych hodinek a tech je sakra malo
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    KOUDY: Fakt je, že je to spíš gétéčko no... a ty z něj děláš commuter car. :P
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JOHN_LENON: Nope. Byl jsem jen jednou v moste a protahnout ji ve svajcu/italii..Je to cabrio, takze se dost krouti. Neni to okruhovy auto.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    KOUDY: Btw, ty už ti tu svoji kočku na okruhu měřil? :)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    87HIGHFLYER: V kontextu doby spis ne, ale ja ve svým okolí mám takový případy tři, co to dělají pravidelně. Ale všichni jsou to magori z chronomagu. ;)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JOHN_LENON: Ty si nech normalne na flex a pro mereni kol na okruhu si porid appku pro telefon :)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    KOUDY: Tak to ty speedy mužů zahodit, sakra!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JOHN_LENON: Imho celkem dost..Pro ty znacky jsou i specialni trackdaye, stejne jako treba pro mercedesy, nebo Mkovy baworaky. :)..nikdo si tam ale nemeri kola na hodinkach.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Hele on se fakt nekdo potapi s mechanickejma "diver" hodinkama? To nedava zadnej smysl ne?
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    AZIM: to se pak můžeme bavit, kolik ferrari se kdy dostane na okruh. nebo jaguaru xk. 😉

    ale tohle prostě nejsou ani divery. vsechno, krom lunety je pilot watch a upřímně, smysl lunety u tohohle modelu mi naprosto uniká. jako dát pritlacny křídlo na tank. vadit to vyloženě nebude, ale proč.
    AZIM
    AZIM --- ---
    JOHN_LENON: mám je v automatu, jsou to moje první pořádný hodinky a vlastně vůbec první co jsem si koupil po pobláznění se v mechanických strojcích
    AZIM
    AZIM --- ---
    JOHN_LENON: vim ze je to aviation kolekce, nejsem debil ... "diver" jsem psal prave s tema uvozovkama, je mi jasny ze to diver neni, ale ...
    Kdyz to vezmeme z realneho pohledu, kolik Rolex submarinneru vidi dno more ? Kolik lidi s WR300 hodinkama s nima vleze vubec jinam nez do bazenu, natoz aby se potapeli ?
    Dneska se tomu rika diver spis podle designu, alespon ja to tak vnimam, ze by ten diver model mel neco opravdu zvladnout je jina vec.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    kdybych uvažoval nad nějakým vintage stylem od hamiltonu, asi bych vzal fieldwatche. těch 80 hodin maj taky a jsou posledních 60 let defakto stejný.

    a stojej mnohem min.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam